Τι θέλουν


γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος 

Θέλουν να κατάσχουν όλη την χώρα! Κυριολεκτικά. Όλη!

Όχι μόνον τις πλουτοπαραγωγικές πηγές, όχι μόνον τις μεγάλες κρατικές επιχειρήσεις και βιομηχανίες, αλλά τα πάντα. Ακόμα και το τελευταίο σπιτάκι στο τελευταίο χωριό. Και την παραμικρή ιδιοκτησία. Οι “ιθαγενείς” δεν θα πρέπει να κατέχουν καμία περιουσία.

Πρέπει ο λαός κι η χώρα να γίνουν οι νέες “Φιλιππίνες” ή η Κίνα του 19ου αιώνα: Μία τριτοκοσμική-τεταρτοκοσμική αποικία, όπου και η παραμικρή ιδιοκτησία θα… ανήκει σε αλλοεθνείς, και όπου οι ντόπιοι θα υπάρχουν ως είλωτες, έχοντας ως μόνο δικαίωμα την εργασία-μεροκάματο-μεροφάϊ εφ’ όρου ζωής!

Δεν είναι φαντασία, ούτε σενάριο συνομωσιολογίας. Είναι η στυγνή πραγματικότητα. Γι αυτό και αυξάνουν συνεχώς τους φόρους. Γι αυτό και εφευρίσκουν κάθε μέρα καινούργιους: Δεν τους ενδιαφέρει αν τελικά τους εισπράξουν! Άλλωστε γνωρίζουν ότι έχοντας απορροφήσει από την αγορά και τις καταθέσεις όλη σχεδόν την ρευστότητα, δεν υπάρχει δυνατότητα πληρωμής από τους πολίτες. Αποσκοπούν να μας καταστήσουν όλους οφειλέτες του Δημοσίου ΧΩΡΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ, τάχα παράνομους, μελλοντικούς καταζητούμενους για δύο λόγους:

Πρώτον για να μας φοβίσουν. Ένας μελλοντικός και “εν δυνάμει” κρατούμενος για χρέη προς το δημόσιο, φοβάται να μιλήσει. Φοβάται να προβάλλει αντίσταση. Φοβάται να αντιδράσει στην προδοσία που γίνεται μπροστά στα μάτια του! Ελπίζει ότι αν μείνει άφωνος και άβουλος θα τον ”ξεχάσουν”, θα τον αφήσουν να ζει έστω έτσι, μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, πάντα οιονεί υπόδικος, πάντα με την απειλή πάνω απ’ το κεφάλι του..

Και δεύτερον για να μπορούν όταν κρίνουν ότι ήρθε η ώρα ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, χωρίς καμία εξαίρεση, χωρίς όρους, χωρίς κανένα κοινωνικό ή άλλο κριτήριο!

Αυτός είναι ο ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ των μνημονίων, και ο μονόδρομος των απολύτως ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ!

Θέλουν φόβο και θέλουν τις περιουσίες μας..

Η απάντηση πρέπει να είναι μία:
Ὦ παῖδες Ἑλλήνων ἴτε, ἐλευθεροῦτε πατρίδ’, ἐλευθεροῦτε δὲ παῖδας, γυναῖκας, θεῶν τέ πατρῴων ἕδη, θήκας τε προγόνων. Νῦν ὑπὲρ πάντων ἀγών.

Ουδέν Σχόλιον

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

2 ἀπαντήσεις στὸ Τι θέλουν

 1. Ὁ/ἡ Λεωνίδας γράφει:

  ΤΟΝ ΓΑΙΔΑΡΟ ΒΑΡΑΤΕ ρεεεεεεεε!!!! Τι βαρατε το κάρο ????

  Αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα ,πέραν της παγκόσμιας Κρίσης του Καπιταλισμού εχει και τα στοιχεία ενός καλα οργανωμένου και πολύ καλά μελετημένου σχεδίου .Οχι απλά ενα σχεδιο γενοκτονίας και εξόντωσης ενός λαού ,αλλά κυρίως ενός ΠΑΡΑΔΟΜΕΝΟΥ λαού ,από εκεί που ήταν ενας ανυπότακτος και περήφανος διαχρονικά .Η βίαιη φτωχοποίηση ήταν κατι εύκολο σχετικά σε ένα λαό 10,5 εκ.με 700 Δ.Υ και με 2,5 εκ. συνταξιούχους(άρα ελεγχώμενα από την εξουσία εισοδήματα) και 1 εκ. μικροεπαγγελματιες ,αυτοαπασχολούμενων το εισόδημα των οποίων εξαρτιόταν πάντα από την οικονομική επιφάνεια των 2 πρώτων ,αλλα και από το εισόδημα των 2 εκ. υπαλλήλων που οι ΙΔΙΟΙ απασχολούσαν στις μικρες επιχειρήσεις και βιοτεχνίες τους ,το παζλ συμπλήρωνε μια αγροτική ταξη συρρικνωμένη ,καταχρεωμένη στην ΑΤΕ και εξαγορασμένη μεσω «επιδοτήσεων» .ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ οι παραπανω χρεωμενοι στις Τραπεζες είτε μεσω κάποιου καταναλωτικού ,επιχειρηματικού έίτε μεσω κάποιου στεγαστικού …που όμως οι ιδιες οι τράπεζες και οι κυβερνήσεις είχαν φροντίσει να καλλιεργήσουν μέσα από ένα πλαστό σκηνικό ευμάρειας .

  Σε μια χωρα χωρίς μεγάλη βιομηχανική παραγωγή (που ΑΥΤΟΙ είχαν φροντίσει επί χρονια να συρρικνώσουν)με έναν πρωτογενή τομέα πλήρως εξαρτώμενο από την Κοινοτική πολιτική και την κατεύθυνση παραγωγής που η ΕΕ επέβαλε ,με μοναδικό αποκούμπι έναν αρπακολλα Τουρισμό ,που και αυτός ακόμα να στενάζει κατω από το πανακριβο Ευρω τα τελευταια χρόνια ,ήταν εύκολο το δόγμα του Σοκ να μπορέσει να βρεί την τέλεια εφαρμογή του.Η ΜΑΖΙΚΗ απελπισία να καλλιεργηθεί στον μέγιστο βαθμό ,έχοντας αρωγούς από την μια τα κανάλια και τα ΜΜΕ των αφεντικών και από την άλλη πρόθυμους –σε βαθμό Γενιτσαρων – Πολιτικούς που θα εναλλάσονται σε ρόλους ανάλογα με τις λαικές αντιδράσεις ,ως την επίτευξη των αρχικών καλα μελετημένων στόχων .

  Ξεκίνησαν λοιπόν αρχικά με το ΧΡΕΟΣ και περνώντας ΜΑΖΙΚΑ στον πολιτη τις ενοχες για την δημιουργία του .Ασχετα αν Α) το χρεος το δημιούργησαν οι ιδιοι που κυβερνούσαν τοσα χρόνια και Β) το χρεος αυτό ήταν σε χέρια διεθνών «παικτών» και όχι κρατών ή Τραπεζών (όπως το «μετέτρεψαν» αφού ξεπλήρωσαν αδρά τους κερδοσκόπους τύπου Σορρος που είχαν τις Φουσκες του χρέους στα χέρια τους ) .Αν η Ελλάδα το 10 Πτωχευε ,κατ αρχήν θα μέναν όλοι αυτοί οι «παίκτες» με τα «χαρτιά» που δεν θα είχαν καμμιά αξία στο χέρι και κατά δεύτερον θα διαλλυόταν σε μια νύχτα το Ευρώ ,η Ευρωζώνη και ισως η ΕΕ προκαλώντας ένα ντόμινο του παγκόσμιου Εφιάλτη ,ένα παγκόσμιο ΚΡΑΧ και οικονομικό Αρμαγεδώνα ,που μπροστά του το 29 θα ήταν έκρηξη από «γκαζάκι».(αυτό ΔΕΝ εχει αποφευχθει ακόμα)

