Εργολάβοι δεν βρίσκονται για το τζαμί, αλλά οι “μπαχαλάκηδες” το στηρίζουν!


Άγονος και ο δεύτερος διαγωνισμός για την κατασκευή τεμένους 

Άγονος κηρύχθηκε και ο δεύτερος διαγωνισμός της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εργων για την εξεύρεση της αναδόχου εταιρείας που θα αναλάβει την κατασκευή του τεμένους στην Αθήνα.

Το έργο είναι προϋπολογισμού 950.000 ευρώ και σύμφωνα με τη μακέτα δεν θα έχει μιναρέ. Θα κατασκευαστεί σε έκταση που ανήκει στο Πολεμικό Ναυτικό.

Μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να οριστεί η ημερομηνία του τρίτου διαγωνισμού. Εάν και αυτός χαρακτηριστεί άγονος – πιθανό ενδεχόμενο – τότε θα πρέπει η κυβέρνηση να λάβει νέες αποφάσεις προκειμένου να εξευρεθεί λύση. 

Αραβικές χώρες, όπως και η Τουρκία έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για την πορεία της υπόθεσης, ενώ ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έχει δεσμευθεί δημόσια πως το έργο θα υλοποιηθεί.

Να σημειωθεί ότι το αρμόδιο τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας απέρριψε προσφυγή κατοίκων της περιοχής που ζητούσαν τη χορήγηση προσωρινής διαταγής, προκειμένου να «παγώσει» η διακήρυξη ανοικτής δημοπρασίας παραπέμποντας τα θέμα προς συζήτηση στις 28 Ιανουαρίου.

Οι γνωστοί άπλυτοι προσπάθησαν να διαλύσουν τους Έλληνες που αντιστέκονται στην ανέγερση του τζαμιού

«Σήμερα, Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013, συγκεντρωθήκαμε έξω από τα γραφεία της Ειδικής Υπηρεσίας Δημοσίων Έργων Κτιριακών (Ε.Υ.Δ.Ε.Κ.), στην οδό Βατάτζη 37, για να διαμαρτυρηθούμε για τον διαγωνισμό που διενήργησε η υπηρεσία για την ανάδειξη αναδόχου για την ανέγερση μουσουλμανικού τεμένους στον Βοτανικό.
Σας ενημερώνουμε ότι ο διαγωνισμός για ακόμη μία φορά κηρύχθηκε ΑΓΟΝΟΣ και έχουν κατατεθεί σχετικές αιτήσεις από πλευράς μας και για την επίσημη κοινοποίηση του αποτελέσματος. Η υπηρεσία προβλέπεται σε σύντομο χρονικό διάστημα να επαναλάβει την προκήρυξη του διαγωνισμού και να διενεργηθεί για 3η φορά.

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΕΚΕΙ!

Την διαμαρτυρία μας «συνόδευαν» δύο διμοιρίες της Υ.Μ.Ε.Τ., μία εκ των οποίων παρατάχθηκε μπροστά στην είσοδο της υπηρεσίας με την προοπτική, υποτίθεται, να συνοδεύσει τους εκπροσώπους των εταιρειών που θα προσέρχονταν για να καταθέσουν προσφορές, σε περίπτωση που παρακωλυθούν.

Ίσως να «φοβήθηκαν» την κα Ελένη, ετών 68, η οποία παρ’ όλα τα χρόνια της ήλθε με ταξί για να διαμαρτυρηθεί κι αυτή για τον διαφαινόμενο διαμελισμό της Πατρίδας μας. Ίσως από την άλλη να «φοβήθηκαν» την κα Σταυρούλα, ετών 57, η οποία είχε τόση δυναμική που ίσως και να μην γλίτωναν από τα χέρια της.

Μάλλον «φοβήθηκαν» τους άνεργους νέους που είχαν συγκεντρωθεί για να διαμαρτυρηθούν και των οποίων το μάτι γυάλιζε γιατί έχουν αρχίσει και συνειδητοποιούν ποια είναι η κατάσταση στην οποία θέλουν να μας φέρουν οι ταγοί της πολιτικής.

