Μόνο από τους Γεωργιανούς έχει χάσει η Ελλάδα 300.000.000 Ευρώ


Τυγχάνει να έχω συζήτηση τουλάχιστον με δέκα- δεκαπέντε άτομα από την Γεωργία, για τον τρόπο και το κόστος να έρθουν στην Ελλάδα.
Τους περισσότερους εξ αυτών τους έχουν περάσει οι Τούρκοι από τον Έβρο, κάποιοι έχουν έρθει μέσα σε ιδικές κρύπτες στα λεωφορεία και δύο είχαν έρθει με τουριστική βίζα την οποία μετά παραβίασαν και έμειναν μόνιμα στην Ελλάδα.
Όμως δεν έχει σημασία για εμένα το πως ήρθαν, σημασία έχει ότι σχεδόν όλοι τους έχουν πληρώσει πάνω από 3000-4000 Ευρώ για να έρθουν στην Ελλάδα με τον Α η τον Β τρόπο, ακόμη και αυτοί που ήρθαν με τουριστική βίζα ο ένας εξ αυτών πλήρωνε σε κάποιον Έλληνα ξενοδόχο 2000 ευρώ για την διευκόλυνση.
Με λίγα λόγια, και με δεδομένο ότι υπάρχουν πάνω από 100 000 Γεωργιανοί στην Ελλάδα, προκύπτει ότι έχουν πληρώσει συνολικά τουλάχιστον 300 Εκατομμύρια ευρώ, (100.000 Γεωργιανοί χ 3000 ο κάθε ένας =300 εκατομμύρια), σε κάποιους για να τους φέρουν στην Ελλάδα να δουλεύουν παράνομα.
Και βάζω εγώ το φυσικό ερώτημα, σε κάθε μη πουλημένο δημοσιογράφο – κόμμα – πολιτικό – κρατικό λειτουργό: Γιατί η Ελλάδα δεν πουλά η ίδια μέσον της πρεσβείας μας στην Γεωργία προς 3000 Ευρώ το δικαίωμα να αποκτήσει ο κάτω των 30 ετών Γεωργιανός, μια δεκαετή άδεια παραμονής και νόμιμης εργασίας στην Ελλάδα;
Θα μου πει κάποιος, μα καλά, με τόση ανεργία δεν χρειαζόμαστε κανέναν.
Δεν διαφωνώ.
Πράγματι με τόση ανεργία δεν έχουμε ανάγκη κανέναν ξένο εργαζόμενο, εκτός ίσως τις εσωτερικές αλλοδαπές νοσοκόμες και αυτές μόνο σε πιστοποιημένους συνταξιούχους βαριά αναπήρους.
Αν τώρα κάνουμε μια αναγωγή στα 2-3 εκατομμύρια λαθρομεταναστών που έχουν έρθει ή περάσει κατά καιρούς στην Ελλάδα, προκύπτει ότι θα μπορούσε το ελληνικό μπουρδελιστάν να είχε ένα οικονομικό όφελος πάνω από 30 000 000 000 δις, ναι πάνω από 30 δις, όσο δηλαδή ήταν το έλλειμμα πριν μπούμε στα μνημόνια.
Βέβαια, με 30 δις μαύρο χρήμα σε τούρκικα χέρια αφού από εκεί έρχονται σχεδόν όλοι οι λαθραίοι, είναι πολύ εύκολο να εξαγοραστούν τα δωσίλογα ΜΜΕ της του Ελλαδιστάν και να σε τυφλώσουν βάζοντας σου να βλέπεις τον Σουλεϊμάν και να νομίζεις ότι το σπίτι του Κεμάλ θα συνεισφέρει στην ελληνοτουρκική φιλιά.
Δεν υπάρχουν λαθραίοι άνθρωποι, μας έλεγε η Νταλάρα του ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ, άρα λογικό να μην υπάρχουν για αυτήν βέβαια ούτε τα 30 δις λαθραία Ευρώ!!!

Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ Μόνο από τους Γεωργιανούς έχει χάσει η Ελλάδα 300.000.000 Ευρώ

  1. Ὁ/ἡ markela γράφει:

    sas simfonw afta pou lete alla poso ellines exoun paei exwterika kai kanoun diaforeikes douleies.opos kai georgianoi….giati omos?malon exoun anagi kai gia auto…kai elines exoun faei ta lefta kai malista poio perisotero apo auto pou lete gia tous georgianous

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.