Έ, όχι και Έλληνες της Διασποράς οι Βορειοπειρώτες!


ΒΗΉταν να το … μάθουμε και αυτό: Οι Βορειοηπειρώτες, κατά τον ΣΥΡΙΖΑ ανήκουν στον Ελληνισμό της Διασποράς της Αλβανίας! Το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα, που φιλοδοξεί να κυβερνήσει την Ελλάδα και θεωρητικά να αντισταθεί σε κάθε επιβουλή κατά των Ελλήνων και των Ομογενών, ακόμη και σε απλά και ιστορικά τεκμηριωμένα ζητήματα δεν μπορεί να αρθρώσει εθνικό λόγο.
«Θα θέλαμε να πληροφορήσουμε τους αντιστόρητους και πολιτικά αναλφάβητους συντάκτες της ανακοίνωσης (του ΣΥΡΙΖΑ), ότι οι Έλληνες της Β. Ηπείρου – Ν. Αλβανίας αποτελούν αυτόχθονη και Ιστορική Κοινότητα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν διασπορά» επισημαίνει με καυστική της ανακοίνωση η Ομάδα Πολιτών «Ευτοπία» που δραστηριοποιείται στα Γιάννενα, θέτοντας το ζήτημα στις σωστές του διαστάσεις.

Ενδιαφέρον όμως έχει και η συνέχεια των επισημάνσεων της «Ευτοπίας»:

«Όσον αφορά τα περί “αυτοσυγκράτησης από τα δύο μέρη”, που αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ , αναρωτιόμαστε ποιά η ευθύνη και πού προκάλεσε η Ορθόδοξη Εκκλησία στο συγκεκριμένο θέμα.

Αναρωτιόμαστε επίσης εάν η σύνταξη του κειμένου αποτελεί  προϊόν άγνοιας ,  βλακείας ή  μήπως συμβαίνει  κάτι άλλο ;

Αρνούμαστε να πιστέψουμε ότι υπάρχει κάποιο υπόγειο νήμα που συνδέει τη νέα ηγεσία της Αλβανίας  με την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ελπίζουμε ότι η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ θα κατανοήσει το συντομότερο δυνατόν τον κίνδυνο που δημιουργείται με την ανακοίνωση της, που προσφέρει ένα ακόμα δώρο στην ακροδεξιά.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν θα  επαληθευθεί η άποψη ότι από τον Κωστή Μοσκώφ και τον  Νίκο Σβορώνο, καταλήξαμε στη Μαρία Ρεπούση και τον Πέτρο Τατσόπουλο».

proinoslogos.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.