Οι καθ’ όλα ειρηνικώς συγκεντρωμένοι όμως, διαμαρτυρήθηκαν για το αυτονόητο: την παραβίαση του Συντάγματος της Ελλάδος, την παροχή θρησκευτικού ασύλου σε παράνομους ισλαμοέποικους αγνώστων λοιπών στοιχείων και την νομιμοποίηση αλλοδαπού φθηνού εργατικού δυναμικού.

Από νωρίς είχαμε και την παρέα 12 «νεαρών» (με μούσια, ταγάρια, σανδάλια, κινητά τελευταίας τεχνολογίας και φυσικά ένα φρεντοτσίνο στο χέρι), οι οποίοι στάθηκαν 50 μέτρα μακριά μας και άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά του φασισμού. 

Ευτυχώς δεν χρειάστηκε να ασχοληθούμε πολύ, καθ’ ότι η μουσική επένδυση της συγκέντρωσής μας από Πατριωτικά τραγούδια όπως το «Πότε θα κάμει ξαστεριά…», το «Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί», «Της Δικαιοσύνης Ήλιε Νοητέ», «Πουλημένοι», το «Αχ Ελλάδα, Σ’ αγαπώ», ο «Ξεριζωμός» και φυσικά το «Όταν γυρίσω θα τους γαμήσω»… ήταν η καλύτερη απάντηση σε αυτά που είχαν βάλει στο μυαλό τους και ξαφνικά κατάλαβαν ότι το «φασίστες-κουφάλες» δεν απευθύνεται σε όλους.

Φρόντισαν βέβαια να μας επιτεθούν από την αντίθετη ακριβώς πλευρά, ακόμη και με ρίψη μερικών πετρών, αλλά η άμεση αντίδρασή μας και η περιφρούρηση με την βοήθεια των ανδρών της Υ.Μ.Ε.Τ. τους απώθησε και διαλύθηκαν.

Μετά το πέρας της συγκέντρωσης, κατετέθη ΨΗΦΙΣΜΑ διαμαρτυρίας από πλευράς μας κατά του διαγωνισμού ανεγέρσεως του μουσουλμανικού τεμένους, το οποίο υπεγράφη από όσους Έλληνες πολίτες είχαν παραμείνει στον χώρο.

Σήμερα επετεύχθη μία ακόμη ΝΙΚΗ κατά της ανεγέρσεως του τεμένους!
ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!
ΟΧΙ ΣΕ ΤΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΖΑΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

«ΔΡΑΣΗ ανεξαρτήτων ΠΟΛΙΤΩΝ» κατά της κατασκευής ή αδειοδότησης μουσουλμανικού τεμένους ή τζαμιού»

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

2 ἀπαντήσεις στὸ Εργολάβοι δεν βρίσκονται για το τζαμί, αλλά οι “μπαχαλάκηδες” το στηρίζουν!

 1. Ὁ/ἡ Rosa Loser Burg -Ρόζα (χωρίς αγκάθια) Λούζερ (εκ πεποιθήσεως) Μπούργκ (χωρίς μπούργκα) γράφει:

  Εύγε στη “ΔΡΑΣΗ ανεξάρτητων ΠΟΛΙΤΩΝ”, που αντιδρούν στο να χτίζονται “ναοί του μίσους του αλλόθρησκου”, αντί να διατίθενται τα χρήματα αυτά στους λαθρομετανάστες σαν καταφύγια, με την πρωτοβουλία του Αρχιεπίσκοπου, και με την δική του προσφυγή στον ΟΗΕ για καταβολή των δαπανών για την διαβίωσή τους απο τον προϋπλογισμό διεθνών οργανώσεων και για καταβολή κατά κεφαλή αποζημίωσης , εν είδει προστίμου, απο την χώρα απο την οποία προέρχονται.
  Το αντίστοιχο μπορεί να γίνει με τους έλληνες ορθόδοξους άστεγους που θα πρέπει να φιλοξενηθούν με έξοδα του ελληνικού κράτους σε όποιοδήποτε μέρος της γής σε ναό της ορθοδοξίας για να τους δοθεί ενα καταφύγιο, μέχρι να επιστρέψουν στην πατρίδα τους.
  Αυτό θα πεί σέβομαι τον αλλόθρησκο, και του παρέχω καταφύγιο στη σκέπη του θεού, σε όποια θρησκεία και αν ανήκει.
  Εξάλλου και ο ναός της Αγίας Σοφίας (του Θεού) αυτό το μήνυμα ήθελε να μεταδώσει στην Οικουμένη , το μήνυμα του ενος Θεού για όλους τους ανθρώπους, με πλήρη αποδοχή σε όλες τις θρησκείες μη αναγνωρίζοντας καμμία ως ανώτερη απο την άλλη, αλλά αναγνωρίζοντάς τες ως ισότιμες .

