Φτάσαμε στις ανθρωποθυσίες για τη δόση


Γράφει η Μιχαλού

Και ναι. Οι πολιτικές μαριονέτες, έβαλαν για άλλη μια φορά τις  υπογραφές τους καθ’ υπόδειξη των τροϊκανών για τη… δόση, η οποία πλέον λειτουργεί σαν ναρκωτική ουσία που εκλιπαρεί η Κυβέρνηση να πάρει κάνοντας οτιδήποτε της ζητηθεί!

Οι εκβιαστές έχουν καταλάβει πως λειτουργούν σαν υπό επήρεια και τους παίζουν κανονικά … Ανεβάζουν κάθε φορά τους τόνους στην δήθεν «διαπραγμάτευση» τονίζοντας ότι η δόση είναι σε κίνδυνο. Τα πάνε και τα φέρουν έτσι ώστε να μην τους ασκηθούν αντιστάσεις και  τα ανταλλάγματα που ζητούν να υλοποιηθούν άμεσα.

Κάπως έτσι δικοί μας οι «σωτήρες- μαριονέτες»έφεραν σε εξευτελιστικά επίπεδα τους μισθούς, άφησαν ελεύθερες τις απολύσεις, δημιούργησαν τις συνθήκες ώστε να μπουν εκατοντάδες χιλιάδες λουκέτα σε επιχειρήσεις, άφησαν 500.000 νοικοκυριά χωρίς εισόδημα, για αυτές τις καταραμένες δόσεις που τελικά  ποτέ δεν είδαμε.

Ακόμη και χθες ήταν να πάρουν 8,1 δισ. – «παίρνουν» 6,8 δισ.! Κι αυτά με το σταγονόμετρο, 2,5 δισ. τον Ιούλιο (τα λεφτά αυτά θα προκύψουν από τα κέρδη που αποκομίζουν οι εθνικές κεντρικές τράπεζες της ευρωζώνης από τα ελληνικά κρατικά ομόλογα που κατέχουν) αν ο μεσιέ Μητσοτάκης καταφέρει να τους απολύσει όλους, 1,8 δισ. τον Αύγουστο και 0,5 δισ. τον Οκτώβριο!

Στον δρόμο αυτό της ντροπής και της ισοπεδωτικής νεογερμανικής εισβολής, πορεύεται η κυβέρνηση χωρίς αιδώ… Οι απολύσεις χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων, σε πρώτη φάση εκπαιδευτικών, δημοτικών υπαλλήλων και σύντομα πολλών άλλων κατηγοριών, σε σύνολο 25.000 μέσα στο 2013, αναδεικνύουν το ανάλγητο και εξωφρενικά παράλογο κυβερνητικό εθισμό τους

Μας κυβερνούν ανίκανοι που δεν μπορούν να υπερασπιστούν το δικαίωμα στην αξιοπρεπή ζωή χιλιάδων Ελλήνων, οδηγούν με διαδικασίες εξπρές, σε νέες ανθρωποθυσίες.

Τώρα έχουν βάλει στο μάτι να διαλύσουν το δημόσιο τομέα και να μεγιστοποιήσουν τα προβλήματα δυσλειτουργίας του.

το Ποντίκι

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ Φτάσαμε στις ανθρωποθυσίες για τη δόση

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.