Εν μέσω έντονων αποδοκιμασιών στην Κρήτη ο Βενιζέλος


ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΚΡΤΗ

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και εν μέσω αντιδράσεων συνεχίζεται η περιοδεία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και αντιπροέδρου της κυβέρνησης στη Κρήτη, Ευάγγελου Βενιζέλου.

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και εν μέσω έντονων αντιδράσεων συνεχίζεται η περιοδεία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και αντιπροέδρου της κυβέρνησης Ευάγγελου Βενιζέλου στη Κρήτη.

Στο Αρκαλοχώρι ο κ. Βενιζέλος έφτασε αργά το βράδυ με καθυστέρηση και κάτω από τις αποδοκιμασίες εργαζομένων στους Δήμους Μινώα Πεδιάδος και Βιάννου.

Κάποιοι από τους παρευρισκόμενους πέταξαν μπουκάλια την ώρα που ο κ. Βενιζέλος έβγαινε από το αυτοκίνητό του, ενώ χρειάστηκε η επέμβαση ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων που προχώρησαν και σε προσαγωγές παρουσία μάλιστα του Γενικού Αστυνομικού διευθυντή Κρήτης.

Ο κ. Βενιζέλος δεν μίλησε και αποχώρησε αφού κατάφερε να έχει ολιγόλεπτη συνάντηση τον Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου, με το δήμαρχο καθώς και άλλους φορείς.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έστειλε τόνισε ότι δεν θα υπάρξουν νέες περικοπές σε εισοδήματα, μισθούς και συντάξεις. Όπως δήλωσε θεωρεί ότι η κυβέρνηση οφείλει να πείσει πως είναι αποφασισμένη να εφαρμόσει μεταρρυθμίσεις και πολιτικές που δίνουν στους Έλληνες ένα διαφορετικό κράτος. Και πιστεύει ότι σ’ αυτό το σημείο θα κριθεί και η αποτελεσματικότητα της συγκυβέρνησης.

newsbomb.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ Εν μέσω έντονων αποδοκιμασιών στην Κρήτη ο Βενιζέλος

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.