Διαδικτυακές προκλήσεις τουρκοφρόνων!


Νέα “κατορθώματα” στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τα όργανα της Τουρκίας στην ελληνική Θράκη…

Δεν αποτελεί είδηση βέβαια το απίστευτο ξεσάλωμα που πραγματοποιούν καθημερινά μέσω του διαδικτύου και των λεγόμενων μέσων κοινωνικής δικτύωσης τα διάφορα όργανα της Άγκυρας στη Θράκη. Σας έχουμε εξάλλου μιλήσει και άλλοτε στο «Προξενείο-Στοπ» για τις σχετικές επιδόσεις π.χ. του Αχμέτ Ιλχάν ή του Χουσεΐν Ζεϊμπέκ(αμφότεροι από τους πλέον…πολυγραφότατους).

Δείτε λοιπόν σήμερα δύο ακόμη προκλητικά σχόλια που ανέβασαν πρόσφατα δύο άλλα «μπουμπούκια» της τουρκόψυχης φασιστοσύναξης που κατοικοεδρεύει εδώ στη Θράκη. Ο λόγος αρχικά για τον Κοράι Χασάν, που είναι δημοτικός σύμβουλος Κομοτηνής με τον προξενικό συνδυασμό της Σιμπέλ Μουσταφάογλου και ταυτόχρονα πρόεδρος στο παράνομο σωματείο της λεγόμενης «Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής». Κυρίως βέβαια είναι «επαγγελματίας Τούρκος» – μια που δεν κάνει, εξ όσων γνωρίζουμε (σ.σ. και γνωρίζουμε…), καμμία απολύτως δουλειά, οπότε Κύριος (σ.σ. άντε και ο πρόξενος) οίδε πόθεν τα πακέτα για τον βιοπορισμό του και τα συνεχή του πηγαινέλα εντός και εκτός συνόρων.

Καθώς λοιπόν έφτασε η 31η Αυγούστου, που είναι η επέτειος ανακήρυξης του προσωρινού μορφώματος της «Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης» του 1913 (το οποίο ποτέ δεν ίσχυσε βέβαια στην πράξη κι ούτε αναγνωρίστηκε από κανένα – ακόμη και από την τότε οθωμανική κυβέρνηση – αλλά παρά ταύτα την ανασύστασή του έχουν, όπως
ξέρετε, ως όραμα και απώτερο στόχο όλοι αυτοί οι εν Θράκη χαφιέδες της Άγκυρας και άπαντα τα αλυτρωτικά τουρκοσωματεία του εξωτερικού), ο εν λόγω κύριος είπε να κάνει μία ανάρτηση στο Twitter (2η φωτογραφία), ευχόμενος «να είναι ευτυχισμένη η 100η χρονιά από την πρώτη Τουρκική Δημοκρατία της Δυτικής Θράκης».

Όσο για το δεύτερο σχόλιο, αυτό ανήκει στον Μουσταφά Σάργκο, επικεφαλής της Νεολαίας Ξάνθης του τουρκο-κόμματος DEB, και αναφέρεται σε κάτι ακόμη πιο προκλητικό, την ημέρα τηςΜικρασιατικής Καταστροφής. Ανήμερα λοιπόν της 30ής Αυγούστου, μπήκε το παληκαράκι αυτό στο Facebook (3η φωτογραφία) και δείτε τι έγραψε:

«Ας είναι χαρμόσυνη η Γιορτή της Νίκης μας της 30ης Αυγούστου. Για μια ακόμη φορά με ευγνωμοσύνη και ζητώντας έλεος από τον Θεό, τιμώ τους μάρτυρες του ηρωικού στρατού του
νικηφόρου Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ. Ο Αλλάχ να μην επιτρέψει ξανά να αναγκαστεί το έθνος αυτό να δώσει απελευθερωτικό αγώνα! Ας είναι παντοτινή η ενότητα και η ομόνοια μας»!

Αυτά τα ολίγα για τον γκριζόλυκο Κοράι Χασάν (σ.σ. θυμίζουμε άλλωστε, μεταξύ των χιλιάδων κατορθωμάτων του, ότι συνόδευε και τον Ντεβλέτ Μπαχτσελί στις περσινές γυροβολιές του στη Θράκη, όπως βλέπετε και στην 1η φωτογραφία), που ονειρεύεται…ανεξαρτησίες, αλλά και για το θλιβερό τσουτσέκι από την Ξάνθη που τολμά με θράσος χιλίων πιθήκων μέσα στο πολύπαθο ελληνικό έδαφος της Θράκης να λατρεύει τους «ήρωες» δολοφόνους του γενοκτόνου αρχιφασίστα Μουσταφά Κεμάλ και να αφοδεύει τοιουτοτρόπως πάνω στα οστά και το αίμα εκατοντάδων χιλιάδων προγόνων μας.

Και επειδή, για όποιον ενδεχομένως το ξέχασε, τα υποκείμενα αυτά είναι συντοπίτες μας και παριστάνουν και τους «Έλληνες πολίτες», εμείς ένα έχουμε να πούμε: να τους χαιρόμαστε!

proxeneio-stop.org

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.