Στο φως αποκαλυπτική επιστολή Ομπάμα στον Σαλί Μπερίσα


Ο πρώην πρωθυπουργός της Αλβανίας, Σαλί Μπερίσα, έχει δημοσιεύει μια επιστολή- εγκώμιο, προς το πρόσωπό του, από τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα. 

Η επιστολή αναφέρει

«Ήταν τιμή και χαρά που συνεργαστήκαμε μαζί σας κατά τη διάρκεια της θητείας σας, ως πρωθυπουργού της Αλβανίας.

Η Αλβανία είναι σύμμαχος και φίλος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε μια ισχυρή εταιρική σχέση σε πολλούς τομείς. 

Ως πρωθυπουργός μας έχετε βοηθήσει να εμβαθύνουμε και να ενισχύσουμε τους δεσμούς μεταξύ των δύο χωρών μας. Θέλω να σας ευχαριστήσω για την υποστήριξή σας στις προσπάθειες μας στο Αφγανιστάν και τη Συρία και για την εργασία σας στη διατήρηση της σταθερότητας στα Βαλκάνια. 

Θα ήθελα επίσης να επαναβεβαιώσω την ευγνωμοσύνη μου για τη συνεργασία της κυβέρνησής σας όσον αφορά τη διευκόλυνση της μεταφοράς των κρατουμένων του Γκουαντάναμο και των Hurriya (από το Ιράκ). 

Πρόκειται για σημαντικά ζητήματα και εκτιμούμε την ισχυρή υποστήριξη της Αλβανίας»,αναφέρει στην επιστολή του ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

Εχέδωρος

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.