Οικονομικός VS πολιτικού φασισμού


Από την πρώτη στιγμή (πριν ακόμα τη σύλληψη των βουλευτών της ΧΑ) υποστηρίξαμε ότι η ξαφνική επίθεση του «μνημονιακού τόξου» κατά της ΧΑ, έγινε με στόχο να αλλάξει η κυρίαρχη ιδεολογία της κοινωνίας, από αντιμνημονιακή σε αντιφασιστική (εδώ), προκειμένου να μπορέσει να σταθεί το μνημονιακό καθεστώς.

Άσχετα, με τις σημερινές εξελίξεις σε ότι αφορά την ποινική μεταχείριση των βουλευτών της ΧΑ, οι συνθήκες που ευνόησαν την εμφάνιση του πολιτικού φασισμού, τις δημιούργησε ένας άλλος επικίνδυνος φασισμός. Ο οικονομικός φασισμός. Είναι αυτός που παραχώρησε την εθνική κυριαρχία, που εξευτέλισε και ταπείνωσε μια ιστορική και υπερήφανη χώρα, που εξαθλίωσε έναν ολόκληρο λαό, που αδιαφορεί για τις προσωπικές αξίες των πολιτών, που εξακολουθεί να κρατά ολόκληρο το λαό σε θανατηφόρες συνθήκες έλλειψης ρευστότητας, που στέλνει στην αυτοκτονία χιλιάδες πολίτες, που άφησε στο έλεος των παράνομων και πεινασμένων μεταναστών τους εξαθλιωμένους Έλληνες.

Αυτό που βλέπουμε να εξελίσσεται αυτές τις μέρες είναι μια σύγκρουση του οικονομικού φασισμού με το τέκνο του, τον πολιτικό φασισμό.

Η απάντηση σε αυτή την κατάσταση και πριν η χώρα διαλυθεί εντελώς είναι το τρίπτυχο: Πολιτική Δημοκρατία, Οικονομική Δημοκρατία, Εθνική Ανεξαρτησία. Το ταχύτερο θα πρέπει να γίνει δημοψήφισμα ώστε να αναλάβει ο ίδιος ο λαός την εξουσία που του έχουν στερήσει και τον έχουν εξουδετερώσει.

hassapis-peter

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.