Κύριε Γεωργιάδη είσαι φασίστας


Από παλιά συμπαθούσα τον Γεωργιάδη για τρεις λόγους:
Ο πρώτος είναι ότι μιλούσε για την Ελλάδα, την ιστορία της κλπ.
Ο δεύτερος είναι ότι πουλούσε βιβλία αρχαίων Ελλήνων συγγραφέων.
Ο τρίτος είναι ότι έλεγε σωστά πράγματα σχετικά με το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης.
Ποτέ δεν μπόρεσα να χωνέψω τους «δημοκράτες» που έκαιγαν κάθε τρεις και λίγο το «φασιστικό» βιβλιοπωλείο του. Στην δημοκρατία δεν χωράνε καψίματα βιβλίων.
Ποτέ δεν χώνεψα την εναντίον του κακεντρεχή σάτιρα βολεμένων επαναστατών όπως κατάντησαν τελικά οι ΑΜΑΝ και ο Λαζόπουλος.
Τον υπερασπίστηκα σε σχόλια και αναρτήσεις, όταν τον κατηγορούσαν για φασίστα όταν έλεγε ότι η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες.
Αλλά άρχισε να μου «χαλάει την σούπα».
Άντε, παράτησε το κόμμα του και μεταπήδησε σε άλλο. Ας πούμε ότι από το νέο κόμμα μπορούσε να προβάλλει καλύτερα τις ιδέες του.
Άντε, έγινε και υπουργός υγείας. Ας πούμε για να βοηθήσει μέσα σε αυτήν την καταστροφική μνημονιακή αναδιάρθρωση της οικονομίας μας.
Αλλά το να δηλώνει ότι οι ιδιωτικές υπηρεσίες υγείας είναι καλύτερες και συμφέρουν είναι κάτι που δεν το χωράει ανθρώπου νους.
Με λίγα λόγια ο «πατριώτης» Γεωργιάδης σκοπεύει να ξεπουλήσει το δημόσιο αγαθό της υγείας. Σκοπεύει να μας αμερικανοποιήσει και να μας εξαθλιώσει ακόμα περισσότερο.
Το κόλπο είναι απλό:
1) Οι εργαζόμενοι θα ασφαλίζονται στις (τώρα) φθηνές ιδιωτικές ασφάλειες, αφού ΗΔΗ πολλοί δουλεύουν ανασφάλιστοι.
2) Το ΙΚΑ και τα λοιπά ταμεία θα καταρρεύσουν αφού εκτός της συστηματική ληστεία που δέχονται δεν θα έχουν και νέες εισφορές.
3) Ο Γεωργιάδης ή μάλλον κάποιος άλλος «πατριώτης» θα διαλύσει το σύστημα υγείας ως ασύμφορο  και αντιοικονομικό.
4) Οι ιδιωτικές εταιρίες θα αρχίσουν να αυξάνουν την αμοιβή τους, αφού οι «πελάτες» θα πηγαίνουν ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ πλέον σε αυτούς.
Βέβαια ο Γεωργιάδης δεν θα βλέπει κανένα πρόβλημα τότε, γιατί οι δείκτες της οικονομίας θα είναι ανοδικοί. Άσχετα με το εάν δεν θα μπορείς να αρρωστήσεις πλέον, γιατί τώρα τουλάχιστον έχεις αυτό το πλεονέκτημα.
Έτσι μπορώ να συμπεράνω ανεπιφύλακτα:
Κύριε Γεωργιάδη είσαι φασίστας. Όχι γιατί πουλάς «μη δημοκρατικά» βιβλία. Αλλά γιατί ξεπουλάς την πατρίδα σου.

Περὶ τοῦ/τῆς: aaatosmihalis

Έλλην ορθόδοξος, καθολικά διαμαρτυρόμενος, πάσχων εκ οξείας ανεγκεφαλίτιδος με σποραδικές κρίσεις εξυπνάδας.
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα Συνεργατών καὶ σημειώθηκε ὡς , , , , , . Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

6 ἀπαντήσεις στὸ Κύριε Γεωργιάδη είσαι φασίστας

 1. Ὁ/ἡ ΙΩΑΝΝΗΣ γράφει:

  Μιχάλη τον συμπαθούσες επειδή μιλούσε για Ελλάδα πουλούσε βιβλία και είχε θέσεις για την λαθρομετανάστευση που συμφωνούσαν με δικές σου;;;

  Το πιο προφανές από όλα δεν το είχες καταλάβει;;; Ότι είναι ψυχοπαθής; Το ότι είναι φασίστας είναι το λιγότερο αλλά το κάθε τι δίπλα στην ψυχασθένεια γίνεται πολλαπλάσια πιο επικίνδυνο. Ο άνθρωπος έχει ανάγκη άμεσου εγκλεισμού σε ίδρυμα.

