Αέρας «δροσιάς» στο 9ο Συνέδριο της ΝΔ και τρία μηνύματα από την επικοινωνιακή αδιαθεσία (συγγνώμη κιόλας) του Σαμαρά


Τι συμπεράσματα να βγάλει κανείς από το 9ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, οι εργασίες του οποίου ολοκληρώθηκαν τις προάλλες; Το κυριότερο συμπέρασμα είναι ότι με το συνέδριο του κυβερνόντος κόμματος δεν ασχολήθηκε κανένας σώφρον πολίτης. Για την ελληνική κοινωνία ήταν παντελώς αδιάφορο. Το παρακολούθησαν μόνο οι γερασμένοι και φανατικοί οπαδοί της!

Το γήρας ήταν οφθαλμοφανές στη συντριπτική πλειονότητα τωνιδιοτελών συνέδρων που πήγαν στο Συνέδριο σαν πρόβατα, για να ισχυροποιήσουν τη θέση του Σαμαρά. Ο πρόεδρος είχε ανάγκη τη στήριξη των κομματισμένων χαχόλων της ελληνικής κοινωνίας, περισσότερο από ποτέ, μετά το διεθνές ρεζιλίκι που υπέστη εξαιτίας της φίμωσης της ΕΡΤ: του εθνικού διαύλου της Ελλάδας. Να μην ξεχνάμε ότι με αυτή την έκφραση ολοκληρωτισμού λίγο έλειψε να οδηγήσει τη χώρα σε πρόωρες εκλογές, οι οποίες αποφεύχθηκαν προσωρινά, λόγο της παθητικότητας που επέδειξε το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου (του ανθρώπου που υπεξήγαγε τη Λίστα Λαγκάρντ και τον οποίο διέσωσε ο Σαμαράς).

Ο πρόεδρος του κόμματος: ο Σαμαράς – ΓΑΠ2, ο παθιασμένος συνεχιστής της πτωχευτικής και προδοτικής μνημονιακής πολιτικής του ΓΑΠ1 (Γ. Α. Παπανδρέου), παρουσιάστηκε αδιόρθωτος κι επικοινωνιακά επίπλαστος. Ο άνθρωπος που έκοψε στον αέρα την ΕΡΤ• που έκοψε μισθούς• που έκοψε επιδόματα• που έκοψεδώρα• που έκοψε συντάξεις• που έκοψε τα εφάπαξ• που έκοψεθέσεις εργασίας• που έκοψε τη χαρά της κοινωνίας• που έκοψετα όνειρα των νέων• που έκοψε την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον – έξω από τα μνημόνια, έπαθε τελικά και ο ίδιος…«κόψιμο»! Λόγο γαστρεντερίτιδας λέει.

Γιατί γαστρεντερίτιδα; Είναι απλό. Διότι, όπως διαβάζουμε στη Wikipedia, «η γαστρεντερίτιδα προσβάλλει κυρίως παιδιά και πληθυσμό αναπτυσσόμενων χωρών». Εδώ κρύβεται και το επικοινωνιακό μυστικό του Σαμαρά. Ο άνθρωπος με την αδιαθεσία του ήθελε να περάσει τρία σαφή μηνύματα στον ελληνικό λαό και στους γερμανούς συν-εταίρους του:

  • α) Ότι αισθάνεται ψυχικά και βιολογικά σαν μικρό παιδί
  • β) Ότι η Ελλάδα εξακολουθεί να είναι μια αναπτυσσόμενη(δηλ. τριτοκοσμική) χώρα με λαμπρό μέλλον μπροστά της, αλλά πολύ μπροστά της• και
  • γ) Ότι χέστηκε για τα ζόρια που περνάει ο ελληνικός λαός, αυτός θα εφαρμόσει ακλόνητος το ΜΝΗΜΟΝΙΟ των Γερμανών.

Αυτός ήταν ο Σαμαράς του 9ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας που σήμερα τα στημένα γκάλοπ τον εμφανίζουν ως καταλληλότερο πρωθυπουργό.

Με τον ίδιο τρόπο στο κοντινό παρελθόν εμφάνιζαν ως καταλληλότερο πρωθυπουργό τoν τραπεζίτη Λ. Παπαδήμο.  Δείτε, στην τελευταία εικόνα παρακάτω, ένα γκάλοπ (της Marc ΑΕ) από την εποχή που είχαμε ως πρωθυπουργό της Ελλάδας τον Παπαδήμο. Τότε ήθελαν με το στανιό να αποδεχτεί ο λαός τηνπαράνομη πρωθυπουργία Παπαδήμου, για αυτό έβγαζαν τα γκάλοπ που εξυπηρετούσαν το σκοπό τους. Με τις ίδιες ψευτιές θα συνεχίσουν να κοροϊδεύουν τη δύσμοιρη ελληνική κοινωνία.

massmedia-gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.