Άρθρο απάντηση σε άλλο άρθρο


όλα εξαρτώνται από την βιοχημεία του ανθρωπίνου σώματος και κυρίως από τις ορμόνες.
άρρωστος ετεροφυλόφιλος υπάρχει οι περισσότεροι είναι άρρωστοι, όμως η ασθένεια ΔΕΝ είναι ψυχολογική, κι εγώ πλέον ενώ πριν θεωρούσα επιστήμη την ψυχολογία, την απορρίπτω ως ότι χειρότερο που μπορεί να εξετάσει και να αποπειραθεί να θεραπεύσει ψυχολογικές ασθένειες όπως τις ονόμασαν. τα πάντα λύνονται/θεραπεύονται/αντιμετωπίζονται από την Ολιστική Ιατρική.
υγιής ομοφυλόφιλος ΔΕΝ υπάρχει ίσως όμως δεν είναι όσο ανισόρροπος όσο ένας αρρωστος hetero κι οποίος ή η οποία στην σεξουαλική του/της ζωή επιδίδεται σε σαδομαζοχισμούς ή άλλα που είναι αντίθετα στην αρμονία σωματος ψυχής πνεύματος.

επειδή λοιπόν συμφιλιώθηκε ένας ομοφυλόφιλος με την κακή βιοχημεία του (κι η συμφιλίωση με αυτό που σε ταλανίζει υποκρίνεται ισορροπία και αρμονία) δεν σημαίνει πως η βιοχημεία βρίσκεται στα καλά της. σίγουρα όμως ένας τέτοιος φαντάζει λιγότερο αρρωστος από έναν σαδιστή ετεροφυλόφιλο που προκαλεί κακό στον εαυτό του και σε άλλους.

(Με τα υλικά αντικείμενα, βούρτσες, αγγούρια, καλοριφέρ, σπανακόπιτες, ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει –αρκεί να τα πλένει μετά).

όχι αγαπητέ δεν είναι έτσι. όταν ένας άνθρωπος νιώθει την ανάγκη για τέτοιου είδους σπανακόπιτα πρέπει να βαρέσει συναγερμός στον εγκέφαλό του πως κάτι δεν πάει καλά. αν είναι ετεροφυλοφιλος ότι έχει πρόβλημα, ενώ αν είναι ομοφυλόφιλος να του υπενθυμίσει πως εδώ και καιρό κάτι δεν πάει καλά και υποκρίνεται το αντίθετο.

αυτοί που γνωρίζουν τον τρόπο να επηρρεάσουν και να χαλάσουν την αρμονία και την ισορροπία έφτιαξαν το lifestyle, ζωγράφισαν μέχρι και καρτούν για να προγραμματίσουν παιδιά και να τους εμφυτεύσουν ιδέες να τους προκαλέσουν φοβίες και ιδεοληψίες και να εκτινάξουν κάποιες συγκεκριμένες ορμόνες. γι’ αυτό πχ τα κορίτσια γίνονται γυναίκες πιο νωρίς από παλιά. διότι κάτι “πείραξε” την βιοχημεία τους. και δεν είναι μόνο η ΕΙΚΟΝΑ που μπορεί φυσικά να επηρρεάσει, είναι και τα εμβόλια.

τώρα όταν ένα παιδί μεγαλώνει με γονείς που κι αυτοί πέρασαν από τους ίδιους προγραμματισμούς τότε έχεις ένα ακόμα πιο επιρρεπές πλάσμα σε αυτά που θα το ταΐσεις καθώς θα μεγαλώνει, πνευματική τροφή αλλά και σκέτα τροφή.

γνωρίζουν πως οι ορμόνες μπορούν να καταστρεψουν ανθρωπους και κατά συνέπεια κοινωνίες και έθνη ολόκληρα.

δες τι ορμόνες έχουν τα κρέατα πχ. δες τι ψεκάζουν στα ζαρζαβατικά. δες που καταλήγουν όλα τα παρα-χημικά σκευάσματα: στους υδάτινους πόρους.

αυτό που βολεύει τους πεφωτισμένους δεσπότες είναι να μην μαθευτεί η αλήθεια. με αφορμή το άρθρο σου σου καταθέτω την αλήθεια. θα μου πεις πως την ξέρεις. αν μου δώσεις σημασία.

η αλήθεια είναι η βιοχημεία του ανθρωπίνου σώματος λοιπόν, οι ορμόνες, ο εγκέφαλος οι αδένες και το συκώτι, αυτά αν λειτουργούν στο μάξιμουμ των ισορροπημένων δυνατοτήτων τους ο άνθρωπος μπορεί να αντιμετωπίσει όλες τις αρρωστειες που του στέλνει το σύστημα και τις βαπτίζει μέχρι και ψυχολογικές.

μόνο η ολιστική ιατρική μπορεί να βοηθήσει σε αυτόν τον αγώνα.

εδώ ένα βίντεο που ναι μεν δεν μιλάει για σεξουαλικά ζητήματα όμως μπορούμε να φανταστούμε τι μπορεί να προκαλέσει και γι’ αυτά μία μόλυνση που έφερε ανισορροπία ορμονολογική πχ…

όπως λέει η κυρία αυτή στην σύντομη περιγραφή: ” New research is showing just how strong this link is and how, surprisingly, even schizophrenia can sometimes be put in remission with antibiotics instead of psych meds. This is important information for anyone dealing with a serious psychiatric condition and I’m glad to see more awareness of this is spreading.”

κι ένα άλλο

 

Περὶ τοῦ/τῆς: Αυτό και το Άλλο

Α όλα κι όλα
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.