  Μοῦ ἀρέσει

 2. Ὁ/ἡ ΓΡΗΓΟΡΗΣ γράφει:

  Σύμφωνα με το πρόγραμμα διαθεσιμότητας-κινητικότητας που θα εφαρμοστεί μέσα στις επόμενες 75 ημέρες για 12.500 υπαλλήλους το Υπουργείο θα λάβει υπόψη του κριτήρια, όπως αυτά αναφέρονται στα ΜΜΕ. Έχοντας υπόψη το, τι γίνεται σε ΑΕΙ που είναι στην Αθήνα και είναι χρόνια στο απυρόβλητο, σας απαντώ:
  1) Θα ελέγξουν τα πλαστά πτυχία, μόνον όσων βγάλουν σε διαθεσιμότητα!!! Να ελέγξουν όλα τα δικαιολογητικά και όλων των υπαλλήλων, όχι μόνον αυτών που επιλεκτικά θα τεθούν σε διαθεσιμότητα.
  Θα πρέπει να ξέρετε ότι δεν είναι μόνον τα πλαστά πτυχία, η μεγάλη κομπίνα έχει γίνει με ψεύτικες προϋπηρεσίες στο Δημόσιο, βάσει των οποίων προσλήφθηκαν, χωρίς διαγωνισμό, ως αορίστου χρόνου συγγενείς (καθηγητών, υπαλλήλων, εν ενεργεία και συνταξιούχων). Τούτο εντέχνως αποσιωπάται, διότι εκεί είναι το πραγματικό πρόβλημα. Αν θέλουν πραγματικά να τους πιάσουν, να δουν τι ασφάλιση είχαν με την ψεύτικη προϋπηρεσία τους!!! Διάφοροι επίορκοι υπέγραφαν ψεύτικες βεβαιώσεις για δήθεν προϋπηρεσία, εν γνώσει των επίορκων αρμοδίων, της συνδικαλιστικής αλητείας και των επίορκων διοικήσεων!!! Αυτά που λένε είναι για να αποφύγουν να ξεσκεπαστεί η κομπίνα των μαϊμού-προϋπηρεσιών. Επίσης για την οικογενειοκρατία δεν μιλάνε. Η οικογενειοκρατία έχει κατακλύσει υπηρεσίες με παράνομες προσλήψεις αορίστου χρόνου συγγενών, που αποτελούν ομάδες κρούσης διαφθοράς, διαπλοκής και ανομίας. Δεν στέλνουν επιθεωρητές, ούτε καν για υπηρεσίες για τις οποίες έχουν γίνει καταγγελίες για παράνομες προσλήψεις αόριστου χρόνου!!!! Καταγγελίες για παράνομες προσλήψεις αορίστου χρόνου έχουν γίνει, μην κάνουν τα στραβά μάτια οι αρμόδιοι. Τα πιο πάνω στοιχεία να μην τα ζητούν από αυτούς, που με πλήρη γνώση έκαναν εκατοντάδες παράνομες προσλήψεις αόριστου χρόνου τα 13 τελευταία χρόνια!!!! Προφανώς και θα απαντήσουν ότι δεν υπάρχουν πλαστά δικαιολογητικά, αφού αντιθέτως θα αυτοκαρφώνονται, θα βρεθούν να έχουν διαπράξει εγκλήματα κατά του δημοσίου συμφέροντος. Πρέπει να σταλούν επιτόπου επιθεωρητές (όχι από αυτούς που συγκαλύπτουν και βγάζουν την βρώμικη δουλειά στο Δημόσιο). Αν γίνουν αυτά, θα βρουν παράνομα προσληφθέντες, αορίστου χρόνου τα 13 τελευταία χρόνια, πολλαπλάσιους από αυτούς που ζητά η τρόικα.