  Καθόλου τυχαία λοιπόν ότι η ΜΑΖΙΚΗ προπαγάνδα των ενοχών ξεκίνησε με την ρήση του γνωστού Αρχιμαγιστρου «ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ» .Μια φράση που χτύπησε διάνα στο θυμικό και την ψυχή της τεράστιας πλειοψηφίας του λαού και τον μούδιασε ψυχικά .Αυτή η κρίσιμη πλειοψηφικά μαζα που ακολουθούσε τα δύο κόμματα επί χρόνια ,όλο και καποια «διευκόλυνση» θα είχε ζητήσει απ το κόμμα ,όλο και κάποιο «χρέος» θα εννοιωθε ότι είχε σε κάποιον από ΑΥΤΟΥΣ . Όχι απλά διάνα λοιπον χτύπησε αλλά αποτέλεσε και το όχημα όλων των μετέπειτα επιθέσεων. Η αλήθεια βέβαια ήταν ότι ΑΥΤΟΙ ΕΤΡΩΓΑΝ ΤΑ ΦΙΛΕΤΑ και στους πελάτες-πολιτες –ψηφοφόρους πετούσαν τα ψαροκοκκαλα !!!
  Η μοναδικη ενοχή κι ευθύνη του λαού : ότι ήταν ευκολόπιστος στα ψέμματά τους διαχρονικά ,αλλά και η ατομικότητα του και το ίδιον συμφέρον που παντα κοίταγε ,αδιαφορώντας για τον Εθνικό και Συλλογικό .Μας είχαν μεθοδικά εκπαιδεύσει σε ένα αρρωστημένο ΕΓΩ ,μας είχαν κλείσει καθέναν στο καβούκι και τον μικρόκοσμό μας ,ζωντας με την ψευδαίσθηση ότι δεν έχουμε καμμιά αναγκή την αλληλεγγύη των άλλων .Παλιά δεν ήταν έτσι ο Ελληνας .Νοιαζόταν για τον γείτονα ,για τον συνάδελφο ,τον συγγενή ….η λανθάνουσα απότομη Ευμάρεια «δούλεψε» αντίστροφα σ αυτό .Και επειδη ΑΥΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙ σχετικά εύκολα σε περιόδους κρίσης ,όπου μαζικά φτωχοποιούνται οι ανθρωποι κι επειδη το περιμεναν ότι μετα το σοκ ο λαος υπηρχε «κινδυνος» να ενωθει και μέσα στην φτώχεια ,την απελπισία και την ανέχεια να βρει τα «ισα» του με τον διπλανό ,τον ιδια μ αυτόν χτυπημένο ….ΕΝΣΤΑΛΛΑΖΟΥΝ την «επιχείρηση» ΜΙΣΟΣ …Εδώ ακριβώς ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ την ΔΙΑΙΡΕΣΗ ,την ΑΛΛΗΛΟΦΑΓΩΜΑΡΑ .Βάλτους να αλληλοσκοτώνονται και να μας αφήσουν ήσυχους ΕΜΑΣ .Και μάλιστα να αλληλοσκοτώνονται για λόγους που φαινομενικά θα εχουν αφορμη την «κριση» (αντιμνημονιακοι ,αντισυστημικοι ,αριστεροι ,εμφυλιος κλπ) ,αλλα στην πραξη θα είναι μακρυά η φαγωμάρα τους από την ΟΥΣΙΑ της πολιτικης μας και τα Αφεντικα μας στην ΕΕ .Βαλτους να σκοτωνονται και να ουρλιαζουν για Μελιγαλαδες ,συμμοριτοπολεμους ,Σταλιν και Χιτλερ ,μην τυχον και ξυπνησουν και αρχισουν να φωναζουν ΜΑΖΙ αυτό που τρεμουμε εδώ στο Κουβερνο ,στην Ευρωπη και τον Κοσμο ολοκληρο :

  ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΣΑΣ ΕΝΩΣΗ….. ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟ ΚΩΛΟΕΥΡΩ ΣΑΣ
  ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ

  Ακούτε οπαδοί του Συριζα και της Χρυσαυγης ?
  Το παιχνιδάκι τους παίζετε –ίσως άθελα σας – πάλι τα χεράκια βάζετε να βγάλετε τα ματάκια σας ….όπως τότε …που ακολουθουσατε τους μπλε και πράσινους Θεομπαίχτες σαν τον Αρχιμάγιστρο ..

  ΥΓ και μην πει κάποιος ότι τα νέα σας «αποκούμπια» τα ροζ και τα μαυρα είναι ενάντια στη συνέχιση του ευρωμαντρώματος γιατί ….
  «Η θέση μας για το θέμα αυτό είναι σαφής: Η ευρωζώνη πρέπει να σωθεί.»!!!!!! (Τσίπρας στην Αμερική) ….και
  «Ποτέ η Χ.Α. δεν είχε θέση για έξοδο της Ελλάδας από την Ευρώπη» !!!! Κασιδιάρης (σε συνεντευξη στην εφ. «Δημοκρατια»)……
  Κι αυτό είναι το ΖΟΥΜΙ γιατι δειχνει την ΘΕΣΗ και τις προθέσεις ….τα υπολοιπα που είπαν είναι το περιτύλιγμα στα καθρεφτάκια και τα χαϊμαλιά που παν να σας ταϊσουν ΠΑΛΙ (Ευρωπη των λαων …Ευρωπη των Εθνων …και π@π@ρια μεντολες…. ΖΗΤΩ Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ )

  Μοῦ ἀρέσει

 2. Ὁ/ἡ oxtapus γράφει:

  Reblogged this on Oxtapus *beta.

  Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.