ΥΠΟΘΕΣΗ NERIT.GR


Το ΧΩΝΙ vs Υπουργείου Οικονομικών

Είναι «κακόπιστο» να κριτικάρεις την κυβέρνηση. Τιμωρείσαι για αυτό.

Τα όσα υποστήριξε η πλευρά του υπουργείου Οικονομικών στην κόντρα με την εφημερίδα Το ΧΩΝΙ για το nerit.gr απλά δεν υπάρχουν!

Δυο βόμβες έριξε η νομική σύμβουλος του υπουργείου Οικονομικών κατά την κοινή ακρόαση με Το ΧΩΝΙ στην αρμόδια επιτροπή της ΕΕΤΤ την Τετάρτη το μεσημέρι. Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, που έκλεισε το nerit.gr τελείως αυθαίρετα στις 14 Ιουνίου, ΤΩΡΑ ένα (1) μήνα μετά και κάλεσε τις δύο πλευρές σε ακρόαση για να ακούσει τις απόψεις τους.

Να τονίσουμε ότι για δεύτερη φορά ο Πρόεδρος της ΕΕΤΤ κ. Λεωνίδας Κανέλλος ενήργησε αυθημερόν όταν του έστειλε επιστολή ο Στουρνάρας. Στις 18 Ιουλίου εστάλη η καταγγελία που του ζητούσε να διενεργήσει ακρόαση και μετά να διαγράψει το nerit.gr από Το ΧΩΝΙ και να το μεταβιβάσει σ’ εκείνον στις 18 Ιουλίου ο κ. Κανέλλος κάλεσε τις δύο πλευρές σε ακρόαση. Υπάκουο τον λες. Και τώρα γυρίζουμε στις βόμβες.

Ποιο ήταν το βασικό επιχείρημα του υπουργείου Οικονομικών; Μα, το επιχείρημα της εφημερίδας Το ΧΩΝΙ!!! (Μεγαλύτερη και πιο ευχάριστη έκπληξη δεν θα μπορούσε να κάνει ο κ. Στουρνάρας!) Ότι δηλαδή ο σκοπός της κατοχύρωσης δεν ήταν να χρησιμοποιηθεί το site για τις συναλλαγές.

«Ο πραγματικός τους σκοπός ήταν να αποδειχθεί πως η κυβέρνηση λειτούργησε πρόχειρα και ότι δεν έκανε κανένα σχεδιασμό πριν την κατάργηση της ΕΡΤ».
Και αυτός για το υπουργείο Οικονομικών είναι ένας «αθέμιτος σκοπός» που αποδεικνύει «κακόπιστη χρήση»! Έτσι ακριβώς το χαρακτήρισε.

Δηλαδή, το να θέλεις να αποδείξεις ότι η ελληνική κυβέρνηση λέει ψέματα είναι ένας «αθέμιτος σκοπός»!

Άρα, το να έχεις στον αέρα το nerit.gr που αποτελεί την απόλυτη έμπρακτη απόδειξη του ψεύδους της κυβέρνησης περί οργανωμένου σχεδίου είναι «κακόπιστη χρήση» του διαδικτύου!

Μιλάμε για τον ορισμό της λογοκρισίας!

Και αν ο πρώτος λόγος διαγραφής που προέβαλε το υπουργείο σου προκαλεί οργή για τη νοοτροπία της κυβέρνησης, ο δεύτερος λόγος σου προκαλεί θλίψη για το καημένο το δημόσιο.

Στο ΧΩΝΙ της Κυριακής όλες οι πικάντικες λεπτομέρειες.

ΥΓ. Μόλις τελείωσε η διαδικασία, στέλεχος της ΕΕΤΤ είπε στους ανθρώπους της εφημερίδας Το ΧΩΝΙ «σε άλλη χώρα του κόσμου πιθανότατα αυτή η υπόθεση δεν θα υπήρχε γιατί θα είχατε δίκιο εσείς αλλά στην Ελλάδα υπάρχει η ΕΕΤΤ». Ωραία!

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.