Βουνάτσος: «Παραιτούμαι, όποιος έχει τ’ αρχ@@@@ να με ακολουθήσει» (βίντεο)


Το παράδειγμα του δημάρχου Ηγουμενίτσας και πολλών μελών του Δ.Σ. που υπέβαλαν χθες τις παραιτήσεις τους είναι έτοιμος να ακολουθήσει και ο δήμαρχος Λέσβου.

«Για να ενισχύσουμε τη διαπραγματευτική γραμμή της ΚΕΔΕ, υποβάλλω στη διάθεση του προεδρείου την πολιτική μου παραίτηση και κάλεσα τους συναδέλφους, με βαριά κουβέντα: όσοι έχουν αρχ@@@ να με ακολουθήσουν!», είπε ο Δημήτρης Βουνάτσος στο NewsIt, στο περιθώριο της έκτακτης συνεδρίασης της ΚΕΔΕ στο Caravel.

Δείτε το βίντεο:

spirospero

Περὶ τοῦ/τῆς: seekandfound

Clever people talks about ideas. Medium people about facts. And Idiots about people.
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ Βουνάτσος: «Παραιτούμαι, όποιος έχει τ’ αρχ@@@@ να με ακολουθήσει» (βίντεο)

  1. Ὁ/ἡ Rosa Loser Burg -Ρόζα (χωρίς αγκάθια) Λούζερ (εκ πεποιθήσεως) Μπούργκ (χωρίς μπούργκα) γράφει:

    Το μέλλον της ιστορίας μας σαν χώρα δεν ειναι οι ευκαιρίες που θα μας δοθούν, αλλά απο τις πολιτικές επιλογές που θα κάνουμε όταν αυτές παρουσιαστούν… και ο νοών νοείτο.
    Οι τοπικές ανοιχτές λαϊκές συνελεύσεις ήδη έπρεπε να ειναι έτοιμες να αναλάβουν εθελοντικά την αυτοδιαχείριση και την αυτοδιοίκηση, ωστε οι λειτουργικές ανάγκες της κάθε κοινότητας και του κάθε Δήμου, να μην είναι εξαρτώμενες απο τον κρατικό προϋπολογισμό… Σε μια τοπικοί κοινότητα δεν πρέπει να υπάρχουν χρήσιμοι και άχρηστοι …πολίτες
    Ιδού πεδίο δόξης λαμπρό για τους πρώτους Δημάρχους που θα παραδώσουν τα “σκήπτρα του δημοτικού άρχοντα” στους πραγματικούς δικαιούχους της αυτεξούσιας διαχείρισης των τοπικών υποθέσεων, στις τοπικές λαϊκές συνελεύσεις του κάθε γεωγραφικού διαμερίσματος, κάνοντας τον όρο Τοπική Αυτοδιοίκηση, να αποκτήσει το νόημα που του αξίζει…την κατάλληλη ιστορική στιγμή. Άνθρωποι με ιδεολογική τοποθέτηση σαν αυτή ειναι και όσοι Δημαρχοι θα πρωτοστατήσουν σε αυτή την υγιή αντανακλαστική αντίδραση του Δημάρχου Ηγουμενίτσας, και ανταποκριθούν στο κάλεσμα του κ. Βουνάτσου που έχει υπηρετήσει το θεσμό και την ουσία του…για το βάθεμα και το πλάτεμα της δημοκρατίας (και το φύτεμα του πρώτου της σπόρου…)

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.