Ο Ερντογάν «εξαφανίζει» τους αντιπάλους του


Το καθεστώς -πλέον- Ερντογάν είναι αποφασισμένο να χρησιμοποιήσει κάθε μέσο, προκειμένου να εκφοβίσει τους πολίτες ώστε να μη επαναληφθούν τα επεισόδια της πλατείας Ταξίμ 

Γράφει ο Μακεδών 

Στο στόχαστρο της κυβέρνησης Ερντογάν έχουν τεθεί και οι φαρμακοποιοί (!) που προμήθευσαν με φάρμακα τους διαδηλωτές στην πλατεία Ταξίμ.

Πρόκειται για φάρμακα είτε για να προστατευθούν από τα χημικά που αφειδώς έριχνε η αστυνομία -και μάλιστα αέριο πιπεριού, το οποίο προκαλεί σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία, πέραν του ότι είχε παρέλθει η ημερομηνία χρήσης τους-, αλλά και φάρμακα για τις πληγές τους. 

Σε γενικές γραμμές, το καθεστώς -πλέον- Ερντογάν είναι αποφασισμένο να χρησιμοποιήσει κάθε μέσο, προκειμένου να εκφοβίσει τους πολίτες ώστε να μη επαναληφθούν τα επεισόδια της πλατείας Ταξίμ.

Πλέον εντυπωσιακή είναι η περίπτωση του διωγμού του πλουσιότερου Τούρκου επιχειρηματία κ.Κοτς, προέδρου του Συνδέσμου Τουρκικών Βιομηχανιών –οικογένειας ουσιαστικά-, Ισραηλιτών στην καταγωγή. Εναντίον του ομίλου Κοτς συστάθηκε η μεγαλύτερη ομάδα στην ιστορία της Εφορίας, περί τους 200 ελεγκτές.

Η έρευνα που διεξάγεται στις εταιρίες ενέργειας του ομίλου Κοτς, δεν βρέθηκαν στοιχεία που να χρήζουν ποινικής αντιμετώπισης.

Ο έλεγχος όμως συνεχίζεται στις τρεις εταιρίες ενέργειας του ομίλου, Tüpraş, Opet και Aygaz. Ο έλεγχος είναι ενδελεχής και λέγεται πως ο αριθμός των αναφορών που θα συνταχθούν θα ξεπεράσει τις 100.

Βόρεια

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.