Μετά την Μέρκελ και ο Ματίας Μόρς «γειώνει» την Ελλάδα


Άλλη μία ψυχρολουσία θα έρθει εντός των επόμενων ημερών για την ελληνική κυβέρνηση, που βλέπει τις ελπίδες της για ένα νέο κούρεμα του ελληνικού χρέους να αργοσβήνουν.

Μπορεί το Μέγαρο Μαξίμου να έχει επενδύσει πολιτικά τους τελευταίους μήνες σε μία νέα ελάφρυνση του χρέους για την χώρα μας, όμως οι δανειστές μας δείχνουν να μην δίνουν δεκάρα για τα επικοινωνιακά τεχνάσματα της ελληνικής κυβέρνησης.

Μετά την Μέρκελ που απέρριψε κατηγορηματικά ένα τέτοιο
ενδεχόμενο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του “Newsbomb.gr” η κυβέρνηση αναμένεται να βρεθεί αντιμέτωπη και με μία νέα κατηγορηματική διάψευση. Αυτήν την φορά από την μεριά της Ευρωπαικής Επιτροπής, μέσω του εκπροσώπου της στην Τρόικα κ. Ματίας Μόρς.

Ο κ. Μόρς αναμένεται- σύμφωνα με πληροφορίες- να ξεκόψει κάθε τέτοια συζήτηση, την ώρα που οι δανειστές μας φέρονται να επεξεργάζονται το σχέδιο για ένα νέο δάνειο προς την Ελλάδα.

Παρά την κατάσταση ωραιοποίησης που προσπαθούν να οικοδομήσουν τα εγχώρια ΜΜΕ της διαπλοκής, ένα νέο δάνειο που ίσως έρθει από τον Οκτώβρη, θα σημάνει νέο Μνημόνιο, νέα μέτρα, νέο γύρω επώδυνης λιτότητας για τους πολίτες.

Πρέπει πάντως να θεωρείται δεδομένο ότι μέσω του Ματία Μόρς η Ευρωπαϊκη Επιτροπή θα δείξει μία ιδιαίτερα σκληρή στάση απέναντι στην χώρα μας, γεγονός που θα δίνει τον… τόνο για τα “γυμνάσια” που θα μας κάνουν οι δανειστές μας από τον Σεπτέμβριο…

Newsbomb.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.