Στο δρόμο του Ραγκούση το μεταναστευτικό και από την ΝΔ


Με ανεργία 27%, με 64% ανεργία στους νέους και με 1.000.000 λιγότερους Έλληνες μέσα σε μια δεκαετία λόγο μεταναστεύσεις σύμφωνα πάντα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή, το ανίατο πνευματικά πολιτικό προσωπικό του Ελλαδιστάν, εξακολουθεί τις διευκολύνσεις υπέρ των ξένων μεταναστών – λαθρομεταναστών.

Ο έλληνας εμποδίζεται φορολογικά να αποκτήσει παιδιά, ενώ ο  λαθρομετανάστης υποκινείτε  νομικά να έρθει στην Ελλάδα να γεννήσει, αφού έτσι νομιμοποίητε αυτός και αργότερα όλο του το σόι με την συνένωση οικογενειών που προβλέπουν οι νόμοι.

Αντί η ελληνική πολιτεία να δώσει τα χρήματα των επιδομάτων ανεργίας ως επιδότηση εργασίας Ελλήνων να δουλέψουν στις φράουλες, προτιμά να διευκολύνει τους πακιστανούς λαθρω -εργάτες να έχουν δουλειά για να στέλνουν εκτός Ελλάδας όλο το ρευστό, χωρίς ποτέ κανένας να ρωτά πόσα στέλνουν ή αν είναι δηλωμένα.

Τους μόνους εργάτες που έχει ανάγκη η ελληνική κοινωνία είναι οι εσωτερικές αλλοδαπές νοσοκόμες, μόνο όμως όσο θα δουλεύουν σε πιστοποιημένους- συνταξιούχους μη αυτοεξυπηρετούμενους βαριά αναπήρους.

Σε τέτοιες περιπτώσεις (εσωτερικών νοσοκόμων- βοηθών) και λόγο της οικονομικής δυσχέρειας πρέπει το Κράτος να ορίσει ένα μίνιμουμ μηνιαίο μισθό 400 ευρώ + 100 ευρώ ΙΚΑ, ούτος ώστε να περιοριστή όσο το δυνατόν η μαύρη εργασία σε αυτές τις περιπτώσεις.

Το ελλαδιστάν για να μην καταντήσει Αφγανιστάν είναι υποχρεωμένο να απαντήσει στο εξής ερώτημα: Θέλουμε μια τριτοκοσμική κοινωνία ή θέλουμε μια σύγχρονη κοινωνία;

Αν έχουμε επιλέξει να γίνουμε μια τριτοκοσμική κοινωνία τότε ορθός διευκολύνουμε τους τριτοκοσμικούς εργάτες να έρχονται, αν θέλουμε να γίνουμε σύγχρονη κοινωνία τότε πρέπει να πριμοδοτηθούν οι ακριβοί εξειδικευμένοι μετανάστες να έρθουν στην Ελλάδα.

Αυτοί που προβάλουν τα τριτοκοσμικά επιχειρήματα ότι οι μετανάστες μαζεύουν τις ελιές και τα μαρούλια, είναι καιρός να μάθουν ότι σε όλον τον κόσμο οι ελιές τα μαρούλια οι πατάτες το άρμεγμα  τα κρεμμύδια τα πορτοκάλια τα καρότα Κτλ Κτλ, γίνεται πλέον μόνο μηχανικά- μόνο μηχανικά, χωρίς την χρήση των γεμάτων ηπατίτιδα χεριών των λαθρομεταναστών.

Πρόσφατα η Εύα Αντωνοπούλου δημοσιογράφος του Σκάι είπε ότι δεν παίρνουν οι ξένοι τις δουλειές των Ελλήνων γιατί αυτή δεν έχει δει κανέναν Έλληνα να δουλεύει στα φανάρια, λες και οι δουλειές στα φανάρια είναι το μέλλον της Ελλάδας, ή προσφέρουν στην ελληνική οικονομία.

Σε λίγα χρόνια δεν θα υπάρχουν ούτε Έλληνες οδοντογιατροί, γιατί στις τριτοκοσμικές οικονομίες οι οδοντογιατροί είναι στο πεζοδρόμιο, όπως στο παρακάτω βίντεο και τότε πάλι οι Εύα Αντωνοπούλου μαζί με τον Ευαγγελάτο θα υποστηρίζουν  ότι δεν θέλουν οι Έλληνες οδοντογιατροί να δουλεύουν γιατί μόνο ινδούς βλέπει στο υπαίθρια οδοντιατρεία της Ευρωπαϊκής Ισλαμαμπάντ, λάθος της Αθήνας ήθελα να πω.

Κύριοι καπιταλιστές της ΝΔ, πρέπει να μάθετε ότι ο μετανάστης που δουλεύει ντιλίβερη ανεξάρτητα του αν είναι νόμιμος ή παράνομος αφαιρεί από την ελληνική οικονομία, δεν προσθέτει, γιατί κάθε μήνα στέλνει εκτός Ελλάδος 300 Ευρώ, αντίθετα ο μετανάστης που δουλεύει στην Γερμανία μπορεί να στέλνει εκτός Γερμανίας κάθε μήνα 500 ευρώ, όμως αυτά επιστρέφουν πίσω πολλαπλάσια γιατί ο πατέρας του στο χωριό αγοράζει γερμανικά προϊόντα.

Μόνο σε εξαγωγικού προσανατολισμού οικονομίες είναι χρήσιμοι οι μετανάστες και πάντα υπό την προϋπόθεση ότι δεν υπάρχουν ντόπια εργατικά χέρια.

Αν συνεχίσουμε τις διευκολύνσεις των λαθρομεταναστών, σίγουρα σε λίγα χρόνια δεν θα υπάρχουν ούτε Έλληνες ταξιτζήδες, γιατί θα έχουν μετατραπεί το ταξί σε φτηνά τρίκυκλα ποδήλατα, όπως των τριτοκοσμικών οικονομιών της νοτιοανατολικής Ασίας.

Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.