ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;


Nagasakibomb

Είναι βλακώδες να πούμε το αυτονόητο, ότι καταδικάζουμε την δολοφονία του 34χρόνου στο Κερατσίνι. Αυτό είναι το αυτονόητο. Το θέμα όμως είναι το τι γίνεται παρακάτω? Και εδώ ξαναγυρνάμε στο ότι οι σύγχρονοι Έλληνες δεν έχουν καμία επαφή με την παιδεία….

Έχουμε και λέμε.  «Αν θες να βρεις τον υπαίτιο για ένα έγκλημα, ψάξε ποιος κερδίζει από αυτό»έγραφε ο Κικέρωνας περίπου 2000 χρόνια πριν.  Και τι σημαίνει αυτό πρακτικά? Ποιος κερδίζει από την έντεχνη και αριστοτεχνική καλλιέργεια εμφυλιοπολεμικού κλίματος?

Μα η απάντηση είναι απλή και έχει ήδη δημοσιευτεί. Και η ίδια η CIA παραδέχεται άλλωστε ότι το 85% των πληροφοριών της το αντλεί από ελεύθερες πηγές. Στον τύπο λοιπόν, την στιγμή που ο 34χρονος μέσα σε κλίμα απίστευτου μίσους κείτονταν νεκρός στην Δυτική Αττική, δημοσιεύονταν οι τελευταίες λεπτομέρειες για ΟΣΕ, ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ, λιμάνια, ΛΑΡΚΟ κτλ. Συμφωνίες εκατοντάδων δισεκατομμυρίων σε βάθος χρόνου, που θα κάνουν την Ελλάδα αποικία και με την βούλα. Τι βολικό αλήθεια να αλληλοσκοτώνονται δεξιοί και αριστεροί, και να περνάνε κυριολεκτικά νύχτα τα πακέτα δισεκατομμυρίων…

Η αριστερά τέλος πιστεύει ότι τώρα θα τελειώσει με την ΧΑ. Είναι μια πιθανότητα, αλλά η αριστερά δεν καταλαβαίνει ότι ο επόμενος στόχος είναι αυτή. Με άλλα λόγια, ότι δεν ψηφίζει τα φιλήσυχα κόμματα ο στόχος είναι να τίθεται εκτός νόμου. Και ο μεγάλος αδερφός εύκολα να ξεζουμίζει την αποικία Ελλάδα, βάζοντας τους Έλληνες να αλληλοσκοτώνονται κυριολεκτικά για ένα κομμάτι ψωμί. Και είναι επίσης πολύ βολικό για να μην καταλαβαίνουν οι Έλληνες ότι κυριολεκτικά θα γίνουν σκλάβοι σε ρωμαικές γαλέρες, να βάφονται μαύροι και κόκκινοι και να αλληλοσκοτώνονται χρόνια ολόκληρα.

Βάλτε από κοντά και τους γείτονες που δεν θα τους χαλούσε να επεμβούν στην Θράκη για να προστατεύσουν τους «ομοεθνείς» τους από τις ταραχές μεταξύ δεξιών και αριστερών, και το γλυκάκι έδεσε.

Α, και για απόλυτο έλεγχο δεξιών και αριστερών όσο θα πλακώνονται στο ξύλο, πάρτε και από ένα τσιπάκι για απόλυτο έλεγχο – κλικ εδώ. Μην φύγουν τα πρόβατα σε λάθος μονοπάτια….

Είχαμε γράψει πολύ καιρό πριν την ανάγκη να βγάλουν όλοι τον σκασμό και να δούνε πέρα από κόμματα και αποκόμματα τι συμφέρει την χώρα, δηλαδή τους ίδιους και τους γείτονες τους – κλικ εδώ. Αποτέλεσμα μηδέν, και ένας νέος εθνικός διχασμός στα σπάργανα….

paratiritis.net

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.