Χαριστική βολή


wpid-Screenshot_2013-07-25-21-19-30.png

Εξαιρετικά ενθαρρυντική για την επίσπευση των πολιτικών εξελίξεων στη χώρα μας είναι η σύσταση, που απηύθυνε σήμερα το Δ.Ν.Τ. για ακόμη μεγαλύτερη μείωση των μισθών και ελαστικότερες εργασιακές σχέσεις –υπέχει θέση χαριστικής βολής, ως πρωτότυπης μεθόδου προκειμένου να αναστηθεί από τον τάφο η ελληνική Οικονομία.

Σαν να μου φαίνεται ότι το Ταμείο δεν τον πάει καθόλου τον Καλαματιανό και την παρεούλα του, και δεν χάνει ευκαιρία να τον καψωνεύει,  μέχρι που να του κάνει τα νεύρα τσατάλια.

Το δίχως άλλο, τη σύσταση θα ακολουθήσει τώρα η γνωστή κωμωδία των διαψεύσεων από την κυβέρνηση, διάφορους εταίρους και άλλους κομπάρσους και συντελεστές του έργου, σε ρόλους καλού και κακού μπάτσου. Αν και η προειδοποίηση Σαμαρά για διαγραφή από το κόμμα όσων βουλευτών διανοούνται να μην ψηφίζουν προαπαιτούμενα δόσεων ούτε αφήνει περιθώρια για να παρανοηθεί το υπονοούμενο της κομματικής πειθαρχίας, ούτε επιτρέπει να μεσολαβήσουν πολλά εμβόλιμα εσωκομματικά κωμειδύλλια. Όπως συνηθίζουν να λένε οι θαμώνες των σφαιριστηρίων, μια καραμπόλα που είναι να βγει, θα βγει!

Ιδού, λοιπόν, που οδηγούμαστε επιτέλους προς την τελευταία πράξη του έργου, χωρίς μάλιστα ιδιαίτερα μεγάλη χρονοτριβή, καθώς φαίνεται. Είπαμε, μπορεί να είδαμε τα καλύτερα, αλλά υπάρχουν πάντα τα καλυτερότερα. Και έρχονται. Να, να, στρίβουν στη γωνία. Καλώς τα δεχτήκαμε!

sotosblog

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.