Αρκούδες: “Καλύτερα να πεθάνουμε, παρά να σωθούμε με χρήματα της Χρυσής Αυγής”


Αρκούδες:

Έντονες αντιδράσεις στα κοινωνικά δίκτυα και τον πολιτικό κόσμο της χώρας, έχει προκαλέσει η απόφαση της οικολογικής οργανώσης «Αρκτούρος» να αποδεχθεί δωρεά της Χρυσής Αυγής ύψους 5.000 ευρώ . 

Δέκτης του μεγαλύτερου όγκου των πυρών, έγινε ο νυν δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, και ιδρυτής του Αρκτούρου, Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος αποδεχόμενος τη δωρεά, φανέρωσε επιτέλους το πραγματικό του πρόσωπο, αυτό του νοσταλγού του Χίτλερ, του συνεργάτη των ναζί, του καιροσκόπου κτλ.

Το γεγονός πως πριν μερικούς μήνες με αφορμή την ανέγερση του Τζαμιού στη Θεσσαλονίκη ο ίδιος άνθρωπος χαρακτηρίζονταν ως οπαδός του Τσίπρα, αναρχοάπλυτος, προδότης και εραστής μουσουλμάνων, δεν αναιρεί τίποτα από τα προηγούμενα.

Το άσχημο της υπόθεσης, είναι το δίλημμα που προκύπτει για τις ίδιες τις αρκούδες, καθώς καλούνται να επιλέξουν ανάμεσα στον αφανισμό  και της διάσωσή τους με χρήματα της Χρυσής Αυγής.

Σαν να μην έφτανε αυτό, τα επικοινωνιακά παιχνίδια μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων της χώρας, δεν άργησαν να στηθούν.

ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ καλούν τις αρκούδες όλης της χώρας σε μαζική διαδήλωση στο κέντρο της Αθήνας, κατά των κοινωνικών ανισοτήτων ανάμεσα στους έμβιους οργανισμούς της Ελλάδας, ενώ ο Δημήτρης Κουτσούμπας, κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή, προκειμένου να μάθει τη σημασία της λέξης “δωρεά”.

Η Νέα Δεινοκρατία σε ανακοίνωσή της, καλεί τις αρκούδες να επιστρέψουν στις φωλιές τους, τονίζοντας πως ο αφανισμός τους δε θα είναι καθολικός, αλλά κάποιες αρκούδες θα πρέπει να θυσιαστούν για το κοινό καλό του είδους.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Βαγγέλης, τόνισε πως Αυτός και μόνο Αυτός μπορεί να δώσει τέλος στον αφανισμό των αρκούδων, του λευκού καρχαρία και της ροζ αντιλόπης, ενώ ο πρόεδρος τωνΑνεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, κάνει το γύρο της μεσογείου με το σκάφος και δεν εξέδωσε κάποια ανακοίνωση.

Οι περισσότερο ακραίοι, διαδίδουν πως ο πρόεδρος της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος επιδιώκει να πάρει τις αρκούδες με το μέρος του, καθώς επιθυμεί να αντικαταστήσει έναν αριθμό των υποψήφιων βουλευτών του κόμματος, με όντα υψηλότερου νοητικού επιπέδου.

Η πιο γεροδεμένη αρκούδα δήλωσε: “Γκρουαρ”.

ΥΓ: Εγώ πάντως συμφωνώ με τις αντιδράσεις που προκάλεσε το θέμα. Αν είναι να σωθούν οι αρκούδες, πρέπει να σωθούν με τα λεφτά του τίμιου κοσμάκη (ή με τα μαύρα των πολυεθνικών) και όχι με τα λεφτά των νεοναζί. Ούτε φόρους να πληρώνουν στο ελληνικό κράτος, ούτε εισιτήρια στα ΜΜΜ ούτε τίποτα.

Καλή διαφήμιση τους κάνατε πάντως. Εύγε.

Tyler Durden

RAMNOUSIA

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.