Απ’ την κυβερνητική προπαγάνδα Σπυράκη – Τσίμα στην πρόστυχη προβοκάτσια Ευαγγελάτου-Κώνστα-Πορτοσάλτε-Κύρτσου (2 Βίντεο)


Έχουν κάνει επιστήμη τον αποπροσανατολισμό του κόσμου, οι μαρκουτσοφόροι που παρουσιάζουν το δελτίο ειδήσεων στο Megaλο προπαγανδιστικό κυβερνητικό τηλεοπτικό κανάλι.
Αφού προσπέρασαν αναφέροντας κάποιους αριθμούς εργαζομένων που θα βρεθούν στον Καιάδα της ανεργίας και της εργασιακής ανασφάλειας, -εξ’ αιτίας του πολυνομοσχεδίου- επιδόθηκαν σε ανόητη φλυαρία, πρωτοστατούντος Σπυράκη και Τσίμα, αν κινδυνεύει η κυβερνητική σταθερότητα (υποτίθεται από αντιδράσεις βουλευτών που στηρίζουν την κυβέρνηση), αν υπάρχει περίπτωση πρόωρων εκλογών κλπ.
Όλα αυτά φυσικά με την απαραίτητη δόση τρομοκράτησης του κόσμου για τις κρίσιμες στιγμές που περνάει η χώρα …

Ποιο κυνικοί σε πρόστυχο βαθμό, και με καραπινάτες προβοκατόρικες θέσεις Ευαγγελάτος, Πορτοσάλτε, Κύρτσος και Κώνστας έπεσαν να κατασπαράξουν τον πρόεδρος της ΟΛΜΕ, Θ. Κοτσιφάκη. Ούτε λίγο ούτε πολύ του ζήτησαν…
ο κλάδος του να ανεχθεί αδιαμαρτύρητα να βρεθούν χιλιάδες εκπαιδευτικοί στο δρόμο. Με συντονιστή τον Πορτοσάλτε και ελλείψει επιχειρημάτων ο Κώνστας επικαλέστηκε εγκεφαλικά κατασκευασμένες καταστάσεις, ο Ευαγγελάτος από το “όλοι μαζί τα φάγαμε” του Πάγκαλου, πήγε στο “όλοι μαζί φταίμε”, και τον Κύρτσο τον έπιασε ο «πόνος» για τους απολυμένους του ιδιωτικού τομέα.

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.