Όλοι οι οχετοί του νεοναζισμού οδηγούν στο Μαξίμου


( Ναζιστές χωρίς συνείδηση)

Το πρωί της ίδια μέρας που δολοφονήθηκε ο Φύσσας από τον δολοφόνο μέλος της συμμορίας των Χιτλερικών , είχα γράψει:

«Η ανάγκη μαζικής δολιοφθοράς σε βάρος των δυνάμεων της εργασίας αλλά και σε κάθε φάση πολιτικής δραστηριοποίησης τμημάτων του Ελληνικού λαού, η άσκηση τρομοκρατίας και φόβου στους εργαζόμενους και πάσης φύσεως διαδηλωτές, η ανάγκη να ξαναβρεθεί στην κυβερνητική εξουσία το πολιτικό σύστημα π[ου παραδοσιακά αποτελούσε το ψυχοπαίδι των ξένων πολιτικών και οικονομικών συμφερόντων, καθώς και η ανάγκη παλινόρθωσης της φασιστικής Δεξιάς όπως αυτή είχε συγκροτηθεί  μετεμφυλιακά, οδήγησαν σε ιστορικές αποφάσεις τα δοβλέτια της Νέας Δημοκρατίας, να στηρίξουν δηλαδή μια κοινοβουλευτική εκπροσώπηση των οργανωμένων τμημάτων της φασιστικής δεξιάς, που πλέον ήταν πιο χρήσιμοι στο προσκήνιο παρά ως παρακρατικές οργανώσεις στο παρασκήνιο.»

Το άρθρο τελείωνε ως εξής: «Επομένως η δύναμη της Χρ. Αυγής εξακοντίζεται περισσότερο από την ενσυνείδητη αποδοχή και προώθηση της φασιστικής ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας παρά στη ιδία δυναμική των τρομοκρατικών ενεργειών των ανεγκέφαλων οπαδών της. ……. Όσο θα αποκτά μεγαλύτερη βεβαιότητα  ήττας ο σώγαμπρος του Παυλίδη τόσο τα χαρακτηριστικά της ναζιστικής συμμορίας των δολοφόνων της Χρ. Αυγής θα γίνονται εντονότερα και πιο αποκρουστικά.»

Όλοι οι οχετοί των θυλάκων της συμμορίας των δολοφόνων Χιτλερικών οδηγούν στο Μέγαρο Μαξίμου.

Από τους επιφανείς του Μεγάρου, Χρύσανθος Λαζαρίδης.

Οι σχέσεις συγγένειας ήταν και είναι άρρηκτοι ανάμεσα στο επίσημο φασιστικό κόμμα της Δεξιάς που διαχρονικά και με διαφορετικά ονόματα κυβέρνησε τον τόπο με το παρακράτος των συγκροτούμενων από τους συνεργάτες των Ναζί στην κατοχή, των ταγματασφαλιτών, κουκουλοφόρων καταδοτών και αργότερα συνεργατών της Χούντας, βασανιστών της χούντας, ρουφιάνων της χούντας, αργότερα ως «γνωστοί-άγνωστοι», συνεργάτες του Μαρκογιαννάκη και βοηθητικό προσωπικό των ΜΑΤατζήδων εναντίον διαδηλωτών.

Η σημερινή συγκροτημένη συμμορία δολοφόνων Χιτλερικών και Χουντικών βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία και σε απ’ ευθείας συνεργασία με το κονκλάβιο που επικυριαρχεί στο κόμμα της δεξιάς, την Νέα δημοκρατία αλλά και στην Κυβέρνηση.

Οι σύμβουλοι του Φασίστα Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά , ο οποίος επικουρείται από το «καμάρι» του ΠΑΣΟΚ, τον Β. Βενιζέλο , φασίστας και αυτός που κρύβει το φασισμό του υποδυόμενος τον Σοσιαλιστή, επεξεργάζονται διάφορα σενάρια, εκ των οποίων τα πιο «ανώδυνα», της εκλογικής συνεργασίας των δύο κομμάτων της Δεξιάς, την Χρ. Αυγή και την Ν. Δημοκρατία.

Εκείνος ο σχεδιασμό που βρίσκεται σε εξέλιξη είναι ο εκβιασμός προς τους «δεξιούς» ψηφοφόρους, που άφησαν την στρούγκα που έλεγε ο αείμνηστος Φασίστας Ε. Αβέρωφ, και έχουν μετακινηθεί Αριστερά.

