Τον έχουν γραμμένο…


Γράφει η Μιχαλού

Τα έχει πάρει λέει η Κυβέρνηση με τα νέα μέτρα που απαιτούν οι δανειστές και διαμηνύει σε όλους τους τόνους ότι δεν πρόκειται να τα δεχτεί!!! 

Και η τρόικα τα ακούει αυτά και γελάει κάνοντας μάλιστα τη χάρη στους δημοσιογράφους να απαντήσει ότι  «ουδέποτε ζήτησε οριζόντιες περικοπές. Το αντίθετο, και τώρα περισσότερο από ότι στο παρελθόν, αποθαρρύνει τις οριζόντιες παρεμβάσεις και συνιστά την περιστολή δαπανών που δεν αγγίζουν τις κοινωνικές παροχές. Και ένα τέτοιο πεδίο μεταξύ πολλών άλλων ήταν και παραμένει το πεδίο των στρατιωτικών δαπανών, εξοπλιστικών και λειτουργικών…» για όποιον δεν κατάλαβε(!).

Δηλαδή με λίγα λόγια επισημαίνει ότι η ίδια δεν θέλει άλλα οριζόντια μέτρα και απλά έχει συμφωνήσει με την Κυβέρνηση να ξεμπερδέψει (ξεπουλήσει) τις όποιες αμυντικές υποδομές, αλλά και να  της χαριστούν  τα νερά (ΕΥΔΑΠ-ΕΥΑΘ)!!!

Και αυτά μέχρι τέλος του χρόνου γιατί θυμίζουμε ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει συμφωνήσει ήδη για τα «πρωτογενή πλεονάσματα» (τέρμα τα ουουουου ρε) όχι μόνο του 2014 (στο 1,5% του ΑΕΠ) αλλά και του 3% και 4,5% του ΑΕΠ από το 2015 μέχρι και το 2016, ως απαραίτητη προϋπόθεση για το τρίτο δάνειο και την νέα αναδιάρθρωση του χρέους… Που σημαίνει ότι έχουν κλείσει και τα ξεπουλήματα από τώρα των επόμενων ετών…

Εντωμεταξύ ο Σαμαράς ψευτοτσαμπουκαλεύεται με εκλογές… Ξεχνώντας ότι οι Τόμσεν και όμοιοί του χέστηκαν για το πότε θα στηθούν οι κάλπες . Σε απλά ελληνικά του λένε … και δεν πας να γ@μ@θείς…

το Ποντίκι

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.