Ήταν τυχερή η Ισλαμαμπάντ της Ελλάδος που στο τρόλεϊ δεν σκοτώθηκε κάποιος Ισλαμοφασίστας


Όταν χάνονται ανθρώπινες ζωές, ανεξάρτητα του αν είναι κάποιου απλού 18χρονου Έλληνα ή κάποιου δεξιοφασίστα  αριστεροφασίστα ή ισλαμοφασίστα, χωρίς αμφιβολία είναι ένα πολύ λυπηρό γεγονός.

Όσο όμως λυπηρό και αν είναι το χάσιμο μιας ανθρώπινης ζωής, ακόμη ποιο λυπηρό είναι το γεγονός ότι είναι άλλος ο τρόπος αντιμετώπισης και αντίδρασης για την ζωή ενός Έλληνα και άλλος ο τρόπος αντιμετώπισης της ζωής ενώ ισλαμοφασίστα υποστηριζόμενου από τον Ελληνικό αριστεροφασισμό.

Η Ισλαμαμπάντ της Ελλάδος ήταν πολύ τυχερή που ο 18χρονος νεκρός στο τρόλεϊ ήταν Έλληνας.

Αν δεν ήταν Έλληνας, αν πχ ήταν κάποιος από του χιλιάδες οργανωμένους στην ελληνική αριστερά ισλαμοφασίστες, σήμερα εκτός του ότι θα είχε καεί η Αθήνα, θα ήμασταν και τα μαύρα πρόβατα της ανθρωπότητας για σκοτώσαμε έναν φτωχό μετανάστη που δεν είχε ένα ευρώ για το εισιτήριο του.

Σήμερα ο guardian τα ιδρύματα του Σόρος σε συγχορδία με τον Καμίνη και τον Μπουτάρη θα στιγμάτιζαν ως φασίστες όλη την ελληνική κοινωνία, κάνοντας υπερ -αναλύσεις και πνευματικές κολοτούμπες, στην προσπάθεια τους να τεκμηριώσουν το πάθος τους εναντίων σε οτιδήποτε ελληνικό.

Είμαι υποχρεωμένος να θυμηθώ τις κραξιές των Πρετεντερο-Τρεμο-Καψηδο-Πασοκο-καμποράκηδων-Τρανταφιλόπουλων-κτλ-κτλ-κτλ, όταν με (απρέπεια) με άπλυτα χέρια έπιασε την σελίδα από το Κοράνι, ένας αστυνομικός.

Μέχρι και μαθήματα μας έκαναν από τα τουρκοκάναλα ότι πρέπει να κρατάμε το Κοράνι πάνω από το ύψος της ζώνης, διαφορετικά κινδυνεύει η κοινωνική ισορροπία.

Εδώ σταματώ, αν και έχω τόσα πολλά να πω και να γράψω εναντίων της χαζοαριστεράς, η οποία ακόμη νομίζει ότι οι πλειοψηφίες είναι πάντα και δημοκρατίες.

Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη.

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ Ήταν τυχερή η Ισλαμαμπάντ της Ελλάδος που στο τρόλεϊ δεν σκοτώθηκε κάποιος Ισλαμοφασίστας

  1. Ὁ/ἡ Γιάννης γράφει:

    Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου. Πολύ σωστά έχεις αναφέρει μία πικρή αλήθεια που δυστυχώς ελάχιστoi τη διακρίνουν ανάμεσα στα οπτικά κι ακουστικά σκουπίδια της προπαγάνδας που μας σερβίρουν.

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.