Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πανηγυρίζει στο Facebook για τις απολύσεις !!!


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης

“ Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, σε ανάρτησή του στο Facebook, δεν κρύβει την χαρά του για τις απολύσεις που είναι έτοιμος να κάνει.  ”

Το ότι η κυβέρνηση έχει χάσει κάθε λαϊκό έρεισμα είναι πλέον γνωστό και το γνωρίζει και η ίδια. Το ότιεφαρμόζει μια βαθύτατα αντιλαϊκή και κοινωνικά ανάλγητη πολιτική είναι κάτι που επίσης το νιώθει στο πετσί του ο ελληνικός λαός.

Η φωτογραφία του Reuters με τα πανηγύρια των κυβερνώντων για τα…σκληρά μέτρα άγριας λιτότητας που έχουν φέρει την ανθρωπιστική καταστροφή στη χώρα άλλωστε που έκανε τον γύρο του κόσμου και εξευτέλισε την Ελλάδα και στο εξωτερικό το αποδεικνύει με τον χειρότερο τρόπο.

Πλέον έφτασε και η ώρα για τα κυβερνητικά στελέχη να πανηγυρίζουν και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τα κατορθώματά τους. Τελευταίο παράδειγμα είναι οι πανηγυρισμοί του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος σε ανάρτησή του στο Facebook, δεν κρύβει την χαρά του για τις απολύσεις που είναι έτοιμος να κάνει. Φαίνεται πως οι κυβερνώντες έχουν χάσει κάθε έλεγχο της πραγματικότητας και της κατάστασης στην οποία έχουν φέρει τη χώρα και τον λαό.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης γράφει χαρακτηριστικά στο Facebook«Τον τελευταίο μήνα απολύθηκαν για σοβαρούς ποινικούς και πειθαρχικούς λόγους 104 δημόσιοι υπάλληλοι. Μέχρι το 2014 πρέπει να διώξουμε 15.000 δημοσίους υπαλλήλους. Τον τελευταίο χρόνο τέθηκαν σε αυτοδίκαιη αργία 993. Πλέον δεν μένουμε στα λόγια, αλλά προχωράμε σε πράξεις. Το οφείλουμε στην κοινωνία και στους έντιμους και εργατικούς δημοσίους υπαλλήλους».

Δε μπορεί βέβαια κάποιος να περιμένει κάτι καλύτερο από μια κυβέρνηση που καθημερινά τα στελέχη της βγαίνουν και παραδέχονται δημοσίως και χωρίς αιδώ ότι εκτελούν πιστά τις εντολές της τρόικα. Το να μπερδεύουν τους επίορκους με τους συνεπείς υπαλλήλους είναι επίσης κάτι που φαίνεται να το καταλαβαίνουν. Από την άλλη πλευρά, η κυβέρνηση εφόσον είναι τόσο χαρούμενη για τις απολύσεις σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, θα χαρεί ιδιαίτερα όταν την απολύσει ο ελληνικός λαός στις εκλογές, όποτε κι αν αυτές γίνουν.

periodista

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πανηγυρίζει στο Facebook για τις απολύσεις !!!

  1. Ὁ/ἡ oxtapus γράφει:

    Reblogged this on Oxtapus *beta.

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.