Στο χέρι μας είναι να κατεβάσουμε την αποκρουστική σβάστικα του μνημονίου!


Γράφει ο Μαγια

Πνιγόμαστε, βυθιζόμαστε!

Η Ελλάδα της ύφεσης και της ανεργίας, η Ελλάδα των λουκέτων και των αυτοκτονιών δεν έχει άλλες αντοχές.

Το πιο ηχηρό μήνυμα του ιδρυτικού συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, θα έπρεπε να ήταν, «και τώρα τρέχουμε» στις πλατείες, τις γειτονιές, στα χωριά, σε κάθε γωνιά του κοινωνικού και οικονομικού ερειπιώνα.

Θέλουν κουράγιο, αυτοπεποίθηση κι ελπίδα οι απελπισμένοι. Και τότε, ένα φύσημά τους είναι αρκετό για να απαλλαγούμε από τουςεντεταλμένους της διεθνούς τοκογλυφίας, που επιμένουν να μην ορρωδούν προ ουδενός

Δεν ωφελεί να περιμένουμε τους τίτλους του τέλους. Σ’ αυτή την αναμονή στηρίζουν την επιθετικότητά τους. Αλλωστε, μόνοι τους δεν είναι τίποτε, αν δεν εξασφαλίσουν την ανοχή και την υποταγή μας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ως ενιαίο, πλέον, κόμμα, δημιουργεί τις προϋποθέσεις να αποκτήσουν πολιτική δύναμη οι ελπίδες του λαού, για τη δημοκρατική ανατροπή της κυβέρνησης και τη συγκρότηση ενός νέου συνασπισμού εξουσίας που θα ξαναχτίσει την Ελλάδα, με δημοκρατία, κοινωνική δικαιοσύνη και εθνική αξιοπρέπεια.

Βέβαια, οι ιδαλγοί του μαύρου, τα σαπρόφυτα της παραδημοσιογραφίας, και οι τσάτσοι της διαπλοκής θα πουλήσουν ακριβά το σαρκίο τους, προτάσσοντας τις απειλές και τους εκβιασμούς της διεθνούς τραπεζικής τρομοκρατίας.

Αφού διαψεύσθηκαν οι προσδοκίες τους για διαλυτικά γεγονότα στο συνέδριο, οι γνωστοί «φωστήρες» θα είναι καταδικασμένοι να παρακολουθούν βήμα – βήμα την έξοδο από την κρίση. Αρκεί η νέα διακυβέρνηση να διαθέτει ισχυρή πολιτική βούληση, καθαρά μυαλό και να αντιστέκεται στις σειρήνες της εξουσίας.

Στο χέρι μας είναι να κατεβάσουμε την αποκρουστική σβάστικα του μνημονίου από την Ακρόπολη!

olympia.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.