Σπάνιο φιλμ από την Απελευθέρωση της Αθήνας από την Φίνος Φιλμ


Ένα σπάνιο φιλμ της Φίνος Φιλμ για τις τελευταίες ημέρες πριν από την απελευθέρωση της Αθήνας από τους Γερμανούς . Λιγες ώρες πριν φύγουν οι συνεργάτες τους , οι γερμανοτσολιάδες,ταγματασφαλίτες και δοσίλογοι έσπευσαν να κάνουν τα τελευταία τους απάνθρωπα εγκληματα, απαγχονίζοντας πατριώτες. Μεταξύ αυτών και τον πατέρα του Φίνου. Τα πλάνα αλλά και η περιγραφή είναι συγκλονιστικά.

Ποιος να έλεγε ότι το 2013 θα ακούγαμε από …νοσταλγούς να λένε εδώ στην Ελλάδα ότι “ο Χίτλερ ακόμη δεν έχει κριθεί”. Ας δουν το φιλμ του Φίνου.

onalert.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

4 ἀπαντήσεις στὸ Σπάνιο φιλμ από την Απελευθέρωση της Αθήνας από την Φίνος Φιλμ

  1. Ὁ/ἡ MAKHS γράφει:

    Για να σας φρεσκαρω λιγο την μνημη σας , περα απο τους γερμανοτσολιαδες , υπαρχουν και σημερα ακομα , οι σταλινοτσολιαδες ……για οποιαδηποτε αλλη επιμορφωση ειμαι στη διαθεση σας …..

    Μοῦ ἀρέσει

    • Ὁ/ἡ ΙΩΑΝΝΗΣ γράφει:

      Εκτός από τους γερμανοτσολιάδες και σταλινοτσολιάδες όπως γράφεις υπάρχουν και οι Έλληνες πατριώτες. Αυτοί να δεις τι “επιμόρφωση” θα κάνουν στο τέλος και στους με και στους δε.

      Μοῦ ἀρέσει

    • Ὁ/ἡ filologos10 γράφει:

      Κι αυτό δηλαδή δίνει απαλλακτικό για τα εγκλήματα των ναζιστών; Ή έτσι εξιλεώνονται οι Χρυσαυγίτες;!

      Μοῦ ἀρέσει

      • Ὁ/ἡ ΙΩΑΝΝΗΣ γράφει:

        Όταν θα γίνει στο μέλλον η δίκη για τη δικαίωση του Χίτλερ όπως επιθυμούν οι χρυσαυγίτες τότε θα καταλάβουμε οι κοινοί θνητοί ότι η κατοχή ήταν για καλό. Όπως και ο ΒΠΠ. 67.000.000 νεκρούς είχε….

        αυτό κι αν δεν ήταν σύνθημα ” Ναζί να ξεβρωμίσει ο τόπος”… απλά τους ξέφυγε λίγο παραπάνω στο σκούπισμα…

        Μοῦ ἀρέσει

Σχολιάστε

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.