Αχάριστα “υπολείμματα του παρελθόντος” !!!


η κυβέρνηση αρραγής προχωρά μπροστά για να σας σώσει! Οι υπουργοί της ικανοποιημένοι για το έργο τους ανταλλάσσουν συγχαρητήρια! Παραδεχτείτε επιτέλους ότι είμαστε αχάριστοι!  Ο πρωθυπουργός της χώρας στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία», όπως του πρέπει, μιλά στους αποφοίτους του Harvard (τίποτα λιγότερο!) και είναι πεπεισμένος ότι «κάποιοι» (ποιοι άραγε;) θεωρούν «μομφή» να πιστεύεις στην Ελλάδα των αυτοκτονιών και της δυστυχίας, είναι «μομφή» να δημιουργείς πρωτογενή πλεονάσματα από την ζωή, τους κόπους, την υγεία και την περιουσία των πολιτών, θεωρούν «μομφή» να πιστεύεις στη νομιμότητα που εφαρμόζουν τα ΜΑΤ και τα χημικά, προφανώς και δεν φοβάται την αλήθεια αφού την έχει γραμμένη στα παλαιότερα των υποδημάτων του, φυσικά δεν φοβάται ούτε τις «μομφές» από τα υπολείμματα του παρελθόντος. Στο Harvard, ναό της «γνώσης» της εξειδίκευσης, τους έμαθαν πώς να ορίζουν τη Δημοκρατία αλλά όχι και τι είναι Δημοκρατία! Έτσι την εννοούν με τη δική τους εξειδικευμένη αντίληψη, απαντούν (το εμείς δεν καταλαβαίνω σε ποιους αναφέρεται) στις «μομφές» και προχωρούν με τις θυσίες των Ελλήνων στην παράδοση της χώρας τους. Ιδιωτικοποιούν τη δημοσία περιουσία και δημεύουν την ιδιωτική! Απαλλάσσονται από τα «υπολείμματα του παρελθόντος», όλους εμάς τους άχρηστους, ανίκανους και πτωχούς (αυτό το κατάλαβα!)  και συνεχίζουν τις απορρυθμίσεις με απαίτηση του λαού!

Δολοφονία πρώτη, η μικρή απηγμένη Μαρία, συλλήψεις Χρυσαυγιτών, νοσοκομεία κλείνουν, δολοφονίες δεύτερες, πλειστηριασμοί ακινήτων… και ενώ όλοι τρέχουν να υποδεχθούν την ΤΡΟΙΚΑ για να πάρουν εύσημα, τότε τους πήρε ο πόνος να  αποδώσουν το Ραδιομέγαρο στον ιδιοκτήτη του, το Υπουργείο Οικονομικών! Ήταν η κατά τη γνώμη τους σωστή στιγμή!!! Στη συνέχεια τα ΜΜΕ αναρωτιούνται γιατί τώρα η κατάθεση μομφής από την αξιωματική αντιπολίτευση; Γιατί τη μέρα που ο πρωθυπουργός μιλά στους αποφοίτους του «ναού της γνώσης»;

Περίεργα πράγματα, τώρα που όλα πάνε καλά! Τώρα που τα δύσκολα τα περάσαμε, το είπε ο πρωθυπουργός!

Μπροστά μας έχουμε μόνο να πληρώσουμε τους «νόμιμους» φόρους μας, να χάσουμε τα «παράνομα» σπίτια μας, ν’ αντιμετωπίσουμε τα όνειρα των παιδιών μας (εργάτες για 400 ευρώ, χωρίς όνειρα, οράματα και αηδίες), να αντιμετωπίσουμε την «καλή» υγεία μας μέσα στο κρύο, το φόβο και τη δυστυχία και την πείνα για την οποία προνόησαν, αυτοί που προχωρούν μπροστά, τα μεταλλαγμένα, τα τοξικά, τα ληγμένα και γενόσημα!

Μέχρι και την αιθαλομίχλη σας αντιμετωπίζουν αποφασιστικά! Καθαρίζουν τον ορίζοντα με μέτρα μελετημένα και ελέγχουν την ατμόσφαιρα με ψεκασμούς (chemtrails)!

Το μέλλον λαμπρό ανατέλλει για την Ελλάδα! Well done!

(το «εύγε» μου θυμίζει τα «υπολείμματα του παρελθόντος»)

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

2 ἀπαντήσεις στὸ Αχάριστα “υπολείμματα του παρελθόντος” !!!

 1. Ὁ/ἡ vangelisk68 γράφει:

  Ο ακραιφνής Φασίστας Σαμαρά ουσιαστικά λυπάται που το ίνδαλμα του, αυτό που κρύβει πολύ καλά, τον Αδόλφο ( μην ξεχνάμε πως η γιαγιά του ήταν συνεργάτης των Γερμανών) καθώς και αργότερα με την επέμβαση των Εγγλέζων και την συνεργασία των δοσίλογων και των ταγματασφαλιτών που αιματοκύλισαν τον λαό μας σπρώχνοντας τον στον εμφύλιο, λυπάται που ο μεν Χίτλερ μαζί με του Εβραίους δεν ξεπάστρεψε και όλους τους Αριστερούς, αλλά και μετά που το ίδιο δεν έκαναν τα Εγγλέζικα γουρούνια.
  Λυπάται που ούτε η Χούντα ξεπάστρεψε τους Αριστερούς και άφησε υπολείμματα για να υπάρχουν σήμερα και μάλιστα το μεγαλύτερο κομμάτι των υπολειμμάτων να είναι Αξιωματική Αντιπολίτευση.

  Μοῦ ἀρέσει

 2. Ὁ/ἡ kynorodi γράφει:

  Το τι είναι ο Σαμαράς το αποδεικνύουν οι πράξεις του και η πολιτική του πορεία. Για την γιαγιά του καθόλου δεν συμφωνώ και είναι κρίμα που τίποτα δεν διδάχθηκε από αυτήν! Ακριβώς αυτό παραπλανεί! Η Π. Δέλτα δεν αυτοκτόνησε από τη χαρά της όταν μπήκαν οι Γερμανοί! Στις 27 Απριλίου του 1941 έγραψε “Οι Γερμανοί μπαίνουν στα Αθήνας. Καημένη Ελλάδα”!

  Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.