Συνιστώσα ΣΥΡΙΖΑ ονειρεύεται να γίνει η ΔΗΜΑΡ!


ΔΗΜΑΡ

Σε αγώνα για να διευρύνει το πολιτικό προσωπικού της αναζητώντας συμμαχίες στον ευρύτερο κεντροαριστερό χώρο επιδίδεται η «Δημοκρατική Αριστερά».

Τις πληροφορίες αυτές μεταφέρουν συνεργάτες του κ. Φώτη Κουβέλη, τα ανώτατα στελέχη της ΔΗΜΑΡ επιχειρούν να παρέμβουν και να συμμετάσχουν στις διεργασίες που γίνονται στον κεντροδεξιό χώρο επιχειρώντας να καλύψουν το χάσμα ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και το ΣΥΡΙΖΑ, επικαλύπτοντας ακόμα και το ΠΑΣΟΚ. Όλα αυτά βεβαίως θα επιτευχθούν αφού δημιουργηθεί ένα όχημα συνεργασιών, ίσως και με πρόσωπα που εγκατέλειψαν στην πορεία τη ΔΗΜΑΡ, όπως οι κ.κ. Οδυσσέας Βουδούρης, Πάρις Μουτσινάς και Ανδρέας Νεφελούδης!

Το όνομα της πρωτοβουλίας θα είναι «Προοδευτική Συμπαράταξη», βασική συνιστώσα της οποίας θα είναι η ΔΗΜΑΡ αλλά θα μπορεί να υποδεχθεί και συνεργαζόμενες προσωπικότητες ή τάσεις του κεντροαριστερού χώρου. Όπως τονίζουν συνομιλητές του προέδρου του πρώην (συγ)κυβερνητικού κόμματος, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ, χωρίς όμως να αποκλείουν συνεργασίες με στελέχη ή βουλευτές του.

Στόχος είναι να βρεθούν στον ίδιο σχηματισμό άνθρωποι που εντάσσονται στον κεντροαριστερό χώρο αλλά δεν επιθυμούν να ενταχθούν στη ΔΗΜΑΡ.

Αναμένεται τις επόμενες μέρες να γίνουν βολιδοσκοπήσεις σε πολιτικούς με κεντροαριστερό προσανατολισμό όπως ο Νίκος Χριστοδουλάκης, η Άννα Διαμαντοπούλου, ο Τάσος Γιαννίτσης, ο Ανδρέας Λοβέρδος αλλά και τεχνοκράτες όπως ο Βασίλης Ράπανος.

Πολλοί πάντως μιλούν για ένα μοντέλο ΣΥΡΙΖΑ που ακολουθεί πλέον η Αγίου Κωνσταντίνου. Δεν είναι λίγοι κι εκείνοι που βλέπουν ότι ήδη ορισμένοι από τους «πραιτωριανούς» του κ. Κουβέλη συμπερφέρονται ήδη λες και συμμετέχουν σε κάποια συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ…

newsbomb.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.