  Χθες τον παρακολούθησα λίγο στη συζήτηση ( ο Θεός να την κάνει συζήτηση) με τον πρόεδρο του συλλόγου εργαζομένων στον Ευαγγελισμό και φρίκαρα. Ο άνθρωπος συμπεριφέρεται σαν να διαχειρίζεται λεφτά δικά του και όχι του Ελληνικού λαού. Μιλούσε λες και ήταν στο καφενείο. Απίστευτη αλαζονεία και μέσα στην ψυχοπάθεια του να λέει ότι μαλακία μπορεί να κατεβάσει κούτρα ηλίθιου για επιχείρημα και ταυτόχρονα ειρωνία στον συζητητή του.

  Μιλάει με κάποιον και το επιχείρημα του είναι ” ΕΪσαι συριζαίος” Δηλαδή αυτός που είναι μαλάκας πρέπει να του χτυπάνε για επιχείρημα;

  Λυπάμαι που θα το γράψω αλλά ακριβώς επειδή κάποιοι θεώρησαν πως είναι σωστός επειδή πουλάει βιβλία για την Ελλάδα, μιλάει για την Ελλάδα και έχει δήθεν σωστές θέσεις για τη λαθρομετανάστευση ( βασικά δεν έχει θέση εναντίον της λαθρομετανάστευσης αλλά εναντίον των λαθρομεταναστών όταν πρότεινε την ναρκοθέτηση των συνόρων κι αυτό δείχνει ότι μισεί τους ανθρώπους και όχι την αιτία) για αυτό τον έχουμε σήμερα στη Βουλή αντί σε κάποιο ίδρυμα ντυμένο με άσπρη μπλούζα να τον κάνουν ηλεκτροσόκ μπας και ισιώσει.

  Δεν είναι για πολιτικός. Το ότι είναι στη Βουλή είναι εθνικός διασυρμός. Για φτύσιμο είναι. Το λιγότερο.

  Πάρε τώρα έναν …τι να πω…. που δεν είχες καταλάβει ότι είναι γκάου και υποστήριζες.

  Μοῦ ἀρέσει

  • Ὁ/ἡ aaatosmihalis γράφει:

   Υποστήριζα τον “αρχικό” Γεωργιάδη, ΠΡΙΝ παντρευτεί την Μανωλίδου και αρχίσει τις βόλτες στα κανάλια.
   Αλλά από ένα σημείο και μετά όντως θεωρείται πλέον σαλταρισμένο.

   Μοῦ ἀρέσει

   • Ὁ/ἡ ΙΩΑΝΝΗΣ γράφει:

    Ακριβώς εκεί είναι το θέμα Μιχάλη.

    Ποιο είναι το σημείο εκείνο που χρειάζεται κάποιος…. ώστε να του αποδώσει τον όρο “σαλταρισμένο”….

    Νομίζω ότι του έδωσες πολλές ευκαιρίες. Σίγουρα περισσότερες από όσες χρειάζεται. Ίσως γιατί ήθελες από κάπου να “πιαστείς”. Ανθρώπινο….. αλλά λάθος.

    Kαι να είσαι σίγουρος ότι η Μανωλίδου δεν του έκανε παραπάνω ζημιά από όση είχε εκ γεννετής. Και με τη Σοφία Βέμπο να έμπλεκε ή τη Μαντώ Μαυρογένους πάλι ηλίθιος θα ήταν.

    Μοῦ ἀρέσει

 2. Ὁ/ἡ aaatosmihalis γράφει:

  Όπως αποδεικνύεται πλέον όντως το πρόβλημα είναι εκ γενετής.

  Μοῦ ἀρέσει

  • Ὁ/ἡ ΙΩΑΝΝΗΣ γράφει:

   Αν σε λίγο εμφανιστούν μαζικώς τρολάκια του να τον υποστηρίξουν μη παραξενευτείς. Έχει ξαναγίνει στο παρελθόν. Μέχρι εκεί φτάνει το κόμπλεξ του.

   Μοῦ ἀρέσει

   • Ὁ/ἡ Μιχάλης K γράφει:

    Οι πολιτικάντηδες είναι όλοι ίδιοι. Έτσι το έργο έχει ξαναπαιχθεί. Αλλά μην σου φανεί παράξενο αν βγουν κάποιοι και τον κατηγορούν με τερατωδώς εμφανή ψέματα. Είναι η περίφημη αρνητική διαφήμιση.

    > Date: Thu, 31 Oct 2013 10:38:25 +0000
    > To: aaatosmihalis@gmail.com
    >

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.