Και τώρα Αδωνι; Θα πουλάς Ιπποκράτη και Ασκληπιό;


adonis-vivlia

του Στρατή Μαζίδη

Είναι πραγματικά κατάντημα για ένα τόπο να σχηματίζει κυβέρνηση για να διαχειριστεί μια τόσο δύσκολη κατάσταση και στη γραμμή πυρός σε νευραλγικά σημεία να βλέπεις τον υιό Βαρβιτσιώτη και τον Αδωνι Γεωργιάδη.

Δηλαδή αυτοί είναι ότι καλύτερο διαθέτει ο ελληνικός λαός για την εμπροσθοφυλακή; Ένας νεαρός που έγινε αμέσως βουλευτής και κάποιος τσιρίζων τηλε-πωλητής βιβλίων (διότι η δουλειά καθεαυτή είναι μια χαρά);

Είναι σα να οδηγηθούμε σε πόλεμο και να πετάμε στον αντίπαλο χαλίκια.

Ο κος Γεωργιάδης λοιπόν αναλαμβάνει τον ευαίσθητο τομέα της υγείας. Με τι προσόντα; Με τι περγαμηνές; Φοβερή η λογική του πρωθυπουργού. Τοποθετεί στην καταρρέουσα υγεία όχι κάποιον σχετικό με το αντικείμενο αλλά έναν κύριο που τσιρίζει μέσα στα άγρια μεσάνυχτα να σηκωθούμε ΤΩΡΑ και να μη χάσουμε την προσφορά!

Η ειρωνεία όμως για τον υπουργό μας είναι πως πουλάει πράγματα στα οποία πολύ αναρωτιέμαι να πραγματικά πιστεύει. Τι ελληνισμό και “παίδες Ελλήνων ίτε” κε Γεωργιάδη; Πριν λίγα βράδια μη έχοντας ύπνο έπεσα πάνω στην εκπομπή του. Φωνάζοντας πάλι λες και μας έκανε παρατήρηση, αφηγείτο τη μάχη του Μαραθώνα και εξυμνούσε πως οι 10.000 Αθηναίοι κατατρόπωσαν τους 100.000 Πέρσες. Και ήθελε τόσα πολλά να πει, που μπέρδευε τα λόγια του και δεν καταλάβαινες παρά μόνο τα μισά.

Αλήθεια κε Γεωργιάδη αφού οι Ελληνες μπορούν ως λαός, τότε γιατί εσείς δεν εμπνέεστε από τα όσα πουλάτε και έχετε παπαγαλίσει απέξω λέγοντας ότι μπορούμε και τώρα να τα καταφέρουμε αντί να υποστηρίζετε στις διάφορες εκπομπές ότι έχουμε ανάγκη το ευρώ, τη Μέρκελ, τη διεθνή κηδεμονία κτλ.

Δηλαδή τόσα χρόνια βουτηγμένος μέσα στον αρχαιοελληνικό πολιτισμό αυτά διδαχθήκατε; Το σκύψιμο στους ξένους;

Τελικά φοβάμαι ότι δεν πουλάτε απλά τους αρχαίους ημών προγόνους, αλλά τους ΠΟΥΛΑΤΕ κιόλας!

Πάντως προσωπικά με βάση το παρακάτω βίντεο θα σας τοποθετούσα υφυπουργό Πολιτισμού με αντικείμενο την κωμωδία!

freepen.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.