Τι σχέση με τον αντιφασιστικό αγώνα μπορούν να έχουν Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ;…


Γράφει ο Μαγια

Όλες οι κινήσεις του Μαξίμου εντάσσονται στη στρατηγική της έντασης, που υποστηρίζεται ιδεολογικά από το μετεμφυλιακό «σκελετό» των «δύο άκρων». Έτσι, μοιάζει πως ανακάλυψε μόλις τώρα τη νεοναζιστική οργάνωση και το έργο της όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Πολιτικά απομονωμένος ο Αντ. Σαμαράς, απέρριψε τη σύσκεψη πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Δε θα μπορούσε να συμβεί διαφορετικά  όταν η ΝΔ από τη μια κρατούσε 32 υποθέσεις στο συρτάρι και από την άλλη έσπρωχνε σενάριο μετεκλογικής συνεργασίας με το νεοναζιστικό μόρφωμα.

Άλλωστε, ο Σαμαράς, θα αναιρούσε τον ίδιο τον εαυτό του, εάν αποδεχόταν να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον Τσίπρα. Ηταν σα να αναγόρευε τον ΣΥΡΙΖΑ σε  κόμμα του «συνταγματικού τόξου», γεγονός που αυτόματα θα κονιορτοποιούσε την ανιστόρητη κι επικίνδυνη θεωρία των «δύο άκρων» και ταυτόχρονα θα γελοιοποιούσε τις επιδιώξεις της φασίζουσας δράκας του Μαξίμου να εμφανίσει τη ΝΔ στο κέντρο του πολιτικού φάσματος.

Είναι πλέον φανερό ότι η Χρυσή Αυγή χρησιμοποιείται από το σύστημα για να στηθεί ανάχωμα στην άνοδο της Αριστεράς. Κι όσοι έχουν μετέλθει έως τώρα τη «θεωρία των δύο άκρων», όπως ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, ας αναλογιστούν το εμφυλιοπολεμικό κλίμα που έχουνδιαμορφώσει κι ας κάνουν πίσω πριν να φθάσουμε στον επόμενο νεκρό.

Το δημοσίευμα της «Guardian» σύμφωνα με το οποίο η Χρυσή Αυγή χρηματοδοτείται από Έλληνες εφοπλιστές και γι’ αυτό διαθέτει τη δυνατότητα να ανοίγει δεκάδες γραφεία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο.

Κάθε λογικός άνθρωπος αντιλαμβάνεται ότι ακόμα σημαντικότερο από τα… εσχάτως «ανακαλυφθέντα» και λεχθέντα στα ΜΜΕ για την παραστρατιωτική λειτουργία της Χρυσής Αυγής ή για τον υποκοσμιακό της χαρακτήρα, είναι εκείνα τα στοιχεία για τις σχέσεις και για τις διασυνδέσεις της Χρυσής Αυγής με το κράτος. Με το κράτος των διαπλεκόμενων συμφερόντων.

ΥΓ1. Τι σχέση με τον αντιφασιστικό αγώνα μπορούν να έχουν τα κόμματα (Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ) των οποίων η πολιτική, οδηγώντας τον λαό στην εξαθλίωση, τροφοδοτεί το φασιστικό μόρφωμα;

olympia.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

2 ἀπαντήσεις στὸ Τι σχέση με τον αντιφασιστικό αγώνα μπορούν να έχουν Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ;…

  1. ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ
    ΘΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ……..
    ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.