οι δαιμονισμένοι του 3ου και 4ου ράιχ…


Image

Απ’ το Ευαγγέλιο της προηγούμενης Κυριακής (Λουκά Η, 27-39) και το τωρινό μας θέμα.

Όχι βέβαια γιατί και το Ευαγγέλιο της αυριανής Κυριακής(Λουκά:Η:41-56) δεν παρουσιάζει ενδιαφέρον. Ακόμη ακόμη και το περιστατικό με την αιμορροούσα γυναίκα:

Η οποία θα μπορούσε να είναι η χαρακτηριστική εικόνα της σύγχρονης Ελλάδας.

Δεδομένου ότι, προκειμένου να βρει θεραπεία απ’ τη μάστιγα της αιμορραγίας, κατέφυγε στους τσαρλατάνους γιατρούς της εποχής της. Οι οποίοι το μόνο για το ποίο ενδιαφέρονταν ήταν να της φάνε τα χρήματά και την περιουσία και όχι βέβαια να αποκαταστήσουν την υγεία της. Με αποτέλεσμα να χάσει ο, τι είχε και δεν είχε.  Και, αντί να βελτιώσουν την κατάστασή της, την πήγαιναν π’ το κακό στο χειρότερο….

 ‘Όπως ακριβώς κάνουν και οι τωρινοί «σωτήρες» της πατρίδας μας.

Οι οποίοι ενδιαφέρονται μόνο και μόνο να καρπωθούν οφέλη απ’ τη δύσκολη θέση της και, σε καμιά περίπτωση, να τη βοηθήσουν στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της. Με αποτέλεσμα να μας φέρουν ως εδώ, που μας έφεραν. Και να μας πηγαίνουν, όπως και οι γιατροί την αιμορροούσα, από όλεθρο σε όλεθρο.

Θα πάρουμε όμως  το θέμα μας απ’ το ευαγγέλιο της προηγούμενης Κυριακής, επειδή το περιεχόμενό του ταιριάζει περισσότερο με τον χαρακτήρα και το περιεχόμενο της εθνικής μας γιορτής της 28ης Οκτωβρίου.

Και για να το καταλάβουμε καλύτερα αυτό ας πάρουμε, για παράδειγμα, την εικόνα του δαιμονισμένου. Τον έδεναν, λέει το Ευαγγέλιο, με χειροπέδες και αλυσίδες. Και, όταν είχε τις δαιμονικές του κρίσεις έσπαγε τα δεσμά του και έτρεχε γυμνός στις ερημιές. Όπου ήταν ο φόβος και ο τρόμος των διερχομένων.

Ολόιδια με τις φρικτές εικόνες του πολέμου. Ωσάν αυτές, που, ιδιαίτερα,  δημιούργησαν οι άφρονες και παράφρονες αρχιτέκτονες της τραγωδίας του 2ου παγκοσμίου. Με τα εξήντα, περίπου εκατομμύρια των νεκρών, που στην πατρίδα μας υπερέβησαν τις 700 χιλιάδες. Και τις τόσες άλλες καταστροφές της εγκληματικής τους μανίας.

Άφρονες και παράφρονες, που επανέρχονται τώρα να γράψουν την ιστορία του 4ου ράιχ. Το οποίο, υποκριτικότερο του 3ου ράιχ δεν χύνει, αλλά πίνει το αίμα του λαού μας, αβαντάροντας, ταυτόχρονα, τους τοκογλύφους. Που, στην περίπτωσή μας, εξυπηρετούνται, δυστυχώς, απ’ τους ντόπιους εφιάλτες, οι οποίοι μετέρχονται πανομοιότυπο ρόλο με εκείνο των τότε γερμανοτσολιάδων. 

Παρότι, τελευταία, παρουσιάζονται να θρηνούν δήθεν και να οδύρονται για το αδιέξοδο, στο ποίο μας οδήγησαν.

