Ο Ερντογάν και ο Μόρσι ξύπνησαν την Ευρώπη


Αυτά που συμβαίνουν στην Αίγυπτο δεν είναι απλά μια ενδοαιγυπτιακή κομματική αντιπαλότητα.

Στην Αίγυπτο συγκρούεται ο ισλαμοφασισμός με τον ευρωπαϊκό πολιτισμό.

 Συγκρούεται η ψευτοελευθερία που εκπροσωπεί το τσαντόρ της γυναίκας του Ερντογάν, με την πραγματική ελευθερία έκφρασης των γυναικών της δύσης.

Τα τελευταία χρόνια, με μπροστάρη την Ευρωπαϊκή χαζοαριστερά, έχει επικρατήσει στην Ευρώπη η άποψη ότι στην δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα.

Ευτυχώς όμως ήρθε στην εξουσία ο Ερντογάν και ο Μόρσι και ανάγκασαν τον πολιτισμένο κόσμο να αντιληφθεί ότι δεν είναι όλες οι πλειοψηφίες αναγκαστικά και δημοκρατίες.

Ο πόλεμος μεταξύ στρατού και αδερφών μουσουλμάνων στην Αίγυπτο, είναι στην πραγματικότητα ένας πόλεμος πολιτισμών.

Στην Αίγυπτο συγκρούονται οι εκπρόσωποι του Ευρωπαϊκού πολιτισμού, με τους εκπροσώπους του ισλαμοφασισμού.

Αν νικήσουν οι ισλαμοφασίστες του Ερντογκάν και του Μόρσι θα έχει κάνει η Σαρία το ουσιαστικότερο της βήμα εναντίων του Ευρωπαϊκού πολιτισμού, αν νικήσει ο στρατός στην Αίγυπτο θα έχει κάνει το ουσιαστικότερο του βήμα το Ευρωπαϊκό αξιακό σύστημα στον μουσουλμανικό κόσμο.

Η παρουσία των Μόρσι και Ερντογκάν στα πολιτικά πράγματα του μουσουλμανικού κόσμου, βοήθησε  τους Ευρωπαίους να δουν  ότι η αραβική άνοιξη δεν είναι τίποτα περισσότερο από έναν μουσουλμανικό μεσαίωνα ο οποίος απειλεί ευθέως τον ευρωπαϊκό πολιτισμό.

Ο ευρωπαϊκός πολιτισμός και η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, είναι κάτι ανώτερο και βαθύτερο της πλειοψηφίας της κάλπης.

Στο κάτω κάτω και ο Χίτλερ, πλειοψηφία εκπροσωπούσε.

Εσείς ξέρετε κανένα από τα 60 μουσουλμανικά κράτη του κόσμου που στήνουν κάλπες με πραγματική ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;

Η Ευρώπη δεν πρέπει να πέσει στην παγίδα της Δημοκρατίας της πλειοψηφίας που πονηρά προωθεί ο Ερντογκάν, ζητώντας της σύγκλιση του ΣΑ του ΟΗΕ.

Η Ευρώπη πρέπει να σταθεί αντάξια του πολιτισμού που εκπροσωπεί, ο ποίος γνωρίζει ως πρωτοπόρος πολιτισμός ότι είναι άλλο η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ της πλειοψηφίας και άλλο η ουσία  η ποιότητα και το περιεχόμενο της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Ο Κόσμος δεν πήγε μπροστά γιατί το ήθελαν οι πλειοψηφίες, ο Κόσμος πήγε μπροστά γιατί κάποιοι είχαν το εσωτερικό σθένος να ξεχωρίσουν την πλειοψηφία από την ουσία της Δημοκρατίας.

Η Ευρωπαϊκή χαζοαριστερά δεν είναι σε θέση να ξεχωρίσει την δημοκρατία της πλειοψηφίας από την ουσία της δημοκρατίας και για αυτό έγινε ο βασικότερος υποστηρικτής του ισλαμοφασισμού στην Ευρώπη.

Η έκτατη συνεδρίαση των υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ λόγο των γεγονότων της Αιγύπτου, θα πρέπει να είναι η αφετηρία για την ουσιαστική προστασία του δυτικού πολιτισμού από την απειλεί του ισλαμοφασισμού.

Έχει υποχρέωση η Ευρώπη απέναντι στην ιστορία της και στον πολιτισμό της να προστατεύσει τον εαυτό της, αλλά και τους πολιτισμένους μουσουλμάνους, από τις ισλαμοφασιστικές αλα-τούρκα ψευτοδημοκρατίες των Ερντογκάν Μόρσι.

Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη.

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.