Ο Μεγάλος Αδελφός μας παρακολουθεί


Μόλις τελείωσα την μετάφραση από ένα βιβλίο με απίστευτες πληροφορίες για την εγκαθίδρυση της Νέας Τάξης Πραγμάτων και με τεχνολογίες οι οποίες αναφέρονται μόνο σε μυθιστορήματα επιστημονικής φαντασίας.
Θα σας αναφέρω μόνο τρία παραδείγματα για να δείτε την έκταση της άγνοιας στην οποία σας κρατάνε τα ΜΜΕ και σία…
1)  Έχουν κατασκευαστεί ρομπότ τα οποία «τρώνε» φυτά και κρέας για να πάρουν ενέργεια και να κινηθούν! Φυσικά το πιο πρόχειρο και μπόλικο κρέας θα είναι οι αντίπαλοι των «ειρηνευτικών στρατευμάτων».
2) Έχει κατασκευαστεί ηλεκτρονικός εγκέφαλος από φαιά ουσία ποντικού. Ο εγκέφαλος έμαθε να πετάει (στον προσομοιωτή προς το παρόν) αεριωθούμενο πολεμικό αεροπλάνο.
Φυσικά στην Νέα Τάξη πραγμάτων θα υπάρχει τεχνητή νοημοσύνη για να κάνει τις «βαριές δουλειές». Αποδείξεις χρήσης αυτής της νοημοσύνης βρίσκονται καθημερινά μπροστά στα μάτια σας. Δείτε αυτήν την εικόνα.

3) Ακόμα και αν δεν είσαστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο, υπάρχει συσκευή που μπορεί να παρακολουθεί τα τεκταινόμενα στον υπολογιστή σας από την ακτινοβολία που εκπέμπει η οθόνη, ακόμα και η νέα επίπεδη που μόλις αγοράσατε. Αυτό φυσικά θα γίνει μόνο αν αξίζετε τον κόπο.

Κάποτε είχα παίξει μερικά παιχνίδια, αφού είχα γραφτεί δοκιμαστικά. Ένα πρόγραμμα μελετάει τις ημερομηνίες γέννησης που αναφέρονται στην σελίδα σας και στέλνει σχετικές ανακοινώσεις-διαφήμιση. Δεν πιστεύω να πιστεύετε ότι κάποιος εργαζόμενος κάνει αυτήν την δουλειά. Πρόκειται για κάτι που μπορεί να κάνει ένα απλό ηλίθιο πρόγραμμα (ούτε καν ένα που να θυμίζει τεχνητή νοημοσύνη), αφού ΟΛΑ τα στοιχεία που έχετε γράψει στο προφίλ σας μπορεί να τα πάρει ο πάροχος και να τα πουλήσει σε οποιονδήποτε.
Επί τη ευκαιρία να αναφέρω πως οτιδήποτε γράφετε, σε δικό σας μπλογκ, σε διάφορα σάιτ, μηνύματα που στέλνετε και το ιστορικό της βόλτα σας στο Δίκτυο, δεν σβήνονται ΠΟΤΕ και αποθηκεύονται «κάπου», προς μεγάλη χαρά διαφημιστών, εταιριών και μυστικών υπηρεσιών που αγοράζουν τα πάντα με μεγάλη τους χαρά. Εξάλλου τα λεφτά δεν είναι δικά τους. Από τους ηλίθιους παρακολουθούμενους τα παίρνουν.

Περὶ τοῦ/τῆς: aaatosmihalis

Έλλην ορθόδοξος, καθολικά διαμαρτυρόμενος, πάσχων εκ οξείας ανεγκεφαλίτιδος με σποραδικές κρίσεις εξυπνάδας.
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα Συνεργατών καὶ σημειώθηκε ὡς , , , , . Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.