Για γέλια… Δυόμισυ ώρες εκτός αέρα η Δημόσια Τηλεόραση του Καψή λόγω έλλειψης… βενζίνης!!


Σχεδόν δυόμισυ ώρες έμεινε εκτός αέρα το πρόγραμμα της «ΔΤ» εξαιτίας απλού ηλεκτρολογικού προβλήματος, που ωστόσο οι εργαζόμενοι αρνήθηκαν να λύσουν αν δεν τους καλύπτονταν τα έξοδα μετακίνησης!
Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα πρόβλημα με τις ασφάλειες στιε κεραίες στον Υμηττό έριξε «μαύρο» (τους γίνεται συνήθεια) στην εικόνα του μεταβατικού φορέα στις 11:30 σήμερα το πρωί. Επειδή η «ΔΤ» δεν έχει προσλάβει μόνιμο τεχνικό, θα έπρεπε να φύγει κάποιος ειδικός από τα κεντρικά προκειμένου να επιδιορθώσει τη βλάβη. Ωστόσο, οι νεοπροσληφθέντες τεχνικοί αρνήθηκαν να βάλουν από την τσέπη τους τα έξοδα μετακίνησης και ζήτησαν την κάλυψή τους από τον Φορέα.
Τελικά το πρόβλημα λύθηκε, όταν ο Τεχνικός Διευθυντής προσφέρθηκε να κάνει τον σοφέρ προκειμένου να εκπέμψει και πάλι το σήμα της περιβόητης «δημόσιας τηλεόρασης».

Το ότι δεν το κατάλαβε σχεδόν κανείς αφήνει, πάντως, ερωτηματικά για την «πολύ καλή τηλεθέαση» στην οποία αναφέρθηκε ο αρμόδιος υπουργός Παντελής Καψής.

thepressproject.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.