Το προαναγγελθέν έγκλημα


Την Χρυσή Αυγή την πιάσαμε. Τον φασισμό τον νικήσαμε. Λίγο βέβαια «όσο πατάει η γάτα» γιατί πως θα φαίνεται δημοκράτης ο Τσίπρας και το υπόλοιπο πολιτικό σινάφι;
Ασκήσαμε διώξεις για διάφορα, οι εισαγγελείς επέστρεψαν από τον Κρόνο όπου βρίσκονταν για διακοπές και πλακώθηκαν στην δουλειά και το δημοκρατικό μας σύστημα χαίρει άκρας υγείας.
Μέχρι δίωξη στον Τσοχατζόπουλο για οικονομικές ατασθαλίες έγινε! Βέβαια σε μια συμμορία πάντοτε ο πιο βλάκας που έφαγε τα λιγότερα την πληρώνει. Για αυτό εξάλλου και τον έβαλαν στα κόλπα. Αλλά αυτό είναι ψιλά γράμματα για τους χαχόλους-πρόβατα-ψηφοφόρους καταναλωτές που γνωρίζουν πολύ καλά πόσα γκολ -και σε πιο λεπτό- έβαλε τα τελευταία είκοσι χρόνια η ομαδάρα τους, αλλά δεν ξέρουν αν η επανάσταση του 21 άρχισε στις 25 Μαρτίου και όχι στις 28 Οκτωβρίου.
Σημασία έχει βέβαια ότι η δικαιοσύνη και η δημοκρατία θριαμβεύουν! Και ως άλλος Μπάτμαν και Ρόμπιν βαράνε αλύπητα τους κακούς και τιμωρούν το έγκλημα.
Επιτρέψτε μου τώρα να κάνω μια ΗΛΙΘΙΑ ερώτηση:
Τα προαναγγελθέντα εγκλήματα (σαν αυτό που θα δείτε στο βίντεο παρακάτω) πότε θα τιμωρηθούν από την άτεγκτη δημοκρατία μας;
Επιτρέψτε μου να δώσω και την απάντηση:

ΠΟΤΕ…

Περὶ τοῦ/τῆς: aaatosmihalis

Έλλην ορθόδοξος, καθολικά διαμαρτυρόμενος, πάσχων εκ οξείας ανεγκεφαλίτιδος με σποραδικές κρίσεις εξυπνάδας.
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα Συνεργατών καὶ σημειώθηκε ὡς , , , , , , . Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.