Νταβατζηλίκια


Φαίνεται ότι το να δούμε τις δημόσιες υπηρεσίες να εργάζονται ανθρώπινα είναι όνειρο θερινής νύχτας.

Στην πρεμούρα του Υπουργείου Οικονομικών να μαζέψει ότι μπορεί στραγγαλίζοντας τους πολίτες, αφού δεν μπορεί να ακουμπήσει τους καταχωρημένους στις διάφορες λίστες που όλοι πια γνωρίζουμε,  έχει στραφεί με τον πιο επονείδιστο τρόπο στους απλούς νοικοκύρηδες, να τους ξεζουμίσει.

Έτσι λειτουργώντας σαν γνήσιος νταβατζής στέλνει τα ειδοποιητήρια για τα διάφορα χαράτσια απανωτά χωρίς καν να έχουν το φιλότιμο –που να το βρουν άλλωστε- τα τσιράκια μικρά και μεγάλα των τοκογλύφων, να αφήνουν λίγων ημερών προθεσμία ώστε να πάρουμε μια ανάσα.

Στο τέλος Ιουλίου το «σεβαστό» Υπουργείο Οικονομικών μας έστειλε την ειδοποίηση για την πληρωμή του τέλους ακίνητης περιουσίας του 2011, με προθεσμία πληρωμής την 30/8/2013. Λέμε πάει καλά.

Σήμερα, 29/8/2013 μας έστειλε το τέλος για το 2012, με ημερομηνία πληρωμής πάλι την 30/8/2013, δηλαδή αύριο.

Δηλαδή ρε κύριοι, αν λείπαμε από το σπίτι και δεν είχαμε γνώση της ειδοποίησης θα μας ζητούσατε από πάνω και πανωτόκια λόγω καθυστέρησης;

Πλέον καθίσταται ηλίου φαεινότερο ότι οι αν-αρμόδιοι του υπουργείου που τροφοδοτούν με στοιχεία τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές δεν διαθέτουν ούτε τον ελάχιστο κοινό νου αλλά προφανώς μέσα στο καύκαλό τους περισσεύει το πίτουρο. Άλλως δεν εξηγείται.

Τι διαφορά έχετε εσείς ρε κουτσαβάκηδες από τους νονούς της νύχτας που σπάνε τα χεροπόδαρα των θυμάτων τους από τις τοκογλυφικές τους δραστηριότητες όταν καθυστερούν τις πληρωμές τους;;

Μήπως είναι καιρός να προσχωρήσουμε και εμείς στο προοδευτικό κίνημα «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» ώστε να νοιώσουμε την ελάχιστη εθνική περηφάνια;;;

Θα μας δώσει καμιά εξήγηση η ηγεσία του Υπουργείου;;; Ο κύριος Θεοχάρης μήπως;;; Είναι εδώ;;;;;

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ Νταβατζηλίκια

  1. Ὁ/ἡ ΠΕΤΡΟΣ γράφει:

    Σε ένα από τα μεγάλα ΑΕΙ που εδρεύει στην Αθήνα, έχουν γίνει τα τελευταία 13 χρόνια παράνομες προσλήψεις, με πλαστές προϋπηρεσίες, πλήθος συγγενών καθηγητών, υπάλληλων κ.λπ. Αυτές έγιναν από προϊστάμενους, διοικήσεις, κ.λπ. Πρόσφατα ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης ότι, το συγκεκριμένο ΑΕΙ θα μπει στο πρόγραμμα διαθεσιμότητας υπαλλήλων!! Τα μέλη της οικογενειοκρατίας αποτελούν την μεγάλη πλειοψηφία. Εκλέγουν υπηρεσιακά συμβούλια, διοικήσεις, συνδικαλιστές κ.λπ. Τελευταία η συνδικαλιστική αλητεία κ.λπ., υπεύθυνοι για παράνομες προσλήψεις, ακόμη και τέκνων τους, με περίσσευμα θράσους κάνουν προτάσεις στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, για την διαθεσιμότητα και την αξιολόγηση υπαλλήλων. Επομένως έχουν πλήρη κάλυψη. Όλους αυτούς πρέπει να τους στείλουν αμέσως στον Κορυδαλλό. Με την διαθεσιμότητα θα «την πληρώσουν» οι έξω από τις “φαμίλιες”. Σε ένα τέτοιο εργασιακό περιβάλλον, είναι δυνατόν να ζητά το Υπουργείο εσωτερική αξιολόγηση; Δεν χρειάζεται διαθεσιμότητα, να σταλούν στον Κορυδαλλό για εγκλήματα κατά του Δημοσίου συμφέροντος. Αν το κάνουν, θα αδειάσει το ΑΕΙ και ως εκ τούτου δεν θα χρειαστεί διαθεσιμότητα. Η διαθεσιμότητα θα τους σώσει από τις ποινικές ευθύνες ή ακόμη χειρότερα να παραμείνουν στην θέση τους και θα τεθούν σε διαθεσιμότητα οι εκτός οικογενειοκρατίας. Μπορείτε να δείτε στην απογραφή υπαλλήλων που έκανε το υπουργείο, να έχουν τα ίδια επώνυμα -αν και θα δείτε μέρος μόνο των ημετέρων- ή από τον τηλεφωνικό κατάλογο του ΑΕΙ. Θα δείτε να γίνονται υπάλληλοι στα 60 τους, πρώην συναλλασσόμενοι εργολάβοι με το ΑΕΙ κ.λπ. Εκτός, εάν η κυβέρνηση με προκάλυμμα την διαθεσιμότητα υπάλληλων στο συγκεκριμένο ΑΕΙ, διασώσει τους παράνομους. Ε, όχι και έτσι, «Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει»! Η κοροϊδία και κουτοπονηριά σε τέτοιο σημείο, είναι πλέον εμετική. Επιβάλλεται να σταλούν εισαγγελείς και επιθεωρητές τάχιστα. Τέλος πια στα τεχνάσματα και τις μεθοδεύσεις. Ας αφήσουν την άθλια προπαγάνδα για «κοπανατζήδες» (άλλο και αυτό), που αποβλέπει στον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης για να μην πουν για τις παράνομες προσλήψεις με πλαστές προϋπηρεσίες, αορίστου χρόνου, την οικογενειοκρατία, τις «φαμίλιες», τους κομματικούς στρατούς, τους μεγαλοεπίορκους που έκαναν τις παράνομες προσλήψεις, τα παρεπόμενα αυτών, όπως η διαφθορά, τα εγκλήματα κατά του Δημοσίου συμφέροντος, ο παράνομος πλουτισμός, τα εικονικά ή κατατμήσεις για έργα, συντηρήσεις, προμήθειες κ.λπ.

    ΠΕΤΡΟΣ

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.