Είναι ηλίου φαεινότερο  ο στρατηγικός στόχος των επιτελών του Σαμαρά.

Πρώτον να μην θέσουν μνημόνια, ξεπούλημα και υποταγή στην Γερμανία της Ελλάδας σε κίνδυνο αποσταθεροποίησης από την βέβαιη επικράτηση ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές.

Δεύτερο, να μην επιτρέψουν αυτοδύναμη Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με όποιο τίμημα.

Τρίτον, να τρομοκρατήσουν τους συντηρητικούς ψηφοφόρους, χωρίς να χρειαστεί να χαλαρώσου την οικονομική τους πολιτική, με μέσον τα στημένα γκάλοπ που θα δείχνουν σε κατάσταση αναπνοής την Χρ. Αυγή από την Νέα Δημοκρατία, ενώ ταυτόχρονα η Χρ. Αυγή θα συμβάλει με την πρακτική δολιοφθορών, δολοφονιών , χάπενινγκ για ηλιθίους  που «δικαιολογούνται» ως …..πεινασμένοι.

Μέσα στον σχεδιασμό αυτό εντάσσεται και η δολοφονία του Φύσσα.

Η Χιτλερική Αυγή έχει ήδη συγκροτημένη δύναμη κρούσης  και δολιοφθορών κατά τα πρότυπα παραστρατιωτικής οργάνωσης μισθοφορικού στρατού.

Πολλοί από αυτούς έχουν εργασιακή σχέση είτε απ’ ευθείας με την οργάνωση είτε μέσω εταιριών φύλαξης.

Αξιόλογα αδιευκρίνιστο παραμένει  η χρηματοδότηση της Χρ. Αυγής, αν και η παλιά στενή σχέση συνεργασίας εφοπλιστικού κεφαλαίου και Χούντας  δεν έχει ατονήσει στον παρόντα χρόνο και μάλλον αποτελεί και σήμερα χρηματοδότης των Χιτλερικών οργανώσεων και πέραν την Χρ. Αυγής.

Μια άλλη πηγή εσόδων των μελών της αποτελεί η εργασιακή σχέση με το Κράτος , όπου η μεγαλύτερη συγκέντρωση παρατηρείται στην Αστυνομία και κυρίως στις μονάδες καταστολής.

Τώρα, και ίσως όπως μας έχουν συνηθίσει,  για τα μάτια του κόσμου μπαίνει το ερώτημα της αντιμετώπισης της δράσης της Χιτλερικής οργάνωσης του Μιχαλολιάκου. Να τεθεί εκτός νομιμότητας η Χρ. Αυγή; Μήπως κάτι τέτοιο προσκρούει στο  Σύνταγμα;

Να γίνει ξεκάθαρο αυτό προς όλους εκείνους, Κυβερνώντες ή Αντιπολιτευόμενους ή εκείνη την «ώριμη» νεολαία των 35 χρόνων.

Η Δίκη της Νυρεμβέργης  και αντίστοιχα η δίκη των Συνταγματαρχών στην Ελλάδα μετά την «πτώση» της Χούντας, καθόρισαν και τις συνταγματικές ελευθερίες και την έννοια της ελευθερίας.

Κανένα Σύνταγμα δεν επιτρέπει την σύσταση εγκληματικής οργάνωσης εναντίον της ελεύθερης βούλησης των πολιτών και του Πολιτικού συστήματος, που επικαλείται την «ελευθερία» σκέψης και άποψης.

Αν σεβόμαστε τις αποφάσεις των Δικαστηρίων, όταν οι αποφάσεις αυτές αποτελούσαν και έκφραση της αποκατάστασης της νομιμότητας στην Χώρα, τότε εκ των πραγμάτων η Χρ. Αυγής είναι εκτός νομιμότητας και τα μέλη και τα  στελέχη της πρέπει να συλληφθούν για συγκρότηση εγκληματικής κατά της ανθρωπότητας και της ελεύθερης βούλησης των πολιτών, οργάνωση.

Τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες επειδή εξυπηρετούνται ανάγκες τρομοκρατίας των μαζών, μιας και το νέο οικονομικό σύστημα του Νεοφιλελευθερισμού στο ιδεολογικό του πυρήνα είναι έντονα φασιστικό.

Ένα τέτοιο οικονομικό μοντέλο με ιδεολογία φασισμού και πρακτικές ναζισμού στην επικράτηση του στην παγκόσμια τάξη Κρατών και Κοινωνιών, χρειάζεται αντίστοιχα οργανώσεις τρομοκρατίας, δολιοφθορών και πολιτικών εκβιασμών ενταγμένων στον ναζισμό χωρίς συνείδηση.

