Ο Αιγυπτιακός λαός γκρέμισε το μνημόνιο


Ο Αιγυπτιακός λαός γκρέμισε το μνημόνιο

Σε μια απαράδεκτη και χυδαία προπαγάνδα επιδόθηκε με αφορμή την εξέγερση του Αιγυπτιακού λαού ο υπουργός Οικονομικών κ. Γιάννης Στουρνάρας, ποντάροντας στον φόβο του ελληνικού λαού.

Ο «τσάρος» της ελληνικής οικονομίας βλέποντας τη λαϊκή εξέγερση στη γειτονική χώρα έσπευσε να «προλάβει» ενδεχόμενες αντιδράσεις του ελληνικού λαού, τρομοκρατώντας τον ότι θα γίνουμε… Αίγυπτος!

«Θα ήμασταν σαν την Αίγυπτο εάν χρεοκοπούσαμε και βγαίναμε από το ευρώ, όπως υποστήριζαν κάποιοι», είπε ο κ. Στουρνάρας επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά την αποτυχία της μνημονιακής πολιτικής, αλλά και τον φόβο της διεθνούς τοκογλυφίας για εξεγέρσεις σε όλο τον κόσμο, που θα κάψουν τα μνημόνια και τα σχέδια των κερδοσκόπων.

Παρά τα όσα υποστηρίζει ο κ. Γ. Στουρνάρας, η χθεσινή λαϊκή εξέγερση στην Αίγυπτο σηματοδότησε την κατάρρευση της εκεί ξενόφερτης, φασιστικής, μνημονιακής κυβέρνησης.

Μιας κυβέρνησης που εγκαθιδρύθηκε από τους παγκόσμιους θιασώτες του ΔΝΤ και των μνημονίων προκειμένου να υποδουλώνουν τους λαούς στον βούρδουλα των βαρόνων ή των Μουλάδων  για να λυμαίνονται τους φυσικούς πόρους.

Πίσω από την ισλαμική θηριωδία του Μόρσι κρυβόταν εκποίηση του δημοσίου πλούτου, όπως επιχείρησε να κάνει με τα στενά του Σουέζ.

Ο Αιγυπτιακός λαός αφυπνίσθηκε σχετικά νωρίς λόγω της οικονομικής και φυσικής θηριωδίας της ισλαμιστικής κυβέρνησης που εγκαθιδρύθηκε με τις ευλογιές της υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ κ. Χίλαρι Κλίντον, μέσω τις γνωστής «πορτοκαλί επανάστασης» που χαρακτηρίσθηκε ως «αραβική άνοιξη».

Οι Αιγύπτιοι ξεσηκώθηκαν, έδιωξαν τον Μουμπάρακ και μόλις ένα χρόνο μετά την πανηγυρική εκλογή του Μόρσι ξεσηκώθηκαν και πάλι ζητώντας την παραίτησή του, προστατεύοντας τη χώρα από την μετατροπή της σε ισλαμικό καθεστώς και την υποδούλωσή της στο λόμπι της παγκόσμιας τοκογλυφίας.

Κάτι παρόμοιο έγινε και στην Ελλάδα με την εδώ «πορτοκαλί επανάσταση», με τις «εξεγέρσεις» ισλαμιστών για τα δήθεν σκισμένα κοράνια, με την εκμετάλλευση της δολοφονίας ενός παιδιού από σκοτεινούς κύκλους, που έφερε στην εξουσία την κυβέρνηση του μνημονίου.

Οι Αιγύπτιοι ξεσηκώθηκαν, έδιωξαν τον Μόρσι και προστάτευσαν τη χώρα τους.

Εμείς οι Έλληνες, παρότι έχουμε απολέσει την Εθνική μας Κυριαρχία, παρότι χρεοκοπήσαμε, παρότι είμαστε υπό κατοχή, παρότι οδηγούμαστε με μαθηματική ακρίβεια στην εθνική και ατομική εξαθλίωση, εντούτοις δεν ξεσηκωνόμαστε.

Ο φόβος που επιβάλει με προπαγανδιστικές δηλώσεις ο κ. Στουρνάρας και η παρέα του έχουν τρομοκρατήσει τον ελληνικό λαό που παρακολουθεί απτόητος τις παγκόσμιες εξελίξεις.

Η εξέγερση της Αιγύπτου όμως θα έπρεπε να τρομάζει τον κ. Στουρνάρα και όχι τους Έλληνες!

newsbomb

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.