Επιδοτούμενο πρόγραμμα φροντιστηριακών μαθημάτων Γυμνασίου-Λυκείου για νησιά, παραμεθόριες περιοχές για την σχ. χρονιά 2013-2014


Μετά την πιλοτική λειτουργία των επιδοτούμενων διαδικτυακών μαθημάτων, κατά την προηγούμενη σχολική χρονιά με την διαδραστική πλατφόρμα, σε συνεργασία με εξειδικευμένους εκπαιδευτικούς στην εξ αποστάσεως διδασκαλία, ξεκινούν οι προεγγραφές μαθητών που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στα διαδικτυακά τμήματα του προγράμματος «Διαδικτυακά Μαθήματα» για την σχολική χρονιά 2013-2014. Τα τμήματα αφορούν όλα τα βασικά μαθήματα Γυμνασίου –Λυκείου. Ζητούμενο είναι η εύκολη, ολοκληρωμένη και υπεύθυνη πρόσβαση στην γνώση όλων των μαθητών, χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς.

Η Φιλανθρωπική Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» επιδοτεί το 50% του κόστους όλων των μαθημάτων για τα οποία θα δημιουργηθούν τμήματα. Η επιδότηση αφορά μαθητές οικογενειών με οικονομικές δυσχέρειες σε όλη την Ελλάδα και όλους τους μαθητές που διαμένουν μόνιμα σε νησιωτικές και παραμεθόριες περιοχές.

Για ερωτήσεις, πληροφορίες και προεγγραφές στο πρόγραμμα «Διαδικτυακά Μαθήματα» της  «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» μας στο 6981072600 (10.00πμ-16.00μμ)

info@oloimazi.org

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.