Ο Πρετεντέρης ο Πολύδωρας η δημοκρατία και η Χρυσή Αυγή


Αυτοί οι προοδευτικοί στην Ελλάδα, εντός από την εκ θεού διαχρονική αποστολή να σώσουν τους φτωχούς όλου του κόσμου φέρνοντας τους στην Ελλάδα, έχουν και την πατέντα πιστοποιήσεις της Δημοκρατίας.

Μέχρι χθες οι ίδιοι που σήμερα δεν αποδέχονται την δημοκρατική ετυμηγορία του ελληνικού λαού μας έλεγαν ότι στην δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα.

Εγώ ως γνήσιος δημοκράτης και πρώην σοσιαλιστής τύπου ΠΑΣΟΚ, συμφωνώ 100% με τον Πολύδωρα.

Αναρωτιέμαι αν σήμερα δεν αποδεχόμαστε την Χρυσή Αυγή ως κόμμα το οποίο έχει εκλεγεί με πλήρη νομιμότητα, πως αύριο θα δεχτούμε ως κοινωνία το κόμμα των αδερφών μουσουλμάνων το οποίο είναι σίγουρο ότι εντός των επομένων τεσσάρων – πέντε χρόνων θα έχει τουλάχιστον είκοσι βουλευτές;

Οι απόψεις του σεβαστού κατά τα άλλα και έγκριτου δημοσιογράφου κυρίου Πρετεντέρη, ότι θα πρέπει σχεδόν να αποκλειστεί εντελώς το ποσοστό των Ελλήνων που ψήφισαν Χρυσή Αυγή, είναι απόψεις οι οποίες δεν συμβαδίζουν με τον πολιτισμό μας.

Είπαμε: Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν έχει αδιέξοδα, κύριε Πρετεντέρη, εκτός και αν κάποιοι την οδηγούν σε αδιέξοδα!!!

Σε λίγα χρόνια από σήμερα θα ψηφίζονται δημοκρατικά νομοσχέδια στην βουλή, τα οποία θα προβλέπουν ότι το πιάσιμο του Κορανίου από αστυνομικό με άπλυτα χέρια τιμωρείτε και βέβαια θα είναι και υποχρεωτικό και το τσαντόρ.

Αυτή θα είναι η εποχή όπου ο γιός του Τσίπρα θα είναι μαζί με τον γιο του Κασιδιάρη στην τότε Χρυσή Αυγή και θα προσπαθούν να προστατεύσουν το δικαίωμα της κόρης του Πρετεντέρη να μην φορέσει τσαντόρ.

Γνωρίζει κανένας, έναν πολιτισμό μια θρησκεία ή μια ιδεολογία η οποία να μην εξαφανίστηκε ερχόμενη σε επαφή με το Ισλάμ;

Γνωρίζει κανένας έστω ένα από τα 60 μουσουλμανικά κράτη με πραγματική ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;

Βέβαια, εμείς έχουμε αναθέσει στο ΠΑΣΟΚ και στον Τσίπρα, να μετατρέψουν τους ιμάμηδες σε συντρόφους, ξεχνώντας ότι το Κοράνι προβλέπει άσκημη κατάληξη για τους απίστους και τέτοιους έχει πολλούς η αριστερά.

Πολύ φοβάμαι ότι για άλλη μια φορά το πολιτικό σύστημα μαζί με τα φερέφωνα του διαπράττουν την ίδια λάθος εκτίμηση, όπως στην περίπτωση της Υπατίας, που οδήγησε τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής στα ύψη.

Ορθά ο Πολύδωρας μιλεί για την Χρυσή Αυγή, εξάλλου οι Έλληνες  τους ισλαμοφασίστες βλέπω να κρατούν τα πλακάτ εναντίων της Δημοκρατίας στην Αθήνα, δεν βλέπουν  τον Κασιδιάρη, ο κασιδιάρης φωνάζει εναντίων του λαθρεμπορίου, είναι αυτό κακό;

Μια παροιμία λέει: Για να κυριαρχήσει το κακό, δεν χρειάζεται παρά μόνο η αμέλεια του καλού.

Στην Ελλάδα η αμέλεια είναι η μόνη σταθερή πολιτική τα τελευταία χρόνια, γι αυτό και κάθε τρεις και λίγο, πέφτουμε από τα σύννεφα!!!

Δυστυχώς, δεν υπάρχει άλλος χρόνος για στρουθοκαμηλισμούς, αυτό ας το κατανοήσουν όλοι, όπως το έχει κατανοήσει και ο Πολύδωρας.

Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.