Μετά το BBC, ο δήμαρχος Άγκυρας τα βάζει και με το CNN


Τα πυρά του προς τα διεθνή μέσα ενημέρωσης για «διαστέβλωση» των γεγονότων στην Τουρκία, μεαφορμή τις συνεχιζόμενες διαδηλώσεις, εξαπέλησε ο δήμαρχος της Άγκυρας Ιμπραχίμ. Σειρά σήμερα είχε το CNN.

Δύο ημέρες μετά την έναρξη καμπάνιας μέσω Twitter κατά της ανταποκρίτριας του BBC στην Κωνσταντινούλη, που είχε ως αποτέλεσμα στο βρετανικό δίκτυο να τον κατηγορήσει για εκφοβισμό, ο δήμαρχος της Άγκυρας και φαν του συγκεκριμένου μέσου κοινωνικής δικτύωσης έστρεψε τα βέλη του στο αμερικανικό δίκτυο CNN, κατηγορώντας το για ηθελημένη στρέβλωση της πραγματικότητας αναφορικά με τις συνεχιζόμενες αντικυβερνητικές διαδηλώσεις στην Τουρκία.

Ο Γκοκτσέκ, ο οποίος είναι επίσης μέλος του κυβερνώντος κόμματος, κάλεσε μέσω Twitter τους «ακολούθους» του να στείλουν μηνύματα στο hashtag #stoplyingCNN ώστε να το αναδείξουν ως το πιο δημοφιλές ανάμεσα στα θέματα συζήτησης στο Twitter.

«Είναι μια ιστορική στιγμή… Θα δείξετε σε όλον τον κόσμο ότι το CNN λέει ψέματα κάνοντάς το ΤΤ (δημοφιλές θέμα) με τα tweets σας», έγραψε στο λογαριασμό του.

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.