ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ


venizelos_papandreou38128133Δεν υπήρξε “άγνωστη συνάντηση” ανάμεσα στον Ε. Βενιζέλο και το Γ. Παπανδρέου λένε στενοί συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού.

Η απάντηση των συνεργατών του κ. Παπανδρέου έρχεται για την προαναγγελία της αντίστοιχης αποκάλυψης στο κυριακάτικο φύλλο της εφημερίδας “Real News”.

Στην πραγματικότητα, όπως αναφέρει ο συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού, σε θέματα Τύπου, Γιώργος Ελενόπουλος, απαντώντας σε ερώτηση του ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι δύο άνδρες συναντήθηκαν στους διαδρόμους της Βουλής κατά τη διάρκεια της εκλογής αντιπροέδρου και ο κ. Βενιζέλος προσκάλεσε στο γραφείο του τον κ. Παπανδρέου, όπου στη διάρκεια 1-2 λεπτών συμφώνησαν να συναντηθούν για να συζητήσουν θέματα εξωτερικής πολιτικής, τα οποία ο κ. Βενιζέλος χειρίζεται σε κυβερνητικό επίπεδο.

Ειδικότερα, ο κ. Ελενόπουλος, απαντώντας στη σχετική ερώτηση, δήλωσε:

“Δεν γνωρίζω το περιεχόμενο του δημοσιεύματος, θα το δούμε αργότερα. Ως εκ τούτου δεν μπορώ και να το σχολιάσω.

Όμως, επειδή η εφημερίδα προαναγγέλλει για το Κυριακάτικο φύλλο της μια “άγνωστη συνάντηση” Γιώργου Παπανδρέου – Ευάγγελου Βενιζέλου, μπορώ να πω το εξής:

Δεν υπήρξε καμία “άγνωστη συνάντηση”.

Η αλήθεια είναι ότι ο Γιώργος Παπανδρέου συναντήθηκε με τον Βαγγέλη Βενιζέλο, στη Βουλή, την ώρα της ψηφοφορίας για την κάλυψη της κενής θέσης του Αντιπροέδρου.

Ο Βαγγέλης Βενιζέλος προσκάλεσε τον Γιώργο Παπανδρέου στο γραφείο του, όπου μίλησαν για 1-2 λεπτά προκειμένου να συνεννοηθούν για μια συνάντηση την προσεχή περίοδο, για τα θέματα εξωτερικής πολιτικής, καθώς ο Βαγγέλης Βενιζέλος ανέλαβε το Υπουργείο Εξωτερικών και ο Γιώργος Παπανδρέου έχει διατελέσει υπουργός για πολλά χρόνια στο ίδιο υπουργείο. Δεν υπάρχει τίποτα το περίεργο και τίποτα πέραν αυτού”.

news247.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.