Επέστρεψαν στη Νέα Δημοκρατία


markopoulos01-01july2013

Οι βουλευτές Εύβοιας Κώστας Μαρκόπουλος και Λευκάδας Θεόδωρος Σολδάτος επανεντάσσονται με απόφαση του Αντώνη Σαμαρά στη Νέα  Δημοκρατία. Ανακοίνωση του γραφείου Tύπου του πρωθυπουργού, αναφέρει ότι ο Αντώνης Σαμαράς με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής, Ευάγγελο Μεϊμαράκη, γνωστοποιεί την ένταξη των δύο  βουλευτών στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.

Είχε προηγηθεί επιστολή από τον ανεξάρτητο βουλευτή Λευκάδας, Θεόδωρο Σολδάτο προς τον Αντώνη Σαμαρά, με την οποία σηματοδοτούσε την επιστροφή του στο κόμμα. Επιστολή είχε στείλει και ο κ. Μαρκόπουλος.

Ο κ. Σολδάτος δηλώνει ότι ανταποκρίνεται στο προσκλητήριο που απυήθηνε ο κ. Σαμαράς στον «αγώνα»  για μια ισχυρότερη πατρίδα, για την αναγέννηση του τόπου και για μια νέα Ελλάδα.

Προσθέτει ότι η μάχη για την αντιμετώπιση των συσσωρευμένων προβλημάτων της χώρας είναι «αποτελεσματικότερη μέσα από τις γραμμές της Νέας Δημοκρατίας», εκτιμώντας ότι σε αυτήν έχει εναποθέσει τις ελπίδες της η πλειοψηφία του ελληνικού λαού, ενώ χαρακτηρίζει ηγετική την παρουσία Σαμαρά στο πολιτική φάσμα και εγγύηση για την έξοδο της χώρας από την κρίση.

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ Επέστρεψαν στη Νέα Δημοκρατία

 1. Ὁ/ἡ vangelisk γράφει:

  Καλά ρε πουλιτάρια συνείδησης, αν είχατε ποτέ συνείδηση, εσείς δεν τους αποκαλούσατε δοσίλογους που πουλάνε την πατρίδα μας στους Τροικανούς;
  Τώρα με πόσα πουλήσατε τον εαυτό σας στον Σαμαρά για να συμμετέχετε στο “πάρτι”;
  Θυμηθήκατε τον Άδωνι και τον Βορίδη που όταν κατάλαβαν πως το “ΛΑΟΣ” δεν ξαναμπαίνει στην βουλή, έτρεξαν να βολευτούν στο σώβρακο του Σαμαρά;
  Θα μου πείτε τώρα, τι ζητώ από δεξιούς. Πότε είχαν συνείδηση που θα την έβρισκαν τώρα;
  Πάντα πατριδοκάπηλοι, εθνοκάπηλοι, συνεργάτες των Γερμανών κατα την περίοδο του Γ’ Ράιχ, μετά συνεργάτες των Αμερικάνων και σήμερα ξανά παλιά μου τέχνη κόσκινο. Συνεργάτες τω ν τοκογλύφων και των γερμαναράδων.

  Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.