Τους Έλληνες φορολογούμενους γιατί δεν τους σεβάστηκες κ. Σόϊμπλε;


«Κανένας πόρος από τους Γερμανούς φορολογουμένους για να διασωθούν οι τράπεζες και ακόμη λιγότερο για το ταμείο συνδρομής της ευρωζώνης ΕSM (Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας, ΕΜΣ)», προαναγγέλλει ο κ. Σόιμπλε στη συνέντευξή του στο εβδομαδιαίο περιοδικό Τάγκεσπίγκελ αμ Ζόνταγκ, που κυκλοφορεί σήμερα. Επιπλέον σημειώνει ότι σε αυτό συμφωνούν Χριστιανοδημοκράτες και Σοσιαλδημοκράτες.

Κι εμείς καθόμαστε στον καναπέ και τον ακούμε, αντί να ξεχυθούμε στους δρόμους.

Εμάς κ. Σόϊμπλε, μας υπολόγισες, όταν επέβαλες δια της βίας, να διασώσουμε εμείς οι Έλληνες φορολογούμενοι τις δικές σου τράπεζες, χρησιμοποιώντας ως όργανά σου τους συνθηκολογημένους Έλληνες πολιτικούς; Και μάλιστα, όχι μόνο διασώσαμε τις τράπεζές σου, αλλά τώρα κερδίζει κι από πάνω ο Γερμανός φορολογούμενος από το δικό μας αίμα; Που είναι η ευρωπαϊκή σου “αλληλεγγύη”;

Αλλά που να τα πούμε αυτά. Δυστυχώς εμείς δεν έχουμε πολιτικούς που θα έβαζαν το συμφέρον των Ελλήνων φορολογουμένων πάνω από τις τράπεζες, εγχώριες και ξένες. Δεν έχουμε τέτοιους πολιτικούς. Αυτή είναι δυστυχώς η μοίρα μας.

hassapis-peter

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.