Η Χρυσή Αυγή , όπως και άλλες μικρότερες ναζιστικές οργανώσεις   που δρουν σε ολόκληρη την χώρα, έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά του ναζισμού χωρίς συνείδηση και είναι αναγκαία και η ύπαρξη και η δράσης της.

Οι παράλληλες οργανώσεις της Χιτλερικής Οργάνωσης  του Μιχαλολιάκου:

Πατριωτική Πολιτοφυλακή: Διοργανώνει παραστρατιωτικού τύπου εξορμήσεις

 • Οργάνωση Ελληνόψυχων Νέων Το Γεράκι της Θράκης: Διαδίδει αντιτουρκική και αντισημιτική προπαγάνδα
 • Νέα Πατρίδα (με έδρα την Κοζάνη) και Μαύρος Κρίνος: Ζητούν την «ένοπλη αυτοάμυνα» των Ελλήνων εθνικιστών
 • Αυτόνομη Πατριωτική Κίνηση Τριπόλεως Δούρειος Ιππος: Οργανώνεται σε μικρούς πυρήνες για να αποφύγει τις συλλήψεις
 • Αυτόνομο Δίκτυο Εθνικιστών: Οργάνωση-ομπρέλα για μικρότερες αυτόνομες ομάδες.
 • Αίμα και Τιμή: Παρακλάδι του διεθνούς νεοναζιστικού δικτύου Blood and Honor
 • Ελληνική Οργάνωση Χ: Απαιτεί «εθνική κάθαρση»
 • Αυτόνομοι Εθνικιστές Κορίνθου και Ανέντακτοι Μαίανδροι Εθνικιστές: Οι τελευταίοι έχουν αναλάβει την ευθύνη για βομβιστικές επιθέσεις στα γραφεία της οργάνωσης Νέοι Ενάντια στον Ρατσισμό και στο Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών

Περὶ τοῦ/τῆς: vangelisk68

Ιστοσελίδα Διαβούλευσης Πολιτών
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

2 ἀπαντήσεις στὸ Όλοι οι οχετοί του νεοναζισμού οδηγούν στο Μαξίμου

 1. Ὁ/ἡ kynovoylio γράφει:

  Όχι!
  Ο Χίτλερ και η Φιλοσοφία του Εθνικοσοσιαλισμού είχαν συνείδηση της σκέψης και της δράσης για μια ηγεμονική αυτοκρατορία καθαρής φυλής, χωρίς κατ’ ανάγκη αυτή να είναι μόνο Γερμανική.
  Ως Γερμανική όμως, έπρεπε να επιβάλει το υποκείμενο άνθρωπος, κοινωνία, κράτος στην ιδέα.

  Οι σημερινοί, απλώς αντιγράφουν στο όνομα της κρίσης, της ανέχειας, της περιθωριοποίησης εξαιτίας των οικονομικών διώξεων μιας, σε συνέχειες, φασιστικής μεν Κυβέρνησης αλλά ενδοτικής προς ξένα κέντρα.
  Δεν έχουν λοιπόν συνείδηση ιδεολογίας εθνικοσοσιαλισμού, αλλά συνείδηση όχλου σε βρασμό ψυχής.
  Η συμμετοχή των περισσοτέρων σε ένα σύνδεσμο Χουντικής κοπής και προέλευσης, αποτελεί δικαιολογία και ασφάλεια έκνομων πράξεων του Κοινού Ποινικού δικαίου τα οποία μεταφράζονται ως πολιτικής δράση.

  Ουσιαστικά το μέγεθος της Χρ. Αυγής δεν ξεπερνά το μέγεθος της ΕΠΕΝ.
  Αυτό που εμφανίζεται ως μέγεθος είναι η “Πολιτική” κάλυψη των διαφόρων εγκλημάτων και θυτών, που προσφέρει ο Μιχαλολιάκος και τα τσιράκια του.
  Άλλωστε, ότι καθαρόαιμο ναζιστικό και φασιστικό με συνείδηση Ναζί και Φασίστα, κατά την διάσπαση της ΕΠΕΝ ακολούθησε τον Βορίδη στην ΕΝΕΚ και μετά ενσωματώθηκε στο ΛΑΟΣ.
  Σήμερα είναι ενσωματωμένο στην Νέα Δημοκρατία.

  Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.