  2) Θα ελέγξουν ηθικές αμοιβές, βραβεία κ.λπ. Σε ένα τέτοιο καθεστώς οικογενειοκρατίας, παράνομων προσλήψεων αορίστου χρόνου που μπήκαν από το παράθυρο, κλικών, κομματισμού, ημετέρων, ανομίας, διαπλοκής κ.λπ., εξυπακούεται ότι σε κάθε περίπτωση διαμορφώθηκαν άθλιες εργασιακές συνθήκες. Για να σώσουν την οικογενειοκρατία, τους αορίστου χρόνου που μπήκαν από το παράθυρο, την διαπλοκή, την ανομία, τις “φαμίλιες”, τους ημέτερους, τους κομματικούς στρατούς, επινοούν κάθε είδους τεχνάσματα και μεθοδεύσεις. Στο καθεστώς οικογενειοκρατίας, τους έξω από αυτήν, τους εξαναγκάζουν σε αδράνεια (στο ψυγείο). Τα μέλη της οικογενειοκρατίας αποτελούν την συντριπτική πλειοψηφία, εκλέγουν με την ψήφο τους υπηρεσιακά συμβούλια, διοικήσεις, συλλογικά όργανα, τοποθετούνται αναξιοκρατικά προϊστάμενοι κ.λπ. Επομένως τα βραβεία κ.λπ. είναι κατασκευάσματα της οικογενειοκρατίας και της διαπλοκής.

  3) Τους υπαλλήλους θα κρίνουν Ειδικά Τριμελή Υπηρεσιακά Συμβούλια, στα οποία θα συμπεριλαμβάνονται και προϊστάμενοι του φορέα του οποίου οι υπάλληλοι αξιολογούνται!!!!!!!! Σύμφωνα με τα προαναφερόμενα πόσο αστείο, και υποκριτικό ακούγεται!! Στο καθεστώς οικογενειοκρατίας, τους έξω από αυτήν, τους εξαναγκάζουν σε αδράνεια (στο ψυγείο). Φυσικό είναι να χαρακτηρίζουν τα μέλη της οικογενειοκρατίας, της διαπλοκής, τις κλίκες, τους συγγενείς τους, δήθεν ικανούς και τους έξω από αυτά δήθεν ακατάλληλους. Οι υπόλογοι, υπεύθυνοι-μεγαλοεπίορκοι, για αυτές τις άθλιες προσλήψεις, αορίστου χρόνου, τα τελευταία 13 χρόνια, θα με κρίνουν, αντί να απολυθούν αυτοί μαζί με τους παράνομα που προσέλαβαν και να διωχθούν για εγκλήματα κατά του Δημοσίου συμφέροντος και παράνομο πλουτισμό.
  Συμπέρασμα:
  Ο ίδιος ο κλέφτης ποτέ δεν θα βρει τον κλέφτη. Θα την πληρώσουν οι έντιμοι, που διορίστηκαν μετά από επιτυχία τους σε Πανελλήνιο Δημόσιο Διαγωνισμό, οι οποίοι χαλούν την πιάτσα της διαπλοκής, διότι γι’ αυτούς είναι επικίνδυνοι! Έχουν αντιστρέψει την πυραμίδα της ηθικής και της λογικής. Το θέμα είναι απλό: Να απολύσουν τους αορίστου χρόνου που προσλήφθηκαν παράνομα τα 13 τελευταία χρόνια, με πλαστές προϋπηρεσίες, τους επίορκους αρμόδιους που τους προσέλαβαν, την οικογενειοκρατία!! Ας αφήσουν επιτέλους τα μαγειρέματα ετών και την εκδούλευση!
  Γ. Γ.

  Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.