ΖΩΑ!


Ένα ένα τα μέλη τα Χρυσής Αυγής αποφυλακίζονται! Ο εισαγγελέας έκρινε ότι δεν υπάρχουν αρκέτα στοιχεία για να μείνουν προφυλακιστέοι. Όλα αυτά τα ζώα, οι δημοσιογράφοι, που τόσες μέρες δημιούργησαν εντυπώσεις στην κοινή γνώμη εντός και εντός Ελλάδας και κόβανε στον αέρα όποιον νομικό εξέφραζε επιφυλάξεις, τώρα πέφτουν από τα σύννεφα και ξαφνικά τελείωσαν με την “χρυσαυγειάδα” καταλαβαίνοντας (;) ότι το μόνο που κατάφεραν είναι να παρουσιάσουν τους χρυσαυγίτες βουλευτές ως θύματα!!!

ΖΩΑ! Μόνο ζώα θα μπορούσαν να ηρωοποιήσουν ναζιστές και δολοφόνους…

Συγχαρητήρια!!!!

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

2 ἀπαντήσεις στὸ ΖΩΑ!

 1. Ὁ/ἡ ΙΩΑΝΝΗΣ γράφει:

  Η αποφυλάκιση με περιοριστικούς όρους και σε μία περίπτωση με εγγύηση δεν είναι αποτέλεσμα της απόσυρσης των κατηγοριών. Το κατηγορητήριο ισχύει στο ακέραιο. Η αποφυλάκιση με περιοριστικούς όρους σημαίνει ότι θεωρούνται ως ΜΗ ύποπτοι φυγής και τέλεσης νέου εγκλήματος. Θα οριστεί τακτική δικάσιμος και θα δικαστούν για τις κατηγορίες που τους έχουν απαγγελθεί τις οποίες οι ίδιοι αρνήθηκαν. Μέχρι τότε θεωρούνται ΑΘΩΟΙ και αυτό θα αλλάξει μόνον αν βγει δικαστική τελεσίδικη απόφαση για το αντίθετο.

  Μοῦ ἀρέσει

  • Ὁ/ἡ ΙΩΑΝΝΗΣ γράφει:

   “Έγκυροι δικαστικοί κύκλοι, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, τονίζουν ότι οι τρεις βουλευτές δεν απώλεσαν την ιδιότητα του κατηγορουμένου στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης, καθώς η διερεύνηση των στοιχείων συνεχίζεται.

   Υπογραμμίζουν μάλιστα, ότι η επιβολή περιοριστικών όρων έχει συγκεκριμένη νομική ερμηνεία σύμφωνα με την οποία δεν έχουν εκλείψει τα στοιχεία βάσει των οποίων απαγγέλθηκαν κατηγορίες.

   Αντίθετα, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, σημειώνουν ότι τα στοιχεία θεωρούνται “δεμένα” πλην όμως οι συγκεκριμένοι κατηγορούμενοι δεν κρίθηκαν ύποπτοι φυγής, ούτε ύποπτοι διάπραξης νέων αδικημάτων, καθώς είναι πλέον γνωστά πρόσωπα και γεγονότα, όπως και οι μεταξύ τους διασυνδέσεις.”

   Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.