Φωτογραφικό αφιέρωμα σ αυτούς που δεν πιστεύουν ότι μας ψεκάζουν!


από Efenpress

 

 

 

 

Δείτε μια μικρή συλλογή πειστηρίων που αποδεικνύει πέραν πάσης λογικής αμφιβολίας, ότι μας ψεκάζουν.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://www.efenpress.gr/

 

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

3 ἀπαντήσεις στὸ Φωτογραφικό αφιέρωμα σ αυτούς που δεν πιστεύουν ότι μας ψεκάζουν!

 1. Ὁ/ἡ ΙΩΑΝΝΗΣ γράφει:

  Οι φωτογραφίες δείχνουν ψεκασμούς. Κανείς δεν το αρνείται αυτό. Το ερώτημα δεν είναι αν ψεκάζουν αλλά για ποιο λόγο ψεκάζουν.

  Όταν φτάσεις σε σημείο να εξακριβώσεις απόλυτα την αιτία των ψεκασμών τότε θα καταλάβεις ότι η ουσία είναι η αιτία και όχι η διαπίστωση. Υπάρχουν μελέτες πανεπιστημίων και ανεξάρτητων ερευνητικών φορέων εδώ και πολλά χρόνια που αποδεικνύουν όχι μόνο τους ψεκασμούς αλλά και το εύρος τους με δορυφορικές φωτογραφίες… αλλά κανένας από αυτούς δεν έχει ως αποτέλεσμα της έρευνας αυτά που λέει ο …Λιακόπουλος.

  Η συνομοσιολογία είναι εύκολη. Η απόδειξη είναι δύσκολη. Γιατί αν αποδεχθούμε τη συνομοσιολογία χωρίς αποδείξεις όπως του Λιακόπουλου μετά θα πρέπει να κάνουμε το ίδιο για τα Νεφελείμ… την Τάκλα Μακάν… τον Σείριο…την Ζήνα… και γενικώς ότι βγάζει από την άρρωστη κεφάλα του ο καθένας που θέλει να πουλήσει μπουρδολογία.

  Ξέρεις γιατί γίνονται οι ψεκασμοί ή όχι; Σε ενδιέφερε όταν γινόταν πριν από 30 χρόνια ή τώρα τελευταία άρχισε να σε ενοχλεί; Πιστεύεις ότι η ηλιθιότητα είναι αποτέλεσμα των ψεκασμών; Μήπως και η ψήφιση των κομμάτων; Οι αρρώστιες.;;;; Άσχετα αν ο μέσος όρος ζωής έχει διπλασιαστεί τα τελευταία 100 χρόνια… από τότε που δεν υπήρχαν ψεκασμοί;;;

  Ή είναι δικαιολογίες άλλων ηλιθίων που προσπαθούν να αποδώσουν την ηλιθιότητα τους σε πειράματα που παίρνουν μέρος χωρίς τη θέληση τους;

  Βρες και διάβασε αναλύσεις από ξένους σοβαρούς ερευνητικούς φορείς σε ότι αφορά τους ψεκασμούς. Έχουν απαντήσεις για όλα εκτός από τη συνομοσιολογία η οποία έχει απαντήσεις για τα πάντα. Αλλιώς… διάβασε Ελεύθερη Ώρα που εδώ και 30 χρόνια λέει ότι έρχεται ο Αντίχριστος και κάθε χρόνο είναι 30 χρονών και ανάλογα τα γούστα είναι ο Ομπάμα…. ο Παπανδρέου… ο Πούτιν… ο Ροκφέλερ…ο Πάπας….ο Μπομπ ο Σφουγγαράκης…

  Μοῦ ἀρέσει

  • Ὁ/ἡ I. γράφει:

   Εσύ για ποιόν λόγο λες να ψεκάζουν ρε μάγκα;
   Λες οτι είναι βέβαιος ο ψεκασμός αλλά ξέρεις ή δεν ξέρεις τελικά τί ψεκάζουν;
   Πως ξέρεις από πότε ξεκίνησαν οι ψεκασμοί;
   Αν ξεκίνησαν δηλαδή οι ψεκασμοί πριν 20 χρόνια το οτι έχει διπλασιαστεί ο μέσος όρος ζωής τα τελευταία 100 χρόνια αποτελεί επιχείρημα;
   Για παρέπεμψέ με στις επιστημονικές αποδείξεις σου και τους ανεξάρτητους φορείς.
   Η απόδειξη λες είναι δύσκολη.
   Δεν βλέπω να μας καταθέτεις εδώ καμία απόδειξη προς ενημέρωσή μας.
   Τα ίδια κάνεις και εσύ δηλαδή.
   Συνομοσιολόγος άλλης ιδιοσυγκρασίας μας το παιζεις;
   Καλό βράδυ.

   Μοῦ ἀρέσει

   • Ὁ/ἡ ΙΩΑΝΝΗΣ γράφει:

    Αν προσέξεις τι γράφω στο σχόλιο μου θα διαπιστώσεις ότι δεν παίζει κανένα ρόλο τι λέω εγώ. Εγώ έχω αποδείξει στον εαυτό μου για ποιο λόγο είναι οι ψεκασμοί γιατί πολύ απλά έχω διαβάσει πολλές μελέτες για τους ψεκασμούς λόγω επαγγέλματος στο παρελθόν. Μάλιστα έχω διαβάσει μελέτες πριν ακόμα δημοσιευθούν στο ευρύ κοινό. Με επιστημονικές αποδείξεις, φωτογραφίες δορυφόρου, χημικές μελέτες ατμόσφαιρας, παρενέργειες σε πανίδα και χλωρίδα κλπ κλπ….

    Δεν έγραψα τι πιστεύω εγώ ότι είναι οι ψεκασμοί γιατί απλά δεν με νοιάζει να το μάθεις. Και δεν με νοιάζει να το μάθεις γιατί δεν είναι δική μου ευθύνη. Είναι δική σου.

    Αυτό που μετράει είναι τι πιστεύεις εσύ. Και αν αυτό που πιστεύεις μπορείς να το αποδείξεις πρώτα από όλα στον εαυτό σου ή απλά είσαι ένας χαζοβιόλης που τον ταίζουν φούμαρα τυχάρπαστοι Λιακόπουλοι.

    Το να γράφει οποιοσδήποτε την άποψη του είναι εύκολο και θεμιτό. Στο συγκεκριμένο κομμάτι όμως δεν είναι θέμα καλής πίστης αλλά έρευνας. Η έρευνα θα δώσει τις αποδείξεις που χρειάζεται ο καθένας ώστε να πεισθεί περί των ψεκασμών και σίγουρα δεν αποτελεί – για μένα τουλάχιστον – η λιακοπουλική επιχειρηματολογία εχέγγυο απόδειξης.

    Έχεις πείσει τον εαυτό σου; Τότε καμία περαιτέρω γνώμη δεν σου χρειάζεται. Δεν τον έχεις πείσει; Διάβασε και θα βρεις ότι χρειάζεσαι.

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.