ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ;
Την εκτίμηση ότι ο Γερμανικός λαός και η Άνγκελα Μέρκελ είναι “σπουδαίοι φίλοι της Ελλάδας”, εξέφρασε ο Γεωργιάδης σε σημερινή συνέντευξή του στο Βρετανικό BBC!
“Θα τους επιστρέψουμε τα δανεικά, όταν μπορέσουμε”, τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης, σημειώνοντας παράλληλα ότι έπειτα από τρία χρόνια περικοπών και λιτότητας, η Ελληνική κοινωνία έφτασε στα όριά της και δεν αντέχει άλλο!
Ο συντάκτης του βρετανικού δικτύου σχολιάζει ότι η χώρα μας δοκιμάζεται από κινητοποιήσεις στον δημόσιο τομέα, την ώρα που οι δανειστές της αξιολογούν την επάρκεια των μέτρων που έχουν ληφθεί.
Τα κλεμμενα, τα δανεικα και οι πολεμικες αποζημιωσεις των Γερμανων προς την Ελλαδα ποτε θα επιστραφουν απο τους “φιλους μας τους Γερμανους” κυριε Γεωργιαδη;
Μοῦ ἀρέσειΜοῦ ἀρέσει