Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ρίχνουν την κυβέρνηση


Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ρίχνουν την κυβέρνηση

Πολύπειρο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, με ισχυρή αλλά διακριτική παρουσία την περίοδο της διακυβέρνησης του Α. Παπανδρέου, έκανε την πρόβλεψη, μιλώντας με συγγενικά του πρόσωπα ότι «αυτήν την κυβέρνηση θα την ρίξουν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ».

‘Οπως αναφέρει η εφημερίδα NEWSBOMB εκτιμά, έχοντας πλήρη γνώση του παρασκηνίου και των συζητήσεων που γίνονται, ότι υπάρχει μία ομάδα «8» βουλευτών που είναι αποφασισμένη να μην ψηφίσει καμία νέα περικοπή ενώ ορισμένοι ενδέχεται να μην ψηφίσουν και τον ενιαίο φόρο ακινήτων.

Κοντά σε αυτή την ομάδα, θεωρεί ότι υπάρχουν και άλλοι 3-4 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που δεν έχουν να χάσουν τίποτα, υπό την έννοια ότι τερματίζουν την πολιτική τους διαδρομή ή δεν έχουν καμία ελπίδα επανεκλογής στις εκλογικές τους περιφέρειες. Με τον τρόπο αυτό, επιβεβαιώνεται το παραπολιτικό της NEWSBOMB (της Παρασκευής στη σελ. 9) για τον κυβερνητικό «συνεταίρο» και τους «8» αντάρτες.

Σύμφωνα με το παλιό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, η κίνηση του κ. Βενιζέλου να προχωρήσει σε προγραμματική συμφωνία με τη Νέα Δημοκρατία ουσιαστικά μετατρέπει το ΠΑΣΟΚ σε συνιστώσα της Ν.Δ και απελευθερώνει δυνάμεις στο εσωτερικό του.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στελέχη όπως οι κ.κ Δημήτρης Ρέππας, Κώστας Σκανδαλίδης και Μιχάλης Καρχιμάκης διαφωνούν έντονα με την κίνηση αυτή του κ. Βενιζέλου και είναι αποφασισμένοι να δημοσιοποιήσουν τη διαφωνία τους.

Μάλιστα τόσο ο κ. Σκανδαλίδης όσο και ο κ. Ρέππας πιστεύουν ότι το ΠΑΣΟΚ δεν πρέπει να κόψει τις γέφυρες επικοινωνίας με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Το παρασκήνιο

Όπως γράφει η εφημερίδα NEWSBOMB θεωρούν ότι το προσωπικό πρόβλημα του κ. Βενιζέλου με τα υποβρύχια και τη σύμβαση με τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, δεν μπορεί να καθορίζει τις στρατηγικές επιλογές του ΠΑΣΟΚ.

Υπάρχουν επίσης στελέχη που θεωρούν ότι ”δεν πάει άλλο” η διακυβέρνηση με τη Νέα Δημοκρατία και η ταύτιση του ΠΑΣΟΚ με πολιτικές που έρχονται σε αντίθεση με το DNA του ΠΑΣΟΚ.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πήρε μία πρόγευση για το τι μπορεί να ακολουθήσει στη συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, αιφνιδιάστηκε μάλιστα από την οξύτητα των τοποθετήσεων ορισμένων βουλευτών όπως του κ. Σηφουνάκη, την οποία όπως είπε σε συνεργάτες του δεν ανέμενε.

Διαπίστωσε ή καλύτερα επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν 5 Βουλευτές ( οι κ.κ. Σκανδαλίδης, Μωραϊτης,Τζάκρη, Κασσής και Κουτσούκος) που δεν είναι βέβαιο ότι θα πειθαρχήσουν σε κρίσιμες ψηφοφορίες στη Βουλή.

Όπως καταλήγει το δημοσίευμα της NEWSBOMB αυτό ενδέχεται να φέρει πιο κοντά..το ατύχημα.

newsbomb.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ρίχνουν την κυβέρνηση

  1. Ὁ/ἡ oxtapus γράφει:

    Reblogged this on Oxtapus *beta.

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.