Ψυχολογικές Επιχειρήσεις μάθημα 1-0-1


Για να αποδυναμώσεις το σθένος και την αντίσταση του πνεύματος κάποιου , πρώτα πρέπει να τον κάνεις να αισθανθει την απώλεια ικανοποίησης των σωματικών του αναγκών. Φαγητό, ύπνος, θέρμανση.

Στην Ελλάδα έγινε πιο επαγγελματικά… έφεραν τον κόσμο σε εξάρτηση με αγαθα , αποκόπτοντας τον απο την πηγή ηθικών αξιών και ιδανικών που συντηρούν πνεύμα ακόμα και σε συνθήκες πλήρους απομόνωσης.

Η εμμονή ικανοποίησης με αγαθά κατάφερε και δημιούργησε σχέση εξάρτησης οπως είπα και οδήγησε σε μια μονοδιάστατη νοοτροπία διαβίωσης.

Στην πορεία αυτά μειώθηκαν … και πλέον αφαιρουνται ένα ένα.

Η ολική απώλεια αντίδρασης είναι κοντά… η μόνη ελπίδα για μένα είναι το γεγονός πως η Ελλάδα ειχε ενα στοιχείο μη προβλεπόμενο.. τον θεσμό της οικογένειας.

Κάτι που ακόμα και τώρα διατηρει όρθια την Ελληνική κοινωνια… όμως απο εκεί και πέρα…. είναι άγνωστο πως μπορεί να αντιδράσει το υποκειμενο.. και αυτο αγχώνει ακομα περισσότερο όποιον υπολογιζει για περαιτέρω κέρδος πανω στο Ελληνικο κουφάρι.. για αυτο και το έντονο ενδιαφερόν αυτον τον καιρό… είναι το κρίσιμο σημείο σε ενα ψυχολογικό πειραμα οπου ειτε υπάρχει ολική αντιδραση , είτε το βιαιο σοκ ,καθιστά το υποκειμενο , μη ελεγχόμενο!

logiosermis

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.