Ενώ στην πραγματικότητα λειτούργησαν ως πληρωμένοι δολοφόνοι, βάσει προδιαγεγραμμένου σχεδίου. Και, προκειμένου να ανακόψουν την καλπάζουσα αγανάκτηση, έρχονται να μας πουν ότι δεν θα πάρουν άλλα μέτρα. Σάμπως τα όσα έχουν πάρει μέχρι τώρα δεν αποτελούν θανάσιμα πλήγματα για την πατρίδα μας και το λαό μας.

Προσποιούνται, με άλλα λόγια, ότι αγωνίζονται να μας προφυλάξουν απ’ τα χειρότερα, για να ανακόψουν την καταιγίδα της οργής του λαού, η οποία θα τους σαρώσει. Για να πάθουν, αυτοί και οι πάτρωνές τους ο, τι ακριβώς και τα γουρούνια, κάτω απ’ την επήρεια των δαιμονίων, μετά την απελευθέρωση του δαιμονισμένου. Ανάλογα με όσα είχαν πάθει και οι θιασώτες του 3ου ράιχ. Γιατί τόσα χρόνια δεν κάνουν τίποτε άλλο απ’ το να υπηρετούν τις λεγεώνες των δαιμονίων, που ενδιαιτώνται στις διάφορες λέσχες των σατανιστών (Μπίλντεμπεργκ, Τριμερούς, Λέσχης της Ρώμης, κλπ).

Και το θέμα, που τίθεται, στην προκειμένη περίπτωση, είναι το τι θα κάνουμε εμείς.

Θα συνεχίσουμε να σκύβουμε κάτω απ’ το σατανικό τους ζυγό; Όπως έκαναν και οι κάτοικοι των Γαδάρων, οι οποίοι φοβήθηκαν το Χριστό και του ζήτησαν να εγκαταλείψει την πατρίδα τους! Για να έχουμε κι εμείς, σε τελική ανάλυση, την τύχη των γουρουνιών!…

Γιατί βέβαια οι τοκογλύφοι και οι Νεοναζί Γερμανοί και οι γραικύλοι πολιτικοί μας έχουν κάθε λόγο να φοβούνται και να πολεμούν το Ευαγγέλιο.

Γιατί είναι καταφανέστατα επιζήμιο και επικίνδυνο για τα συμφέροντά τους. Ο λαός όμως τι έχει να φοβηθεί; Μήπως χάσει τη σκλαβιά του και τη φτώχεια του! Γιατί θα ήταν τελείως αδιανόητο να παραμένει ακόμη προσκολλημένος στην γαλάζια και πράσινη Χάρυβδη και Σκύλλα. Και να ζητεί τη σωτηρία του, φεύγοντας απ’ τη δυστυχία, που του προφέρει ο ένας απατεώνας στη δυστυχία, που του προσφέρει ο άλλος. Ή και οι δυο μαζί! Όπως τώρα…

Και τέλος οι, λεγόμενοι, χριστιανοί τι άλλο μπορούν να περιμένουν απ’ τους προδότες και δολοφόνους όλων των ιερών και οσίων!

Δεν αφαίρεσαν το θρήσκευμα απ’ τις ταυτότητες; Δεν κατάργησαν την αργία της Κυριακής; Δεν πάνε τώρα να μας φορέσουν και τη χλαίνα του ρατσιστικού εμπαιγμού; Κατά πως τους κανοναρχούν οι καταχθόνιοι και αδυσώπητοι αρχιρατσιστές, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους δολιότατους σκοπούς τους…

Γιατί τόση δουλοπρέπεια και τόσος ραγιαδισμός!

Σε αντίθεση προς την  παλικαριά των ηρώων της Αλβανίας και διαχρονικά της ελληνικής ιστορίας. 

Και γιατί τόση προδοσία και αφιλοτιμία!

Απέναντι στη λεβεντιά ενός Πατροκοσμά ή ενός Γέροντα Παϊσίου! Και τόσων άλλων…

παπα-Ηλίας

http://papailiasyfantis.wordpress.com

Yfantis.ilias@gmail.com

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.