Κουράκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταργήσει τις παρελάσεις!


Είτε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει να κυβερνήσει και το διαρρέει έμμεσα μέσω των στελεχών και βουλευτών του, είτε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης διαθέτει στελέχη που όταν ο Αλέξης Τσίπρας γίνει πρωθυπουργός, θα τον κλονίσουν τόσο πολύ που θα τον εξαναγκάσουν σε παραίτηση εντός ολίγων εβδομάδων, αφού θα απαιτήσουν την αποκαθήλωση οτιδήποτε είναι συνδεδεμένο με το Ελληνικό έθνος και τα δομικά στοιχεία που το αποτελούν.

Ο κύριος Κουράκης, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, γνωστός για τις εξτρεμιστικές του θέσεις, κατόρθωσε να επαναλάβει τον τραγικό του εαυτό και να ανοίξει ένα παράθυρο για μείωση των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ στις δημοσκοπήσεις. Και δεν χρειάστηκε να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια γι αυτό, αφού με μία μόνο δήλωσή του “έδειξε” διαθέσεις που είτε είναι πολύ καλά κρυμμένες στον ΣΥΡΙΖΑ, είτε αποτελούν προβληματικές πολιτικές που δεν έχουν ακόμη ξεκαθαριστεί στο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα.

Όπως και να έχει, οι δηλώσεις αυτές του κ. Κουράκη έθεσαν μία προβληματική για το κατά πόσο είναι ικανό το ΣΥΡΙΖΑ να σεβαστεί όλα εκείνα που σέβεται ο Ελληνικός λαός, που δεν άγεται και φέρεται από εθνομηδενιστικές ιδεοληψίες και ούτε προσκυνά σε λογικές της παγκοσμιοποίησης και της αλλοίωσης (ή εκμηδένισης) εκείνων των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών (και φυσικά της ιστορίας) του κάθε λαού.

Έτσι, σε δηλώσεις του στον Alpha 989 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αρμόδιος για την παιδεία Τάσος Κουράκης υποστήριξε πως όταν έρθει στην κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταργηθούν οι παρελάσεις.
Στο ίδιο κλίμα και οι δηλώσεις της Ελένης Φωτίου στον ΣΚΑΙ η οποία είναι επίσης βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και χαρακτήρισε «παλαιολιθικές» τις παρελάσεις με τον τρόπο που γίνονται.
Παράλληλα υποστήριξε πως στις παρελάσεις θα έπρεπε να μετέχουν απλοί πολίτες και όχι άρματα μάχης.

Μήπως θα πρέπει να γίνουν εκτενείς συζητήσεις – συνεντεύξεις με τα συγκεκριμένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να πούνε περισσότερα σχετικά με τις πεποιθήσεις και τα… πολιτικά τους οράματα για την Ελλάδα;

Κωνσταντίνος

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.